Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 51 912
  • 724
  •   1
Отговори
# 45
Добър вечер!

Сташе,няма нищо.Благодаря,че си писала за фрага.
Аз малко окъснях с пускането,но бях заета.

2 фр. за 18 еп.
 "Senin Bir Suçun Yok!"
''Ти нямаш никаква вина!''

https://youtu.be/yM9H61WuheY?feature=shared

и с руски субт.
https://turkrutv.net/dalekiy-gorod-18-seriya.html

# 46
Добро утро!

😂

# 47
Добро утро и от мен ,
от фрага най ми хареса "Те се обичат"......

# 48
Здравейте дружки , не пиша , защото още не съм ви догонила , ама този сериал страхотен !!!
БЛАГОДАРЯ ЗА ИНФОТО !

# 49
Здравейте,момичета!  

Приятните неща ни напомнят,че животът е
 удоволствие...нова сутрин и любимо кафе...

От сторито  на Онур 🥰

🆕️ Севда Ергинджи с фен ❤️✨️

..за ДГ...
2 фр. ни даде тема за размисли и страсти...
Джихан как метна Кая на рамо...
А Уур каза на Мине:Те се обичат!
И тя буквално полудя...изпадна в истерия...
За Ахмет К. някои пишат,че ще е брат на Алия,а на др.места,че ще е бившия съпруг на Мине.

🕌📸🌷
Майката на Алия е в града🌷Нурсел Кьосе споделя първите си снимки от Мардин...

Скрит текст:

Приятен пролетен ден!

# 50
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Фраговете на ДГ са също толкова въздействащи и приковаващи вниманието колкото и самите епизоди.
Относно Мине....тази жена няма никакво себеуважение и в никакъв случай не трябва да се нарича майка.
Започнах да гледам ДГ след като вече бяха излъчени 8 серии и в началото беше като маратонско бягане, за да вляза в крак с онлайн излъчването и на някои моменти с Мине не бях обърнала внимание, защото Джихан и Алия приковаха вниманието ми веднага. Преди няколко дни се върнах към началото на сериала и вече вниманието ми беше върху Мине....Тя още от самото начало е обсебваща и търсеща внимание от Джихан и се появява там където никой не я търси. Алия я притесни от момента, в който видя, че Джихан върви след нея. Нещо което никога не се е случвало с нея. Тя търси Джихан по телефона, тя настоява да се видят, тя настоява за връзка на друго ниво различно от любовница.
След шест годишна връзка, в която Джихан не афишира по никакъв начин близостта между тях, на Мине трябваше да и "светне" лампичката, че за Джихан връзката между тях не е на такова ниво и няма такава сила както е за Мине.
Факта, че тя има дете, което въпреки сериозното лечение и операция тя не отглеглежда при себе си това, че беше готова да умре за мъж, който не я иска за съпруга и да го остави сираче не може да не влияе на отношението на Джихан към Мине.
На другият полюс е Алия, която е готова да умре за детето си, която е преди всичко майка и след това жена и евентуално любима за някой мъж....
Садакат...Тя предложи да се оженят, защото искаше да накара Алия да си тръгне от Турция, но се появи завещанието на Боран и Джихан пое отговорността, която му беше вменена. Сега обаче тя иска да се разведат...Отново ли ще се опита да убие Алия или ще измисли нещо друго....Защо не вярвам да се спре...
Разделила е Шехин с Наре, сега дойде ред на Кая и Зерин, защото карайки Наре да замълчи, тя ще направи сватбата възможна и Кая ще отиде едва след подписването на брака.
Надявам се наистина Джихан в един момент да бъде щастлив, а не силен. Заслужава брак по любов, а не заради кръвно отмъщение и традиции.
И отново се радвам, че не ми се налага да живея в Мардин или Мидят....Там е невъзможно да си жена със свободна воля и мечти....
Извинявам се за чаршафа, но втория фраг ме провокира с истерията на Мине...

# 51
Аз в момента не мога да определя коя повече ме дразни с празноглавие - Мине или Зерин.

# 52
Здравейте! Hug

Част от новите снимки за 18 еп.

Скрит текст:

и озет/резюме/описание
След казаното от Джихан за Алия по време на бракоразводното дело, напрежението между Алия и Джихан става още по-голямо, тъй като те избягват да си казват истинските чувства. Наре се опитва да попречи на Демир да отмъсти на Джихан чрез Зерин, но не успява. Докато Джихан крие факта, че Зерин ще се омъжи за Демир от Кая, предизвиквайки раздор между двамата братя, той взема Наре под крилото си и я спасява от затвора, в който е живяла досега.

Последствията от неуспеха на Алия и Джихан да се разведат се стоварват върху тях като лавина. Докато неконтролируемият гняв на Мине изправя Уур и Джихан лице в лице, Алия също се сблъсква с омразата на Мине. Мине се поддава на ревността си и казва на Алия тайна за миналото на Джихан, за да я нарани.

Тайното желание на Алия да разкрие тази тайна, която тя също знае, я кара да признае на Джихан. Ще може ли Алия да погледне на Джихан отново по същия начин, след като чу това признание, или това ще я принуди да го зарови дълбоко в сърцето си?

Всички снимки в клипа

https://youtu.be/ftSWuROAC3Q?feature=shared

Приятен слънчев следобед! Two Hearts

# 53
  • Плевен / София
Тайното желание на Алия да разкрие тази тайна, която тя също знае, я кара да признае на Джихан. Ще може ли Алия да погледне на Джихан отново по същия начин, след като чу това признание, или това ще я принуди да го зарови дълбоко в сърцето си?
За Мерием ли става въпрос или има още тайни на Джихан, които не са се разкрили
Мине вече няма какво да губи...ще отмъщава на Алия, на Джихан...За Садакат няма да и стигнат силите.

# 54
Цитат
За Мерием ли става въпрос или има още тайни на Джихан, които не са се разкрили
Гости,за Мерием става въпрос.Понякога рускините така превеждат,че се объркваш в словореда.Потърсих озета на турски ез.от сайта на к.Д,но не беше пуснат.Имаше само новите снимки.Рускините са го взели предполагам от ИГ/Х.Явно Мине в яда си ще разкаже на Алия за Мерием и после тя може би ще попита Джихан в тайната стая,която видяхме във фрагмана.

# 55
Злати, ти си Hug

# 56
Здравейте,момичета!

Сташе HugHeart

От момичето в темата за Онур във ВК....Вчера Онур публикува отново тази снимка. Доколкото разбрах, на 24 април ще има семинар + той си е преподал историята като носталгия по сериала „Моят прекрасен живот“.

за ДГ...

Скрит текст:
🔖 Алья посмотрит свадебное видео Джихана и Мерьем

🔖Будет война между Фикрие и Садакат

🔖Демир и Зеррин поженились

🔖Ничего не произойдет между Демиром и Зеррин

🔖Шахин не сможет спасти Зеррин

🔖Угур попрощается с сериалом через 5 серий

Приятна слънчева събота!

# 57

Ново стори от Еда - или с бебето, или с кучето.

# 58
Здравейте,момичета!

https://vk.com/onur_tuna?w=wall-164262731_18659
Oнур вчера е бил на събитие (семинар) за подкрепа на интереса на децата към изкуството и стимулиране на тяхната креативност.До него е актьорът Менедерес Саманджилар.Който е гледал ''Аси''(бащата на Демир),а също участва в ''Рибарче''(едноръкият майстор на бижута).

Скрит текст:

за ДГ
нова снимка със Синем на сета с фенове

от вчера...

📸🕌 Днес има наплив от ръководни кадри в Мардин. Озан със сценариста Гюлизар Ирмак, продуцента Ерем Лале и неговите мениджъри.

Приятна и безгрижна неделя ви желая!

# 59
Здравейте Благодаря за всичко споделено

Nesrin Cavadzade ve Pamir Pekin…

Общи условия

Активация на акаунт