🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 184
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 1 290
Е то Елвира пак щеше да изхвърчи – дали в началото или по-натам, все тая.
Тя беше крайно безлична или поне чудесно се правеше на такава.
//
С какво злоупотребява? Предаването има концепция, сценарий и се движи по него. От него се иска да покаже поне мъничко персоналност, характер (без значение добър или лош), за да се случват нещата.
Това са хора, все пак, не са ботове, които да пасват на очакванията и представите на всеки. Не очаквам в предаване като Ергенът да седнат да си говорят за хигс бозони и черни дупки, за невидимата материя.
Така че - гледам и се забавлявам, доколкото го позволява предаването.
Той се представи над възможностите си в другото предаване, но и там не беше симпатичен. Разликата е, че в другото предаване и лошият герой е герой, а в Ергенът не е приятно от позицията му да демонстрира власт и да злоупотребява.
Тук той е в главната роля поначало, но не се оказа достатъчно привлекателен за ролята си, нито достатъчно забавен.

# 1 291
Верно, че Анна-Мария се опита да направи интрига по време на индивидуалната им среща, че Мартина едва ли не "казала", че я е целунал (да се сеща по устата), както и глупавите недомлъвки, че Даниела е жив дявол (Юда).😀

# 1 292
Да си кажа  - никога не бих търсила нещо по-специално в Мартин, предвид славата му и участията му в риалити програми, ако не бяха хвалбите по негов адрес, колко е умен, съобразителен, интелигентен. Също така е син на хора с образование и положение, бащата министър на икономиката, е..., не е ли нормално да имаме по-високи очаквания от него? Не?

Нищо не смесвам аз, преценявам го като човек - или искате да кажете, че като е в риалити, той нонстоп играе, прави се на не особено умен и не е себе си?

П.п. Тъп не е, в никакъв случай, просто предвид произхода и образованието му, явно очаквах повече. Грешката си е моя.
Аз пък питам ,дори и да е наистина супер интелигентен и начетен ,за какво точно ще им говори на тия неговите празноглави напомпани кукли и коя от тях ще го разбере ? Ще кажете ,че той си ги е избрал- факт! Но ако бяха вкарали интелигентни и умни жени ,въпроса е ние какво щяхме да гледаме Grinning вижда се и по темата, тази година е слабо от към скандали и циркове и темата върви баааавно и протяжно, докато минали години се изписваха по 100 страници на епизод.
Аз също не съм го гледала в другото предаване и от прочетеното тук за него имах по-различни очаквания,но в крайна сметка не мога в развлекателно предаване тип Ергенът да очаквам титани на мисълта- те ходят при Ники Кънчев Grinning

# 1 293
Аз не разбрах Евгени защо беше мразен  ,когато беше ерген.Grinning Виктор също отнесе много критики ,защото не взе страна в спора Александра-Виктория.

# 1 294
Евгени се държеше като сръдливо дете. Да не говорим колко трудно връзваше изречение, завалията.

# 1 295
Аз пък имах други очаквания от Мартин. В ролята на Ергенът, очаквах да го видя, като един истински Дон Жуан, Казанова......, исках да гледам готини, интелигентни свалки, да омайва жените, да пръска чар и обаяние, момичетата да точат лиги по него, той да ги предразполага към нежност, порив, страст....
Все пак е на 40г, уж мъж с опит, знае какво търси, знае как да го получи, пък и финансово подплатен....
А какво получихме накрая, Дон Жуан от Алиекспрес. Никакъв финес, груб до безобразие, тъпи шеги и чувство за хумор. Лафове "който е в бяло, значи му се до*бало", то даже и не знам как до коментирам. Като дърводелец, току що излязъл от гората и я мята тая секира....груб изказ, няма цедка на устата, а уж нали....родители интелигенция.... Ама какво се чудя и аз, то затова 20 годишни бръмчалки само около него, щот ако е някоя на около неговите години, хич няма да го погледне.

# 1 296
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Аз пък имах други очаквания от Мартин. В ролята на Ергенът, очаквах да го видя, като един истински Дон Жуан, Казанова......, исках да гледам готини, интелигентни свалки, да омайва жените, да пръска чар и обаяние, момичетата да точат лиги по него, той да ги предразполага към нежност, порив, страст....
Все пак е на 40г, уж мъж с опит, знае какво търси, знае как да го получи, пък и финансово подплатен....
А какво получихме накрая, Дон Жуан от Алиекспрес. Никакъв финес, груб до безобразие, тъпи шеги и чувство за хумор. Лафове "който е в бяло, значи му се до*бало", то даже и не знам как до коментирам. Като дърводелец, току що излязъл от гората и я мята тая секира....груб изказ, няма цедка на устата, а уж нали....родители интелигенция....
Ама какво се чудя и аз, то затова 20 годишни бръмчалки само около него, щот ако е някоя на около неговите години, хич няма да го погледне.

По-скоро той нея .. Wink

# 1 297
А, баш каквото albaaa каза, имах пред вид, плюс очакваната интелигентност, с която наистина се проглушиха уши.

И умен човек може да е Ерген, що пък не
Просто тоя път ни се размина

А иначе, в такъв формат, поне остроумен, светнат по разни въпроси, чаровен, отработващ ситуациите С МНОГО ХУМОР, можеше да е Елвиса.

Но не е. Емануела вероятно тържествува

# 1 298
Във ФБ има публикация ,че заради предстоящите "панаири" от тази вечер,епизодите щяли да бъдат 3 часа Joy и "Кой да знае" отпада тази седмица

# 1 299
За мен неприятните дами този сезон са :
-  - Любомира, Ана - Мария, Клаудия - интригантки , мразя тази черта в жените , избягвам я само докато надуша . Уж мили и любезни, но тихичко те пързалят
- Мартина , която е мила и добра с вървежните на деня, но неочаквано жестока , към хората които нямат значение за нея ( в тази си черта много си приличат с Мартин) , и Бранка, не заради дръпнатото и поведение, дори го намирам за чаровно, но заради подигравката и уронване на авторитета на Виктор, след първата среща. Смятам всеки е длъжен да пази авторитета на околните, дори да не ги харесва
 = всички останали моми с определена симпатия към Росица , Даниела, (защото поне за сега не се дава на манипулатора Мартин и държи горда позиция) Дияна (заради прекрасното чувство за хумор, и земното излъчване). и Силвия , заради справедливата преценка и дори това което споделя с Мартин е доста обективно, за разлика от Ана Мария. (почини си Силве, стой там за курорта, нека една нормална мома - работяга , си изкара почивката)
Косара , не съм я видяла извън зоната и на комфорт , как реагира, за това нямам определено мнение за нея. Харесвана и от двамата , осигурена , красива с добро самочувствие, може да си позволява да ръси клишета. Като плюс и записвам предлазполагащото поведение, спрямо притеснителния Виктор

# 1 300
Мартин на възрастта на Виктор горе-долу:

https://youtu.be/VhGJ6IrlcAQ?si=XK5ouP_wqag2bBA3

Доста по-добре е сега, трябва да му се признае. И тогава е бил кльощав и изпит, явно това си му е структурата и трудно трупа маса. Има такива мъже. С триста зора правят някакви миниатюрни мускулчета, но пък позитивното е, че много трудно дебелеят, ако изобщо.

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 13:52 от Clare

# 1 301
Това си е ген, да. Голям торс и тънки крачета. По шорти хич не изглежда добре, но ако обуе подходящ панталон, не се забелязва толкова.

# 1 302
А, баш каквото albaaa каза, имах пред вид, плюс очакваната интелигентност, с която наистина се проглушиха уши.

И умен човек може да е Ерген, що пък не
Просто тоя път ни се размина

А иначе, в такъв формат, поне остроумен, светнат по разни въпроси, чаровен, отработващ ситуациите С МНОГО ХУМОР, можеше да е Елвиса.

Но не е. Емануела вероятно тържествува

Наистина ли вярвате ,че умен човек ще влезе да се излага в сеирджийско предаване Grinning умните хора обичайно са такива здраво стъпили на земята,хора  с професия и смислен живот. Как ли пък някой такъв ще си остави работата и ще отиде да го правят за смях в Ергена

# 1 303
Аз пък имах други очаквания от Мартин. В ролята на Ергенът, очаквах да го видя, като един истински Дон Жуан, Казанова..., исках да гледам готини, интелигентни свалки, да омайва жените, да пръска чар и обаяние, момичетата да точат лиги по него, той да ги предразполага към нежност, порив, страст...
Все пак е на 40г, уж мъж с опит, знае какво търси, знае как да го получи, пък и финансово подплатен...
А какво получихме накрая, Дон Жуан от Алиекспрес. Никакъв финес, груб до безобразие, тъпи шеги и чувство за хумор. Лафове "който е в бяло, значи му се до*бало", то даже и не знам как до коментирам. Като дърводелец, току-що излязъл от гората и я мята тая секира... груб изказ, няма цедка на устата, а уж нали... родители интелигенция... Ама какво се чудя и аз, то затова 20 годишни бръмчалки само около него, щот ако е някоя на около неговите години, хич няма да го погледне.
Въртях, суках, ти го обясни идеално!

# 1 304
Благодаря за споделеното, Clare! Явно изначално е с такава структура на тялото и мнението ми не е много резонно.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт