🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 413
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 105
Щеше ми се да заведе Клаудия на вечеря.

Момичетата са доста прави да им е тъпо, ще се изкефя задружно да му откажат рози

# 106
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Много се смях на "Омлетгейт" - отмъщението на некадърничките. На момчетата рязко им стана лошо след дегустацията, бяха пребледнели и изпотени.
Маги много странно дръзновено си рецитираше глупостите този път, сякаш беше на енергийни напитки. В предните епизоди говореше като умряла.
И се надявам Виктор наистина да се откаже от това дърво Бранимира, стига се е унижавал! Чак май и на него започна да му просветва, че няма да излезе заек от този храст. Не му и трябва подобен бурсук, който през половината време да се цупи, а през другата половина да прави забележки и да го гледа отгоре.
На Марто му се излизаше по приятелски и си уреди среща с братлето. Да видим какво ще му сподели за Даниела и Ферай. Joy

# 107
Брана не става и това е.
Колкото и да не може някой да е експресивен към теб, ти ако си такова дърво нон стоп, няма как да го предразположиш да се отпусне.
Това момиче е тотален емоционален запек!
//
А Мартин все повече ми харесва, макар в началото грам да не ме кефеше.
Така добре ще ги намести всичките, че само седя и гледам. Забавлява ме.

# 108
Косара е красива като кобилка

# 109
Шермин пък точно хич не знаеше къде се намира Joy Влезе с идеята явно,че е някаква гост звезда, но като се усети ,че почти никой не я отразява набързо напусна сцената

Май им създаваше проблеми много и я отписаха, и тя е обяснявала, че е неестествено нали, ама беше повече в час кво се прави. А тия тука ми обясняват как просто ще седят и ще чакат уж, седи си дома като ще чакаш принца 😂

# 110
Косара много ми допада като характер. Страхотна!

# 111
Виктор на моменти и прихваща акцента на Косара Grinning

# 112
За Капитонова и Айлин ще се съглася, но Шермин е обикновена проститука и цялото ѝ държание, а и живот, сочат към това. Grinning

Че те всичките са ххахаа ама Шермин е в Дубай, Израел, уредена с богат мъж. В смисъл умееше да говори представително. Дето викат жена трофей до бизнесмени.

# 113
Шермин я гледах в някакъв подкаст , ами има голяма разлика да речем с Елвира .

# 114
Една от песните с конете. Антония за ергенка става ли ? Simple Smile

# 115

Ако беше уредена нямаше да се връща в България, недей да вярваш на всяка селска пръчка Grinning

Бедна глупачка е да се връща в Бг, това ли казваш? 🤣😂 Има роднини тук, майка ѝ е българка.

# 116
За Капитонова и Айлин ще се съглася, но Шермин е обикновена проститука и цялото ѝ държание, а и живот, сочат към това. Grinning

Че те всичките са ххахаа ама Шермин е в Дубай, Израел, уредена с богат мъж. В смисъл умееше да говори представително. Дето викат жена трофей до бизнесмени.
Ох, боже. 😂

# 117

Ако беше уредена нямаше да се връща в България, недей да вярваш на всяка селска пръчка Grinning

Бедна глупачка е да се връща в Бг, това ли казваш? 🤣😂 Има роднини тук, майка ѝ е българка.
Не, казвам, че дубайските принцеси не се бутат в бг хайлайфа и то при Нора Недкова, чиято кариера ни е ясна. Grinning

# 118
Никоя жена с пари и класа няма да си направи толкова огромни балони. Трябваше ѝ шатра да ги побере.

# 119
Най - хубавото на Косара й е, че не харесва Мартин Joy

Общи условия

Активация на акаунт