🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 200
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 230
Мацки верно ли 20 страници носове .......
Всъщност , коя/кои стои зад наклепването на Елвира , разнасянето на клюките за  Даниела и Росица , някой забеляза ли кои са баш интригантките.
Клаудия и Любомира основно, с малко помощ от Косара.

# 1 231
На сторито Мартина и Бранимира седят от двете страни на Мартин, а отсреща са Ана Мария, Силвия, Диана, Косара, Клаудия и другите не се вижда добре

# 1 232
На сторито Мартина и Бранимира седят от двете страни на Мартин, а отсреща са Ана Мария, Силвия, Диана, Косара, Клаудия и другите не се вижда добре
На чий профил е това стори?

# 1 233
Да, ама Анна-Мария е тази, която е изпяла на останалите какво са си говорили Габриела и Елвира.

# 1 234
Оказва се, че са различни клюкарките в различните ситуации, няма една и съща черна станция.
Интересно защо в предишните сезони ги нямаше тия сюжетни линии, май почти не ги снимаха в имението просто и съответно нямаха покритие.

# 1 235
Оказва се, че са различни клюкарките в различните ситуации, няма една и съща черна станция.
Интересно защо в предишните сезони ги нямаше тия сюжетни линии, май почти не ги снимаха в имението просто и съответно нямаха покритие.
Миналите сезони даваха достатъчно материал за скандали дори само от коктейлите… 😁

# 1 236
Турските пластични хирурзи си знаят 2 типа носове - дълги тип пързалка - като Ферай, Нани от предишния Ерген и чип тип Майкъл Джексън като на Даниела, Камелия, Преслава. Явно средно положение няма.

# 1 237
Турските пластични хирурзи си знаят 2 типа носове - дълги тип пързалка - като Ферай, Нани от предишния Ерген и чип тип Майкъл Джексън като на Даниела, Камелия, Преслава. Явно средно положение няма.
Точно така е. На единия вид му викат Френска актриса/Гръцка богиня, на другия - Барби/Дисни нос. Избираш си един от двата и се молиш после да можеш да дишаш и да излизаш от вас.

# 1 238
Мартин и ергенките снощи са били в дискотека The one. Седяли са в центъра на дискотеката. Няколко маси под тях са били Емануела и Денислава, а на най горните маси в дискотека е била Йоана с нейни приятели. Явно е било пълен цирк снощи

# 1 239
Точно така е. На единия вид му викат Френска актриса/Гръцка богиня, на другия - Барби/Дисни нос. Избираш си един от двата и се молиш после да можеш да дишаш и да излизаш от вас.

Също се молиш и да не те сърби много, че а си го почесал по-силно, а е паднал 😅

# 1 240
Добър вечер. Ще има ли тази вечер епизод?

# 1 241
Не. Епизоди има само в понеделник и вторник. Само първите две седмици имаше в неделя.

# 1 242
Тва пък задължително да си коригираш нещо - не го разбирам. Да имаш нужда е едно, ама просто, защото е много фенси…
Ферай ми прилича на травестит. Никак не ми харесва - ни отвътре, ни отвън.

Не знам кое е по-ужасно - да си чичак на 40 и да си хванеш 20 години по-млада, още с жълто около устата или обратното. Да започва тепърва живота ти и да се хванеш с 20 години по-дърт чичо, за пари. Не знам, някак клоня към второто.

# 1 243
На българката красота никак не й липсва, напротив, но за съжаление й липсва самочувствие.

# 1 244
  • София
...
Ферай ми прилича на травестит. Никак не ми харесва - ни отвътре, ни отвън.

...
Има нещо такова.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 20:35 от Eiger

Общи условия

Активация на акаунт