🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 188
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 245
Мартин и Йоана са ми като Рачков и Виктория /адреналинката/

# 1 246
Симпатичен е визуално , аз  татуировки не харесвам , но определено не изглежда зле , купонджия е , има чувство за хумор , не е глупав , със сигурност знае как да ухажва една жена .

# 1 247
Къде мога да гледам целите 1 и 2 епизоди?

# 1 248
Много си е готин Марто! Даже е и секси, малко слабичък, но поведението му е толкова отпускащо лежерно и с лафове и закачки привлича девойките. И то толкова по-млади от него, чарът му е момчешки. Изобщо не прилича на запуснат чичак на 40 и повече. И съм сигурна, че девойките в реала го харесват заради чара му, а не че им плаща(изобщо няма вид на глупак, който ще лее пари само за с@кс).Той умее да разсмива жените, това е безценно качество. Тук го плюете само някакви моралистки. 😁
Пп. Забравих най-важното му качество
Той е споделял, че живее за страстта и тръпката. Ето това е мой тип човек, такъв е бил и Елвис затова го обожавам.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 21:23 от *Амбър*

# 1 249
  • София
Ама той много добре разсмя Елвира. Пък и Ферайчето 😂😂

# 1 250
Тъй като не съм гледала други негови тв изяви, от хвалебствията по адрес на Мартин, очаквах много повече. Съвсем приличен е визуално, но не и хубав, да, весел е, има живец, но не блести с чувство за хумор, доста са му дебелашки шегите на моменти, а той има претенции, че бил с "английско чувство за хумор", много далеч. Вкусът му за жени си е негова работа, но склоността му да мъсти и унижава, никак не ми е привлекателна. Ако е по сценарий, отръки му иде, за разлика от на Виктор.

# 1 251
Всичките ги разсмива Марто. Но може да бъде и много подмолен и зъл. Абе при всички случаи е доста по-добър за компания и просто френд зоун отколкото Виктор.

# 1 252
Аз още чакам за видя Мартин какъвто го описвате, бохем, etc...Но явно добре се прикрива, засега виждам хилав чичак с голямо его, влезнал да изкара някой лев ( нали не се заблуждаваме,  че хонорарът му е малък), и да е на екран.
 Чакам за видя остър ум, чувство за хумор, играч, но явно трябва да набележи жертва или цел за да блеснат тези му качества.

# 1 253
Как малък? Хонорарът му е рекорден. Четох, че е повече от на всички ергени досега заедно.

# 1 254
  • някъде другаде
Как малък? Хонорарът му е рекорден. Четох, че е повече от на всички ергени досега заедно.
За каква любов говорим. Ергените са там за хонорара , а момите за безплатна почивка.

# 1 255
Много си е готин Марто! Даже е и секси, малко слабичък, но поведението му е толкова отпускащо лежерно и с лафове и закачки привлича девойките. И то толкова по-млади от него, чарът му е момчешки. Изобщо не прилича на запуснат чичак на 40 и повече. И съм сигурна, че девойките в реала го харесват заради чара му, а не че им плаща(изобщо няма вид на глупак, който ще лее пари само за с@кс).Той умее да разсмива жените, това е безценно качество. Тук го плюете само някакви моралистки. 😁
Пп. Забравих най-важното му качество
Той е споделял, че живее за страстта и тръпката. Ето това е мой тип човек, такъв е бил и Елвис затова го обожавам.
На 40 мъжете не са чичаци, но той тъкмо на такъв ми прилича. Мазен отмъстителен нарцис. Че кой непрекъснато се хвали със парите си, заведенията си, родителите си, образованието си, изневерите си, начина си на живот....
Ами какви да привлича? Млади и то точно тези на които фронталният лоб не е напълно развит. Но не всички млади момичета се прехласват по него, обзалагам се само някакви "кифли" биха го забелязали.
А пък ако той си търси точно такива, нека са щастливи.
Само че не е естествено. Дъщерите му да са на едната маса в дискотеката, той да зарибява тяхна наборка на съседната.
Но, пак ще кажа, всеки си има вкус и начин на живот и нека си прави каквото иска.
По някаква случайност е на екрана тези дни и няма как да го подмина и то точно във любимото ми реалити.

# 1 256
Много знаете , че само за пари се в хванала Йоана с Мартин .. какви са тези обобщения ?
Хванала се е за някакъв период от време , едва ли очаква да остареят заедно
Да видим… Мартин е без особена визия, застаряващ, отмъстителен, тънкообидвн, женкар, готованец, егоцентрик, богаташ. Кое ли от тези неща би привлякло една жена? 🙄

Мартин не е глупав определено(как не ми се възпламени клавиатурата като го написах) и си има краткотрайния чар на всички нарцисисти .Ако край едно младо момиче се навъртат все Викторовци, е съвсем логично да си падне по него , дори без парите (които му дават голяма част от самочувствието да се прави на чаровник) . Трудно можеш да видиш при манипулаторите всички верни качества , които описа .
Даниела , ако иска да пише книга със съвети - давам и един безплатен - Видите ли Мартин или такъв като него, се завъртате на 180 градуса и хуквате в две различни посоки:joy:

# 1 257
Мартин изобщо има ли някакви интереси, занимания и хобита извън дискотеките и казината? Понеже вече разбрахме, че не обича да пътува. И в галерии не ходи. Още ми е пред очите отвращението във физиономията му на срещата в София с онази, по негови думи, "интелектуалка". Фитнес и спорт не практикува. Всякакви духовни и арт занимания, йога, астрология и т.н. също разбрахме, че го отвращават. Не изглежда и като човек, който да е склонен да опитва разни нови неща - той играта я е превъртял отдавна и нищо ново не го вълнува. Нормално е да привлича млади и неопитни момичета. Колко му е да им завърти главите като видят, че е някаква си там важна клечка в заведенията, които посещава и разни хостеси и сервитьорки точат лиги по него. Той привлича жени, които са на неговото ниво. Тоест - не много високо. Все се говори колко умен бил. Може да е природно интелигентен, но е страшно скучен и ограничен. И има кофти характер като на дърта свекърва.

# 1 258
Търсим някаква дълбочина в Мартин, която я няма. Човекът иска ядене, пиене, жени, да си бръмчи с беемвето и никой да не му нарушава хармонията. Дали е умен не мога да кажа - според мен просто му тече бързо мисълта, което е малко по-различно. Начетеност, емоционална интелигентност и т.н. не виждам - само кръчмарски лафчета. Но за всеки влак си има пътници.

# 1 259
Интересите, които интелигентният мъж би скрил, са тези, с които Мартин не спира да се хвали.

Общи условия

Активация на акаунт