🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 602
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 90
Даниела се справя по-добре като психоложка от Маги Tumblr-a

# 91
Ивет ми прилича на малката сестра на Киану Рийвс.
Даниела какви съвети дава за обраност и смиреност спрямо мъжа, тя изобщо не действа така, такъв хищник е...

# 92
Да вземат Даниела за новата психоложка до година 😀 това че тя и Ива са на почти едни и същи години ме убива.

# 93
  • here and now
Ана Мария изглежда ужасно.

# 94
Да, добре, ето как сезонът е скучен. Тез патици не знаят още къде са попаднали, вие трябва да ги гоните, не мъжете да гонят вас. И тая Данчето им промива мозъците допълнително. Това е скандалното нещо на това шоу за България, щот тотално противоречи на общоприетия модел.

# 95
Не зная за Виктор, но ако Ана-Мария си пада по мъже - аз съм трамвай.

# 96
Който е сложил тия сиси си е оставил ръцете.

# 97
Мен Ана Мария ме кефи днес.
Барманчето го пращат като трябва да разбуни духовете явно.
Бях забравила колко е яко да се спами "на живо" 🌹

# 98
Ако наистина е човек на продукцията, може би наистина са се разбрали с нея да прави шоу и да си пише книга на тема как да оцелееш в "Ергенът".

# 99
Доста, доста глупава стратегия на Бранка да се сърди и на “Нещо неизговорено имаме ли?” ПАК да мълчи.
Но Виктор е човек със сбъркано самочувствие, няма да се изненадам да се залепи още по-здраво за нея

# 100
Хайде ,леля Гошка ще клюкари!😂 Най- накрая интрижка... Потърквам доволно ръце😂 Много ме радва барманчето като персонаж😂

# 101
Капиталовата, Айлин и Шермин бяха наистина в час за кво става дума в туй шоу, масовката всеки сезон не знаят кво правят. До известна степен забавата е точно в това, кви глупости ще правят, за да спечелят ергените. Точно понеже не им е естествено. Ама това бездействие просто убива цялото предаване. Трябва да се учат в движение 🤣😂

# 102
# 103
Капиталовата, Айлин и Шермин бяха наистина в час за кво става дума в туй шоу, масовката всеки сезон не знаят кво правят. До известна степен забавата е точно в това, кви глупости ще правят, за да спечелят ергените. Точно понеже не им е естествено. Ама това бездействие просто убива цялото предаване. Трябва да се учат в движение 🤣😂
Ама какво правеше Шермин, аз не помня да е правила нещо, освен да си дърпа роклите, щото не ѝ ставаха.

# 104
Шермин пък точно хич не знаеше къде се намира Joy Влезе с идеята явно,че е някаква гост звезда, но като се усети ,че почти никой не я отразява набързо напусна сцената

Общи условия

Активация на акаунт