🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 423
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 810
От какъв зор тръгна Виктор да се обяснява целувал ли е или не? Разбирам, че беше насочено към Бранка, но просто не е сериозно. Нито дължи обяснение, нито трупа симпатии по тоя начин.. два основни закона в живота, младежо - никога не се оправдаваш и никога не се обясняваш! Sunglasses Innocent

# 811
Сега й разгледах инстаграма, има много хубави снимки, макар и много грозно лице и нос. Но от къде пари за толкова почивки и екзотични дестинации, ако е безработна? Наистина ли има мъже, които просто финансират това и я харесват външно и като компания?

# 812
Йоана качи интересно стори с подчертана дата:

# 813
Скрит текст:
Повече от епизодите чакам с нетърпение чаршафите дето изписва съфорумката тук с преразказ на епизодите с...Надявам се да не ни пропусне и този път 🌹

Съфорумник е😊Чак днес изгледах и двата епизода, наваксах и с темата. АМ и Мартин имаха приятна среща, Косара и Виктор също. Мартин е отмъстителен и Даниела ще си го получи🙃

# 814
Дано след вчерашната церемония пенсионират тази тъпня с лекото изчакване дали вторият ерген и той ще даде роза. А и никоя няма да смее да разгневи господарят си, както се видя - бранят крехко мъжество с все сили.

# 815
  • САЩ
"Принципите" на Даниела:
10 бона авансово, останалите - след ****

Абе, ние сериал за монахини ли гледаме, или предаване за ЛЮБОВ?! Що се правят на ощипани за една...целувка!
Рупецова се прави на ощипана девственица, че й поискали една целувка, ама тя "принципи" имала! Сигурно си тества напътствията от бестселъра, ама засега теста й несполучлив...
Виктор също се прави на ощипан, че му се приискало една целувка, ама после девойката виновна, че го разнесла, а пък БраниМирка му скръцнала със зъби...
БраниМирка пък не знае ли в какво реалити предаване е отишла на почивка, че трие сол на Виктор на главата за една (не)поискана целувка?!
А пък на много други моми-кози тъй им се иска да ги понамляскат, ама а де, ергените - единият честолюбив коцкар, другият завеян комплексар...
Ех, ех, недоцелувани, недолюбени ще си хванат всички обратния полет SobSmile

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 18:50 от Multimedia

# 816
Йоана качи интересно стори с подчертана дата:
Скрит текст:
Охооо, торта за рождения ден на Мартин. Неговият е на 10-ти януари, пада се 2-3 дни преди заминаването.

# 817
Данка, що ползва стари схеми не са интересни. Друго си е като Мегз да си купиш цял джип и... да го подариш на себе си. Букети някакви, слаба работа. Joy

# 818
Относно споделения от Даниела букет червени рози - от Мартин са, сигурна съм! И заедно са си! Grinning

# 819
  • САЩ
Относно споделения от Даниела букет червени рози - от Мартин са, сигурна съм! И заедно са си! Grinning
хе-хе, а показа ли бележка, че Марто й е платил данъците към НАП и дълговете в размер на 120 000 лева?

# 820
Тази работа Мартин я свърши още на летището чрез онлайн банкирането, само изчакваше Наум да му върне телефона. Joy

# 821
Вдясно, но да, тя е. Нещо нескопосано гримирана ми се стори и на мен, и с тия шапки...

Шапката е идеална да скрие мръсна коса/кофти прическа. 😁🩰🧢

# 822
На мен ми е интересно дали Даниела Джексън ще промени визията си след целия негативен отзвук, който предизвика с грозните корекции. Гледах нейни стари снимки. Съвсем нормално си е изглеждала и е можела само с малко филър в устните да мине. Ако махне филърите от лицето, може да придобие по-човешки вид. Лошото е, че носът и зъбите ще струват скъпо да се поправят. Но може клиниката на Ванко1 да се самосезира и оправи щетите в устата и безплатно. Joy Благо Джийзъса си пооправи смешните зъби след като години наред цяла България му се подиграва. Мегз също няколко пъти си преправя зъбите и е махнала голяма част от филърите, та съвсем добре изглежда сега. Да видим дали Даниела ще си вземе бележка. На мен ми е трудно и болезнено да я гледам, много ми е зловеща като се ухили с 68-те зъба в устата.

# 823
Тази работа Мартин я свърши още на летището чрез онлайн банкирането, само изчакваше Наум да му върне телефона. Joy
Едва ли е чак толкова глупав. Първо не вярвам да има толкова пари джобни. Второ - дори и да ги има едва ли ще ги даде на някаква си еднодневка . Мартин може да е пияница,купонджия и всякакъв ,но си личи че е близък с децата си и просто не си представям вместо на дъщерите си,как ще ги хвърли по  дълговете на поредната си бройка

# 824
Скрит текст:
Скрит текст:
Данчето май сама се издава
… Или е спечелила, или навън я е чакал мъж…
Скрит текст:
Приятелка едва ли би ѝ подарила стотици червени рози.
... или се прави на интересна.

И за мога да си поръчам стотици червени рози.
Разбира се, че се прави на интересна. Стотици рози?!? При тия запори? Ами НАП само това чакат.
Каза че се храни само навън ?! НАП не я плаши Simple Smile

Да, в Хепи Grinning Сигурно ползва намаление семейство и приятели.

Общи условия

Активация на акаунт