🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 530
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 510
Виктор пиян ли е? 😂 не му давайте да гони Роси в нетрезво състояние

# 511
Направо започва да ми става гнусен Викчо. Да се взимат с Бранка. Един за друг са, наравно неприятни.

# 512
  • ВАРНА
Виктор грее като калайдисан тиган на месечина.Току-виж получил роза от барманчето.

# 513
Ако Виктор след рекламите реши да обяснява пред всички, че не е имал никакво намерение да целуне Роси и я унижи, за да излъска имидж пред Бранка, ще го призная за най-големият тъпак, евър!! 😡😡
Тази го отблъсква и тъпче, оня пак се навира да проси внимание!!!

Май май точно ще направи. Ама и Росица …. Защо си отваря устата, когато и където не трябва. Сама се сготви….

# 514
Абе, Виктор май е много намотан?

# 515
Оф, горкото момченце, накъркало се е...

# 516
Дано от продукцията му дадат време да дремне преди церемонията щото така хубаво се е натряскал ,че има голяма вероятност да изпадне в будна кома докато свърши коктейла Joy

# 517
Къркан младеж с превзета полуамериканка. Милоооост

# 518
Браво на Адриана! Много ми хареса разговора й с Мартин. За съжаление не мисля, че Виктор ще й отдели нужното внимание, твърде зает е с темерута Бранимира…
Тя май не беше Адриана ,а Силвия

# 519
Няма как да си тръгнат Даниела или Росица според мен

# 520
  • София
Виктор ми прилича на доволно почерпен. През целия епизод гледа замаяно.
Единият пие, на другия му личи Satisfied

LaughingLaughingLaughing

Вики показва потенциал за шоу все пак. Да му се ненадява човек.

# 521
Този, ако падне в малкото блато отзад, много ще се накефя, може пък и да изтрезнее

# 522
Ама и Роси защо не го извика да поговори с него, да му обясни и да махнат Селваджа, защото явно от нея е тръгнало. Мартина единствената реагира адекватно на клюкарията на Мартин. Той прекали с тая целувка, за мен това е най-големия тъпак евър. На 40, грозен, с пъпки, не е като да не е бил рязан.

# 523
Мартина е идеална за Мартин! За какво му е да търси друга?

# 524
Роси се сготви сама, ама с такъв тъпчо, като Виктор никоя няма шанс. Накъркал се е до козирката, щото Брана му пусна фандък. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт