Онур Туна и Севда Ергинджи/Минали и бъдещи проекти и партньори Тема 39

• 51 915
  • 724
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,момичета!

Дари,благодаря за новите снимки. Flowers Tulip Несрин с Памир отричаха,че са заедно и накрая си признаха.Само да не стане като с Гьокхан Алкан след като се срещнаха на снимките на ЗЯ.

Нова снимка с Онур от срещата на семинара

✅🆕 „Грешка при свързване“: нови подробности
▪️Плакати с герои от филма на Atölye Production и BöcekFilms, озаглавен „Комуникационна грешка“ / „BağlantıHatası“, който ще бъде пуснат на 28 март🍿
🔻Напомняме, че в главните роли ще бъдат Онур Туна и Белчим Билгин😉
🗣️Повече за филма: https://vk.com/wall-46308288_470839

Днес е деня за 18 еп. на ''Далечен град! Nature DizzyNature Zap

Първото изображение е на Фикрие, майката на Алия.
Актуализация: Майката на Алия е певица в нощен клуб 🎶🎙

И нашата Садакат 😂 се приготвя за срещата...

Скрит текст:
🔖 Очаква се да случи скоро раздяла в сериала. Очаква се четирима актьори да напуснат сериала. Двама  герои ще си тръгнат по традиционния турски маниер - с краката напред.

Докато подготвях поста очаквах да пуснат откъса/3 фр. от 18 еп.,но още го няма.

Приятен ден и успешна седмица!

ПП ...Чакаха да пусна поста и те пуснаха откъса...
Имаме нова спалня и креслото го няма...Grinning
Джихан говори и за колието...да го сложи тъй като малкия Джихан ще се разтрои.Нали Алия му сложи снимка.
По-късно ще добавя руския превод....

https://youtu.be/8O0E4jQ13Fc?feature=shared

Последна редакция: пн, 17 мар 2025, 10:16 от Zlatina3

# 61
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Най после е понеделник, денят на ДГ...
Злати, благодаря за фрага....Разчитам да сложиш линк за онлайн превода довечера Sparkling Heart
Джихан е прав....Алия сложи вътре снимката на детето и не трябва да сваля колието

# 62
Здравейте! Hug

Откъсът/3 фр. с руски субт.
https://vk.com/uzaksehir?w=wall-198834522_90637

Линкове за онлайн руска озвучка на Сабина...
1. https://www.ivi.tv/livestream/12250
2. https://turoktv.com/9586-dalekiy-gorod-seria-18.html

Приятно гледане! Two Hearts

# 63
Добре, че ми попадна тази тема, липсваше ми място за коментиране на Далечен град. Flowers HibiscusYellow Heart
Виждам, че Злати осигурява най-добрите линкове, както винаги! Nature High BrightnessNature Sun With Face

Нямам търпение за епизода тази вечер! Първата мисъл, която ми дойде докато гледах последния откъс, беше..."Слава Богу, че най-накрая махнаха това недоразумение - зеленото кресло"... Laughing
Не знам за Алия, но с моя кръст, дори една нощ нямаше да издържа да спя свита на 5 ката, а тя вече колко месеца изкара така, че и през деня има сили да се бори и упорства... Как да не ѝ се възхити човек.. RelaxedSmirk

Според вас има ли нещо вярно в моето усещане, че Садакат тайно се възхищава на Алия и всъщност целият този антагонизъм е отчасти инат, но и средство, с което да ги тласне с Джихан един към друг, за да осъзнаят и признаят истинските си чувства? Иначе би било прекалено очевидно - омраза, ненавист, отмъщение. Ок, ама ми се ще да вярвам, че има повече интересни нюанси в това желязно бабé. Качеството на сюжета дотук го изисква.

# 64
Бея HugHeart

Е как сте след финала на епизода?Ами фрагмана...? Nature Fire

"Boran'ın Babası Ecmel Mi?"
''Бащата на Боран Еджмел ли е?

https://youtu.be/dyruqGLMPl4?feature=shared

и с руски субт.
https://vk.com/dizimedya?w=wall-132999259_2315649

# 65
Добро утро!

# 66
Добро утро, момичета,
снощи си изгледах серията но малко останах разочарована. Не ми се щеше признанието в любов да се окаже .....сценарий. А пък спора за леглото май много го протакаха.
Иначе серията бе динамична и пълна с емоции. Накрая Аля разбра тайната за Мерием, но ми се струва че Джихан има още какво да и каже по темата. Ако пак не се измъкне .
Наре можеше да каже на Джихан за клипа - да се опита да го намери сам - пак щяха да спасят Шахин и Зерин нямаше да иде при онзи самонадеян Демир. И той налудничав - да отмъщава на Джихан по този начин.....
Мине няма да я коментирам - някой я наричат белия лебед - такава е ....всичко и показва че не е обичана ама рови ли рови.....
Фрага - то време беше да се разбере за бащите. Сега Джихан пак ще се обяснява защо не е казал.
Приятен ден ви пожелавам !

# 67
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Оставям кафето на Злати, аз ви черпя чай...много е студено днес....

Моите вълнения след снощната серия...За мен нищо не беше пресилено, защото за Аля / така каза снощи преводачката, че е правилно да се пише и произнася името , а не Алия/ да легне в леглото на Джихан, означава да влезе в негвото лично пространство, свят...За нея леглото не е просто мебел.
Мине тази жена е на принципа "щом мен ме боли, нека всички да ги боли". Не е успяла да спечели любовта на Джихан за шест години, да се пребори със сянката на Мерием и спретна скандал с емоциоанален срив при вечерята с доктора. Той за да е пълна картинката се намеси там където въобще не му е работата и изпрати съобщение на Аля, с което искаше да постигне нещо, което не успя....
Зерин...мъка голяма ми е, защото това момиче го изтъргуваха по начин, който донесе болка и на Шахин и на Кая, на Джихан и Наре.
 Демир толкова години живее за отмъщение, което го изяжда, защото любимата му жена му е отнета, а сега вече разбра, че се влюбила във врага му. Който обаче не е отвърнал на чувствата ѝ, а си мисля, и  че не я е докосвал, като съпруг. Не вярвам Демир да прояви такова разбиране към Зерин. Той се чувстваше опиянен от "силата" при подписването на брака виждайки болката на братята Албора.
Наре...искам тя най после да постави себе си на преден план и да се разведе с този "съпруг", който се е вкопчил в нея, само за да не може тя да бъде със Шахин. Видяло се е, че няма да използва силата на Алабора за просперитет, но няма и да позволи Наре да е щастлива.
Фрага показва, че и другата серия ще предложи много емоции, но ми се иска Мерием да си остане в миналото и да не се появява освен като спомени...

П.П....

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 09:50 от gostenka68

# 68
Добро утро,момичета!  

Сташе,Юра,благодаря ви за снимките и коментара.Two Hearts
На мен епизода отново ми хареса.Много динамичен и интересен.Признанието на Джихан не е сценарий.Просто той така го представи не Алия.За сега няма как да й признае.И двамата са инати и непрекъснато се джавкат.И докато Джихан мълчи за тайните,други ги разкриват.В този епизод Мине каза за Мерием,в другия според фрагмана Уур ще каже и др.тайна.Във 2 -ри фрагман предполагам ще дадат и Фикрие.
Мине и Уур не ми се коментират.След като не успяват да спечелят,гледат да навредят.

Погледите на очите показват всичко...Sparkling Heart

Рейтингът  

а на озета/повторението отново е на 2-ро място
Total | (2) | 8,71
AB | (2) | 6,48
ABC1 | (2) | 8,00

на останалите сериали от снощи...
Скрит текст:

Приятен и спокоен ден!

ПП Гости

-----------------------------------===========================------------------------------------------

Редактирам..тъй като са пуснали БГ превода на 18 еп.

ДАЛЕЧЕН ГРАД, ЕПИЗОД 18 /ПРЕВОД ФЕЙСБУК ГРУПАТА: NERON ANGELOV /NOV/

https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/03/18-neron-angelov-nov_18.html

Приятно гледане!

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 13:52 от Zlatina3

# 69
Добро утро

# 70
Здравейте,момичета!

Дари Flowers Tulip

Далечен град
Единственият ни съперник
Себе си
(превод с гугъл)

Скрит текст:
📌 Уур ще се сбогува със сериала след 3 епизода.
📌Семейството на Уур ще бъде включено в сериала (след неговата смърт).
📌Нищо няма да се случи между Демир и Зерин.
📌Халис скоро ще бъде освободен от затвора и ще се съюзи с Демир, за да се бие с Албора.

ДГ е най-обсъждания сериал за миналата седмица!

Имайте приятен ден!

# 71
Здравейте

# 72
Привет!

О...имаме фотосесия на Синем Юнсал и Озан Акбаба за списание Alem Hands Plus1
Да допълня още снимки...

⚽️⚽️
Имената на Озан Акбаба и неговия син Озан Али, които са големи фенове на футболен клуб ''Фенербахче'', заеха своите места сред звездите на стадион ''Ефсан Йол'', разположен в спортния комплекс ''Фенербахче Шюкрю Сараджоолу''.

# 73
# 74
Здравейте,момичета!

Честита първа пролет!Нека ви донесе здраве,късмет и сбъднати мечти! Flowers TulipFlowers Rose

Сташе Hug

...за ДГ....

Интервютата на Синем и Озан за сп. ''ALEM''

Първо какво са казали за участието си в ДГ
#DZMnews
❥ Синем Юнсал и Озан Акбаба, главните актьори в рекордния сериал на Kanal D "Uzak Şehir", разкриха неизвестни факти за сериала и личния си живот.

Синем Юнсал:
📍"Когато за първи път прочетох сценария, харесах "Алия" толкова много, че определено трябваше да я изиграя"
📍„Алия е жена, която всички познаваме много добре. Тя изпитва болката, борбата и битката за оцеляване, които всяка жена изпитва във всяка област и на всяка възраст..."
📍„Вярвам в концепцията за сродните души. Много съм емоционален."
📍"Наистина ми липсва домът ми, семейството ми, Берк (нейният приятел Берк Джанкат) и ежедневието ми."
📍 „Берк беше голяма подкрепа за мен и ме вдъхнови да дойда в Мидят.“
📍“Аз съм от хората, които много лесно изпадат в меланхолия. В моменти като тези се научих да предприемам действия, за да изляза от ситуацията."
📍"Чувствам се като принцеса до Берк."

Озан Акбаба каза следното:
📍„Това, което най-много ми харесва в Джихан е, че той не се преструва на друг.“
📍„Не мисля, че има някой, на който Мидят не би могъл да повлияе."
📍„Самото съществуване на съпругата ми Букет ми дава голяма увереност. Тя има голямо сърце. „Да бъда баща промени гледната ми точка за много неща, чувството ми за състрадание, нивото ми на справедливост, разбирането ми за любов и светогледа ми.“

Ето и  целите им интервюта,но на руски ез. в скрит текст тъй като са дълги за превод на бълг. ез.

💠#fan_dizi Интервю със Синем Юнсал за списание ALEM 📝
Скрит текст:
💠#fan_dizi Интервью Синем Юнсал для журнала ALEM 📝
📌 Помнишь ли ты первый момент, когда ты стоял перед камерой в актерской игре, о которой ты мечтал с детства, что ты чувствовала?
✔️ Это было похоже на сон. Я была невероятно взволнована. Я вдруг забыла все свое восприятие, свое внимание, сцену, к которой я так готовилась, все. Я даже так ясно помню  эмоции и энтузиазм...
📌 Что больше всего мотивировало вас в вашем актерском путешествии?
✔️ Мне очень весело. Я люблю свою работу. Моя самая большая мотивация в том, что я чувствую себя очень комфортно в своей естественной среде. Когда я возвращаюсь домой, не считая физической усталости, я чувствую, что прожила на полную катушку.
📌 Был ли у вас опыт работы за камерой, который удивил или изменил вас?
✔️ Я участвовала в очень интересных проектах. Мне повезло с моими партнёрами, режиссерами. Конечно, невозможно, чтобы после долгого общения со всеми этими людьми, которые хорошо знают свою профессию, хорошо обучены, хорошо работают, чтобы не измениться в лучшем смысле, не преобразиться, не перейти от того, что вы знаете, к тому, что вы видите.
📌 О вашем выступлении в спектакле театра «Aydınlıkevler» много говорили. Какая была самая сильная эмоция, которую вы испытывали, выходя на сцену?
✔️ Работа в театре была моей самой большой мечтой. Знаете, я с детства говорила, что хочу стать актрисой. Было бы уместно исправить это как постановку театра. Телевидение вошло в мою жизнь очень удивительным образом, а затем стало моей страстью. Но сцена и публика театра – совершенно другой вкус. Неописуемый адреналин. Общение с аудиторией один на один и полное внимание наблюдая за своей работой и усилиями — это подобие жизненной мотивации. Это прекрасное чувство – находиться на сцене.
📌 Недавно ты впервые сыграл роль на цифровой платформе. Какова была обратная связь, каким был для вас этот опыт?
✔️Да, я снималась только в телевизионных проектах перед камерой.  Сериал «Эхо: Невидимая рука»  быстро вошла в мою жизнь. Это была более комфортная ситуация, отличавшаяся такими условиями, как продолжительность и предварительная подготовка телепроектов. Было приятно испытать и изучить этот процесс. Мы прекрасно проводили время на съемочной площадке, у нас был хороший сценарий, и мои коллеги по съемочной площадке были великолепны. Поэтому итоговая работа позволяет нам получить очень хорошие отзывы от зрителей. У меня хорошее настроение.
📌 Вы уже некоторое время выступаете в роли Альи в сериале «Далёкий город». Что вы почувствовали, когда этот проект впервые пришел к вам? Ожидали ли вы, что он произведет такой фурор?
✔️ Когда я впервые прочитала сценарий сериала «Далекий город», мне так понравилась Алья, что я сказала, что это обязательно должна быть я. Это был персонаж, который нужно было создавать с энтузиазмом, глубокими чувствами и большими усилиями. Я тоже чувствовала себя очень готовым сделать это. В общем, проект написан пером, которое действительно глубоко затрагивает людей. Здоровья рукам - Гюлизар Ирмак. У сериала был долгий и профессиональный процесс подготовки. Наши режиссеры и продюсерская группа усердно работали перед тем, как отправиться на съемочную площадку. Не случайно оно нашло отклик у зрителей. Нас очень радует, что его так любят и понимают.
📌 Какую связь вы установили с персонажем, которого играли, какую свою сторону вы переняли?
✔️ Алья — женщина, которую мы все очень хорошо знаем. Она переживает боль, борьбу и борьбу за выживание, которую чувствует каждая женщина в любой сфере деятельности и в любом возрасте. Несмотря на то, что ей, кажется, предстоит испытание, которое начинается с её сына, ей приходится бороться во всех сферах своей работы, речи и решений. Кто из нас не сталкивался с этим? Разве мы не сталкиваемся с этим постоянно в разных сферах, от разных людей, в разном возрасте? Алья, как и все мы.
📌 Что вам дало долгое время, проведенное в Мидьяте?
✔️ Мидьят; Здесь очень хорошо со своими людьми, текстурой и разнообразием. Как человек, который никогда не был здесь раньше, я постоянно исследую.
📌 Какие моменты в Мидьяте вам понравились больше всего за пределами съемочной площадки?
✔️ За пределами съемочной площадки мы с моими друзьями-актёрами пытаемся создать для себя новые пространства. Мы знакомимся с развлечениями, характерными для этого региона. Мне очень нравятся все моменты, когда я отдыхаю и исследую.
📌 Между вами и Озаном Акбабой очень хорошая связь. В наше время поймать это не так-то просто. Что бы вы хотели сказать по этому поводу?
✔️ Нам действительно очень повезло. Наши взгляды на нашу профессию очень схожи. Мы подходим к своей работе с заботой, радостью, дисциплиной и творчеством. Мы с большим уважением относимся к работе, которую делаем. Я думаю, это обеспечивает комфорт в нашем общении и гармонию, отражающуюся в нас.
📌 Как насчет того, чтобы услышать от тебя несколько слов об Озане?
✔️ Гармоничный, сдержанный, позитивный.
📌 Как человек, постоянно находящийся в Мидяте из-за съемок, что ты больше всего скучаешь по Стамбулу?
✔️ Конечно же, мой дом. Я скучаю по своей семье, по Берку, по порядку.
📌 У вас очень счастливый период в личной жизни. С другой стороны, вы находитесь в разных городах. Как сохранить баланс в отношениях?
✔️ Моим самым большим сторонником приезда в Мидьят был Берк. Его поддержка, его присутствие и его вера в меня мотивируют меня. Принимая это решение, мы проживали каждое мгновение вместе, были готовы ко всему, что могло бы бросить нам вызов. Единственное, что нас заставляет – это тоска. Мы ничего не потеряли из баланса, который тщательно установили до моего приезда сюда. На самом деле, я думаю, что наша тоска питает наши отношения и любовь.
📌 Как ты себя чувствуешь рядом с Берком?
✔️ Как принцесса. Помимо шуток, я чувствую себя совершенно самим собой. Я также чувствую себя очень безопасной, такой свободной, такой сильной, будто нет ничего, чего я не могла бы сделать.
📌 В какие моменты вы больше всего вдохновляете друг друга?
✔️ Речь идет о том, чтобы оставаться позитивным. Жизнь очень сложна для всех нас. Я думаю, кому из нас нужно с минимальным воздействием избавиться от внешних ударов и остаться миролюбивыми, другой является вдохновителем.
📌 Был ли какой-то аспект у вас вместе, который изменился, но со временем стал красивее?
✔️ Я могу перечислить очень многое на этот счет. Я думаю, что те аспекты, которые вместе трансформируются и становятся прекрасными в двусторонних отношениях, удерживают людей вместе.
📌Вы верите в концепцию родственных душ?
✔️ Абсолютно да.
📌 Правда ли, что вы очень эмоциональный человек и стараетесь принимать решения логически?
✔️ Да. Я очень эмоциональная. В любом случае я Рак, это неизбежно. С другой стороны, мой Асцендент — Водолей. Я тоже не могу держать свои мысли на заднем плане. Я пытаюсь решить с помощью своей логики, но не знаю, смогу ли я это сделать.
📌 Что удивит твоих фанатов, узнав о тебе сейчас?
✔️ Я люблю поесть.
📌 Какова была ваша самая большая трансформация за последние годы?
✔️ Я из тех, кто очень легко впадает в меланхолию. В такие моменты я научилась действовать, чтобы выбраться оттуда. О боже!
📌 Какой переломный момент заставил вас вырасти больше всего?
✔️ Потеря бабушки.
📌 Есть ли какие-нибудь небольшие, но эффективные правила, которым вы следуете, чтобы вернуться в свой центр?
✔️Остаться одной, подумать. Провожу некоторое время без общения, просто слушая себя.
📌 Как человек, который одержим всем, что вы делаете, чтобы успокоить свой разум?
✔️ Я никогда не пропускаю терапию.
📌 Мы заметили, что во время съемок вы уделяли внимание своему питанию. Какая у вас диета?
✔️ У меня проблемы с кишечником. Вот почему моя диета на самом деле немного ограничена. Я не употребляю глютен, молочные продукты и сахар. По собственному выбору я не ем мяса уже около 20 лет.
📌 Как вы сдерживаетесь, когда вам хочется съесть нездоровую пищу?
✔️ Я ем полезные перекусы и тахинную халву. Честно говоря, другие упакованные продукты мне вообще не нравятся. Мои выходки включают в себя употребление слишком большого количества халвы, картофеля фри и темного шоколада, но это довольно много.

💠#fan_dizi Интервю с Озан Акбаба за списание ALEM 📝
Скрит текст:
💠#fan_dizi Интервью Озана Акбабы для журнала ALEM 📝

📌 Обычно мы наблюдаем за вами в сильных персонажах. Вам ближе такие роли или это совпадение?

✔️ Думаю, это может быть потому, что у меня раньше была возможность проявить себя в подобных ролях. Продюсеры не любят давать шанса совпадениям, они должны что-то знать.

📌 В чем самая большая разница между Озаном перед камерой и Озаном в реальной жизни?

✔️ Под написанным серьезным и суровым образом скрывается озорной и веселый Озан, которого я стараюсь не давить. Я думаю, что это, пожалуй, самая большая разница.

📌 Как вы думаете, почему люди так любили Джихана Албору? Какой аспект этого персонажа вам нравится больше всего?

✔️ Джихан, как и другие персонажи сериала «Далёкий город», ест – насчет еды я не слишком уверен – пьет много чая, ведет непринужденные беседы и демонстрирует свой ежедневный стиль разговора в зависимости от степени искренности. Он персонаж с такими же человеческими качествами, как и любой другой, и мне больше всего в нем нравится то, что он не позирует.

📌Эмоциональная глубина персонажа довольно интенсивна. Какой процесс вы прошли, готовясь к своей роли?

✔️ Этот процесс был полностью профессиональным. Один из наших режиссеров, Ахмет Катыксиз, руководивший проектом и  персонажами, а также его знание того, чего он хотел, помогли нам сделать правильные шаги в очень правильном приключении.

📌 У вас сильная экранная связь с Синем Юнсал в сериале. Каковы впечатления от работы с ней?

✔️ Мне очень повезло с Синем. Она спокойная, юморная, умная и очень уважительно относится к своей работе. Все хотят работать с такой актрисой, как Синем. Я благодарю её за то, что она такой человек.

📌 Какие чувства вызывает у вас пребывание в Мидьяте?

✔️ Мидьят, Мардин заставляет меня чувствовать себя очень хорошо. Здесь идеальная атмосфера, природа и архитектурная индивидуальность. Я думаю, нет человека, на которого не могла бы повлиять его уникальная текстура.

📌 Какие моменты в Мидьяте вам понравились больше всего за пределами съемочной площадки?

✔️ Я упрям ​​в изучении мест, которых не знаю. Поэтому могу сказать, что я всегда нахожусь на природе.

📌 Какая у тебя жизнь вне съемочной площадки? Есть ли у вас распорядок дня, который вас расслабляет или мотивирует?

✔️ Создание музыки, написание песен и создание новых проектов одновременно расслабляют меня и не дают мне потерять азарт. Помимо актерской деятельности, у меня еще есть личность мужа и отца.

📌 Сложно ли совмещать семейную жизнь с плотным съемочным графиком?

✔️ Я всегда по ним очень скучала, но после сериала «Далёкий город» эта тоска еще больше усилилась.

📌 Вы часто утверждаете, что ваша жена Букет очень поддерживала вас в этом процессе. Если мы попросим вас описать это в нескольких словах...

✔️ Описать мою Букет очень легко и в то же время очень сложно. Это просто, потому что я счастлива, что могу жить с ней, что она всегда поддерживает меня, что её присутствие дает мне огромную уверенность, что у неё огромное сердце, и что она любит меня, как я люблю её. И это очень сложно, потому что выразить эти чувства, передать их другим людям никогда не было и не будет достаточно. Хорошо, что она есть...

📌 Как то, что вы стали отцом, изменило вашу жизнь?

✔️ Моя точка зрения, мое чувство сострадания, моя степень справедливости, мое понимание любви, мое мировоззрение, короче говоря, все. Я стану для него жертвой.

📌 Есть ли какие-нибудь небольшие, но эффективные правила, которым вы следуете, чтобы вернуться в свой центр и внутрь себя?

✔️Мне достаточно побыть одному какое-то время и получить травму по какой-либо причине, чтобы прийти в себя. Это очень глубокий вопрос и ответ не должен быть очень простым, но здесь не место, я объясню это подробно позже.

📌 Твои смешные моменты в соцсетях, которые ты поделился со сцены, сейчас очень обсуждаются. Что больше всего интересует твоих подписчиков?

✔️«Конечно, я не знаю, чем они интересуются, но это трехдневный мир, нам не следует волноваться, нам не следует воспринимать это слишком серьезно» - Фредрих Ницше:)

Рейтинга за най-обсъжданите актьори

и за най-обсъжданите актриси

ПП Днес обикновено пускат 2 -ри фр.,но още го няма.

Приятен пролетен следобед!

Общи условия

Активация на акаунт