🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 186
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 275
Марти, ако четеш, пиши ми на лично, гледай как ти лъскам имиджа.
//
Шегувам се. Разбира се, че ергените няма как да се харесат на всяка бг-мама.
Ще защитя и Викчо – младо е момчето, колебливо, омекват му коленцата от всяка девойка. Дайте му шанс. Но си е скучен в същината си, де. Макар да има прекрасна външност.
На 25 е, хич не е малък. На тази възраст, че и много преди нея, мъжете вече са се отпуснали. Според мен при Виктор опира повече до характер, а не толкова до неопитност. Някои хора са си по-свенливи.

# 1 276
Акнето не е нещо, което се лекува за един ден и не се маха с магическа пръчка .
Като има акне , защо да не си коригира устните ? Какво общо има едното с другото ? Не всичка са родени с хуабви кожи .

# 1 277
Акнето не е нещо, което се лекува за един ден и не се маха с магическа пръчка .
Като има акне , защо да не си коригира устните ? Какво общо има едното с другото ? Не всичка са родени с хуабви кожи .
Достатъчно добре съм илюстрирала какво имам предвид. Акнето на Ферай не ми беше фокусът в коментара.
Всичко е в приоритетите - както във външния вид, така и в развитието в живота ни.

# 1 278
Не бях се замислила за хонорарите на ергените... Тогава за каква любов ми говори Мартин, че и подлага на тест участничките. Пошлостта на този тип предавания идва с факта, че се плаща участието на известните участници. Вероятността някоя от момите да си търси там половинката е много по- голяма от тази на ергените. С елемента хонорар приключва всичко.

# 1 279
  • Варна
Едните вече са известни и затова им плащат, другите ще станат такива и после ще захлебят, я с нов мъж, я с нова професия. И така докрай света.

# 1 280
Момичета, нещо аз ли се обърках. Нали уж Мартин няма заведения, а малък дял от тях? Джанъм е основно на един човек, който е турчин. Знам от братовчед ми, в близки отношения са. А и вие тук писахте, че не са негови. 🙂

# 1 281
Ее, какво като има хонорар. Нормално е. Няколко месеца от живота си отделят все пак.

Мартин има 15 процента от една от фирмите - Джанъм Варна ли беше. Какви са им отношенията с другите собственици, как седят нещата вътрешно и колко пари са това, вероятно никога няма да разберем, както и дали прави нещо в тия заведения.

# 1 282
Момичета, нещо аз ли се обърках. Нали уж Мартин няма заведения, а малък дял от тях? Джанъм е основно на един човек, който е турчин. Знам от братовчед ми, в близки отношения са. А и вие тук писахте, че не са негови. 🙂
15% от Джанъм Варна според търговския регистър, но се държат все едно и софийския е негов.
Няма човек с турско име сред собствениците.

# 1 283
Аз съм от тези, които харесват Мартин като тв образ. За мен е много подходящ за реалити формати. Това не означава, че в живота бих имала общо с човек като него.
В темата много се омесват нещата и както доста от участничките в Ергена, така и в темата се забравя, че това е просто шоу.

# 1 284
Много ми е скучен Мартин. Особено с това, дето говорихме по-рано, специфично негово "сепване", блее, блее и се сепне, все едно се събуди от сън (типично за злоупотребяващи с алкохол).

Нали се захванах от началото на предаването да следя за интелект (вече свалих летвата на "поне остроумие"), обаче - нищо...
Впрочем, ако някой се сети за нещо интелигентно или остроумно, да пише, да му сложа на човека една точка в категорията акъл и ум.

# 1 285
Не знам защо хора с високи претенции търсят голяма интелигентност в предавания, тип Ергенът.

# 1 286
Да си кажа  - никога не бих търсила нещо по-специално в Мартин, предвид славата му и участията му в риалити програми, ако не бяха хвалбите по негов адрес, колко е умен, съобразителен, интелигентен. Също така е син на хора с образование и положение, бащата министър на икономиката, е..., не е ли нормално да имаме по-високи очаквания от него? Не?

Нищо не смесвам аз, преценявам го като човек - или искате да кажете, че като е в риалити, той нонстоп играе, прави се на не особено умен и не е себе си?

П.п. Тъп не е, в никакъв случай, просто предвид произхода и образованието му, явно очаквах повече. Грешката си е моя.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 10:48 от Tess d`Urberville

# 1 287
Той се представи над възможностите си в другото предаване, но и там не беше симпатичен. Разликата е, че в другото предаване и лошият герой е герой, а в Ергенът не е приятно от позицията му да демонстрира власт и да злоупотребява.
Тук той е в главната роля поначало, но не се оказа достатъчно привлекателен за ролята си, нито достатъчно забавен.

# 1 288
Е как защо търсим интелигентност, тук като се разбра, че той ще участва, ушите ни проглушихте с неговата интелигентност, остра мисъл, стратегии, хватки и какво ли не. Не сме си вдигнали сами летвата.

# 1 289
Мартин ми харесваше до момента, в който изгони Елвира. Ужасно немъжка постъпка, отделно показа, че се поддава на манипулации на хора като Ана-Мария. Викито ми е е по-скоро жалък с неговата обсесия към Бранка и самосъжаление заради драмите в семейството му, не ми харесва и това, че се напива пред камерите и две думи не може да върже на кръст. За поредна година (изключвам донякъде първи сезон) образът на Ергена светкавично придоби отрицателен заряд, но този път мразените са двама. От момичетата засега ми харесва Косара, но не я виждам до нито един от двамата. Роси също ми е приятна, но много бързо хлътна по Виктор, което ще и изиграе лоша шега. За разлика от много други, Бранка ми е по-скоро забавна, отколкото неприятна. Всеки път се чудя какъв ли ще е следващият 'шамар' през лицето на влюбения Ромео. Истински противни в това предаване са ми Ана-Мария и Айгюлка. Първата, защото е злобна интригантка, а втората - защото иска да внуши, че грозната позиция на държанка, е някаква висша ценност.

Общи условия

Активация на акаунт