🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 419
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 795
Скрит текст:
Данчето май сама се издава
… Или е спечелила, или навън я е чакал мъж…
Скрит текст:
Приятелка едва ли би ѝ подарила стотици червени рози.
... или се прави на интересна.

И за мога да си поръчам стотици червени рози.

# 796
Мда, според мен също се прави на интересна. Аз въобще не вярвам, че има Бог знае колко висок стандарт на живот, даже изобщо.

# 797
Мда, според мен също се прави на интересна. Аз въобще не вярвам, че има Бог знае колко висок стандарт на живот, даже изобщо.
Ако няма висок стандарт на живот, откъде пари за толкова рози? Това са едни 1000 лв на тази снимка. 😁 Тоест съгласна съм, че се прави, че има много пари - и точно по тази причина мисля, че е успяла да излъже някой да ѝ ги подари.

# 798
Представяте ли си сами да си подарите хиляда червени рози, само и само заради снимка в соц мрежи, която да подведе някого? 🤣

# 799
  • somewhere near the sea
Скрит текст:
Скрит текст:

Разбира се, че се прави на интересна. Стотици рози?!? При тия запори? Ами НАП само това чакат.

# 800
Ако няма висок стандарт на живот, откъде пари за толкова рози? Това са едни 1000 лв на тази снимка. 😁 Тоест съгласна съм, че се прави, че има много пари - и точно по тази причина мисля, че е успяла да излъже някой да ѝ ги подари.
Е, 1000 лева със сигурност не са висок стандарт. Grinning

# 801
Как да не са? Който има да даде 1000 лв за единия букет, със сигурност не живее в беднотия. 😁

# 802
На мен този сезон ми е интересен, не ми липсват простотиите и скандалите от предишните. Не знам къде ги виждате тези пияни ергени...не мен не ми изглеждат така.

Аз съм ОК с това, което направи вчера Мартин с Ферай. Ситуацията беше: каквото почукало - такова се обадило и казвам ти Ферай - сещай се Даниела Grinning Добави и щипка драматизъм, който липсваше. И е напълно в темата на сезона. За мен наративът им се получава този сезон, има една идея повече естественост в образите и ситуациите. Което може би е скучно за не малко хора.

Харесвам образа на Ана-Мария и съм сигурна, че ще се задържи дълго. На мен ми идва свежа, хаплива и аналитична.

Росица е много неуверена млада жена. Да си вземе поука от ситуацията и да се научи какво, кога и пред кого можеш да говориш лични неща и някакви си твои "усещания" за ситуации. Не реагира адекватно и си го получи. Такъв е животът.

# 803
Данчето май сама се издава… Или е спечелила, или навън я е чакал мъж… Приятелка едва ли би ѝ подарила стотици червени рози.
То пък що за мъж, ще я пуска в реалити да я дърпат и целуват други мъже, а после ще я потупва по рамото и ще й вика браво, че и ще я награждава с .....рози....?

# 804
Скрит текст:
Скрит текст:

Разбира се, че се прави на интересна. Стотици рози?!? При тия запори? Ами НАП само това чакат.
Каза че се храни само навън ?! НАП не я плаши Simple Smile

# 805
То пък що за мъж, ще я пуска в реалити да я дърпат и целуват други мъже, а после ще я потупва по рамото и ще й вика браво, че и ще я награждава с .....рози....?
Да се фука после, че спи с някоя известна? 😁 Няма да е за сефте… Капитонка също се оказа обвързана. Васка от миналия сезон. Габриела от миналия сезон. Габриела от този сезон. Сигурно има и други, в Надкаст постоянно го намекваха.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 20:13 от Lilly_85

# 806
Как да не са? Който има да даде 1000 лв за единия букет, със сигурност не живее в беднотия. 😁
Като гледам интериора около розите, не живее и в лукс. Grinning

# 807
Реклама си прави Данчето, реклама.

Докато все още някой я забелязва изобщо.

Розите не ги мислете, нищо не са за джобните ѝ хилядарки.

# 808
Приятелката на Даниела си беше подготвила предварително изкуствените цветя за родилното в Токуда, така че няма да се изненадам, ако не са истински.
Рандом "луксозни" букети от Shein
Скрит текст:
[spoiler/]
[Spolier] [spoiler/]

# 809
Розите сигурно са от Бачорски. На тях са им в наратива, а и по джоба.

Общи условия

Активация на акаунт