🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 523
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 495
Видяха, че с Елвира се получи, сега трите баби Яги Смийгъла, Брана и Селваджа ще сготвят Росица... Виктор е изгорял с тия джетове.

# 496
Росито е на летището... Кучки! А тя е глупава. Какво си мислеше, че ще спечели като им каже че май имал намерение Вико да я целува? Предимство? Да, бе! Печели гилотина. А той е абсолютен тъпчо. Сега ще изяснява, че не е искал да целува никого, щото голямото важно. На Марто не знам Даниела що му се дръпна като играе театър, ама на Виктор всяка трябва да му се дърпа, толкова е смотан!

# 497
Виктор ми прилича на доволно почерпен. През целия епизод гледа замаяно.

# 498
Виктор ми прилича на доволно почерпен. През целия епизод гледа замаяно.
Единият пие, на другия му личи Satisfied

# 499
Толкова антипатични хора от Брана и компания няма…

# 500
Ако Росица, или Даниела - най- вече и двете, не получат роза...няма да се учудя за Даниела, но защо точно Росица?

# 501
Ако Росица, или Даниела - най- вече и двете, не получат роза...няма да се учудя за Даниела, но защо точно Росица?
Смее ли да не докаже любовта си към Бранимира?
Май наистина я сготвиха Росица. Жалко.

# 502
Включвам се с малко закъснение да похваля тялото на Ивет - слаба с извивки и естествени бюст и дупе. С този черен бански и тази черна коса беше много сексапилна на плажа.

# 503
  • САЩ
На мен Бранимира ми харесва! Даже ми фаворитка - една от 4-те моми, които най-много ми харесват.

# 504
  • somewhere over the rainbow
Значи, според Бранка, трябва да се пускат завесите на предаването. Че ние к;во ще гледаме?

# 505
Ако Виктор след рекламите реши да обяснява пред всички, че не е имал никакво намерение да целуне Роси и я унижи, за да излъска имидж пред Бранка, ще го призная за най-големия тъпак, евър! 😡
Тази го отблъсква и тъпче, оня пак се навира да проси внимание!

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 07:23 от Tess d`Urberville

# 506
Включвам се с малко закъснение да похваля тялото на Ивет - слаба с извивки и естествени бюст и дупе. С този черен бански и тази черна коса беше много сексапилна на плажа.

На първо четене в началото не се забелязваше, ама сега е много на преден план. Доста добро тяло.

# 507
Виктор, гОркия, не успя да изгради никакъв авторитет.. освен, че го бъзикат девойките, изглежда, че губят и интерес..

# 508
Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1
Направо и аз като Виктор почти си казах, че не съм минала в другия отбор "все още" след този бански Joy Много е хубавка

# 509
До къде я докара Виктор - барман гей да му дава акъли как да покани жена на разговор Joy

Общи условия

Активация на акаунт