В момента чета... 94

• 24 360
  • 414
  •   8
Отговори
# 30
Чета "Дъжд" на Кармен Мишу. Разкош е тази книга!

# 31
  • София
Започнах "Образована" на Тара Уестоувър. Само 50-ина страници съм прочела, но за момента не е особено увлекателна.

# 32
  • София
Прочетох "Никога не ме лъжи" на Макфадън. Доста по-слаба е от "Прислужницата" според мен.
Не успях да разгадая всичко, но много бавно и мудно върви. Обаче психопат до психопат в тази книга.😂
Продължавам с "Приказка" на Кинг. Подариха ми я преди 2, 3 г, тъкмо беше излязла и още ми стои в купчината. Както знаете хич не е по моята част, но поне пък увлекателно започна. 😃

# 33
Продължавам с "Приказка" на Кинг. Подариха ми я преди 2, 3 г, тъкмо беше излязла и още ми стои в купчината. Както знаете хич не е по моята част, но поне пък увлекателно започна. 😃
Това е моя любима книга, но аз съм фен на Кинг. Пътуване в един приказен свят с интересни герои и вълнуващи моменти. Нито е страшна, нито жестока. С нищо няма да ви натовари.
Сега чета "Били Съмърс" пак негова и до момента е очаквано добра. В началото съм още. Но чета само вечер за съжаление и бавно напредвам.

# 34
Това е моя любима книга, но аз съм фен на Кинг. Пътуване в един приказен свят с интересни герои и вълнуващи моменти. Нито е страшна, нито жестока. С нищо няма да ви натовари.
Сега чета "Били Съмърс" пак негова и до момента е очаквано добра. В началото съм още. Но чета само вечер за съжаление и бавно напредвам.
Били Съмърс много ми хареса, много повече от Холи. Simple Smile

# 35
О, чудесно. На мен "Холи" ми беше доста "слаба" книга. Предсказуема, с нищо не ме изненада.

# 36
О, чудесно. На мен "Холи" ми беше доста "слаба" книга. Предсказуема, с нищо не ме изненада.
Новата пак ще е за нея, но дано е по-добра. Ще видим.

# 37
Аз започвам със Съвършена плячка от Хелън Фийлдс, първата много харесах. Жалко, че няма да мога да я прочета цялата тази вечер. 😂

# 38
  • София
"Били Съмърс" много ми хареса, защото няма почти никакви фантастични елементи, само едно много леко загатване.
Това е една от малкото книги, към които съм изпитвала толкова силни емоции към главния герой. 😃

# 39
Благодаря за темата! 💐
Довършвам "Пакетът" на Фитцек и очаквах много повече... Дали защото харесах много "Терапията", а тази просто не ми държи така интереса.. Има си момента на чудене кой какъв е, кой е убиецът, кой е луд и кой не, но съспенса го няма за мен.

# 40
Напоследък всички книги са ми разочарование. Е, да не са "всички", но почти всички.
Не искам да занижавам очакванията си, а явно това е единственият начин да не се чувствам разочарована.
Липсва ми Книгата, която да ми е абсолютно "УАУ"! Без уговорки.
Затова и спрях да купувам книги. Уж всички се рекламират като голямата работа, а накрая се оказва едно нищо или средна работа.
Специално за "Пакетът" чакам ред от библиотеката.

# 41
Напоследък всички книги са ми разочарование. Е, да не са "всички", но почти всички.
Не искам да занижавам очакванията си, а явно това е единственият начин да не се чувствам разочарована.
Липсва ми Книгата, която да ми е абсолютно "УАУ"! Без уговорки.
Затова и спрях да купувам книги. Уж всички се рекламират като голямата работа, а накрая се оказва едно нищо или средна работа.
Специално за "Пакетът" чакам ред от библиотеката.
Препоръчвам ви да се насочите към по-стари книги. Новите за съжаление не струват.

# 42
Аз рядко чета нашумелите книги веднага, когато се появят и всички ги коментират. Едно, че понякога това ме подлъгва и ме кара да очаквам повече от книгата, което води до някакво разочарование след прочитането. И второ, пазя си ги точно за разни читателски „дупки“, когато имам нужда да си „оправя“ вкуса. Пък и знам ли, май и книгите са като виното – стават по-добри, когато отлежат. Simple Smile
Точно това и правя в момента – най-накрая подхванах „Странната Сали Даймънд“ и вече съм към края. Определено е добро вино – ароматно и отлежало. И силно, чак ми се замая главата. Simple Smile

# 43
Аз също като читател не посягам веднага към много нашумели книги. Чакам да мине време, да спре да се говори толкова за тях и тогава ги чета.
На Себастиан Фитцек за мен "Терапията" остава най-добрата му книга. "Пакетът" и "Пасажер 23"(за който никой не говори) бяха средна работа.
Ще видя към какво ще се насоча.

# 44
  • София
Како, Миж, благодаря за продължението на тема-кътчето, където се срещаме на гърба на знайни и незнайни автори...

Но си имам повод за гордост (хм, е, не е чак хвалба - това е темата на цялата ми проф.кариера на пишещ и говорещ по радио Simple Smile) и къде да споделя в аванс, освен тук.
Близо 10 г. след първата БГ Рок Антология и след поне 3-4-5 години събиране и ровене из стари истински вестници (40 издания с над 2000 открити публикации, използвани - над 600), предстои да ми излезе продължението на "Цветята от края на 80-те". Ха-ха, от първата книга (по инфо от издателката ми) са останали едни към 180 бройки... Simple Smile
Скрит текст:
(Кратката, но неповторима емоционално и творчески епоха на Второто БГ рок поколение има своята оставена черно на бяло история/хроника. Със съавтора ми на първата - светла му памет! - бяхме приели това като дълг на пишещите към свирещите. Изпълних си го. Никога не е късно, ако се случи! Благодаря на една Мариана за шаржа, за който впрегна ИИ, харесвам го. Това ще е следващия ми аватар тук, ако реша да сменя сегашния от истинското студио с микрофона.)
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт