🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 364
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 150
Срещата на Мартин и братлето досега вървеше най-естествено от всички до момента. Обаче на вечерята ще е клюкарник за жалост.
Това за Росица мисля, че го преекспонираха.

# 151
И на мен ми хареса срещата на Виктор и Косара. Най-малкото тя не го натоварва, поне засега от показаното.
От Бранимира и Росица май ще мине на Косара.

# 152
Брана нещо не е разбрала в кое предаване са влезли. Тя очаква, че той ще сваля само нея, ходи на вечери само с нея, говори само с нея, вижда само с нея. Ще го отдам на факта, че е една година по-голяма от дъщеря ми.

# 153
С Бранимира не само, че ни дели една година, ами сме и една зодия... Нищо общо, като извънземно ми е.

# 154
Флиртуването и като цяло свалянето на мъже на повечето жени им идва естествено. Не се преструват. Като продължение на характерите им.

Затва ги слушаме как ще бездействат? Щот им идва отвътре? 😂🤣😂🤣😂🤣 Сори не сори ама масово жените не могат да свалят мъже. Баш, щот са свикнали да не полагат усилия. Правят ужким някви сигнали, които мъжете не схващат, после мъжете били тъпи.

# 155
Даниела ми прилича на една героиня не помня от кой филм / сериал. Ама героинята била в началото бедна, правила всичко за мъжа си, но той се отнесъл ужасно с нея и тя решила, че ще си търси само богати мъже, няма да работи и няма да се старае вече.

# 156
Даниела наистина си вярва на приказките, дето плещи. Тя избирала, ще чакала, ще не знам си кво. Така се чака до 50.

# 157
Даниела хубаво дума, че мъжът трябва да е активният и жената избира. И аз споделям тази философия. Но тя опъва повечко ластика. Изпуска усетът за дърпане и даване. Време е да му даде илюзията, че той избира, че леко излезе от фокуса му. Част от силата е да дадеш шанса на мъжа да си мисли, че той държи контрола.

# 158
Марто да ѝ бие шута на Данчето къде само знае да казва "аз искам тва, аз искам онова". Безобразна е.
Чак пък

Решила е да е директна, има мъже - ок са с това

Неее хехее нееее, чак толкова чалната, алчна и директна НЕ.

# 159
  • somewhere over the rainbow
Косара, милата, изглежда "засукана" и "натокана" мацка. Докато не си отвори устата.

# 160
Косара, милата, изглежда "засукана" и "натокана" мацка. Докато не си отвори устата.

Ама може да готви, много точки събра с това 😂😂

# 161
За мен пък е тъпо,че в началото на епизода и двамата си казаха кои са фаворитките им -никаква интрига, никаква загадка,нищо. Не че не се вижда,но обезсмисля присъствието на останалите 567 участнички. А още по-тъпо беше М да извика Силвия и да я застреля с: Виж, много сме различни, нищо няма да стане,хайде да сме си приятели. Много тъпо

# 162
Защо да е тъпо, той винаги е бил доста искрен и нетактичен?

# 163
Флиртуването и като цяло свалянето на мъже на повечето жени им идва естествено. Не се преструват. Като продължение на характерите им.

Затва ги слушаме как ще бездействат? Щот им идва отвътре? 😂🤣😂🤣😂🤣 Сори не сори ама масово жените не могат да свалят мъже. Баш, щот са свикнали да не полагат усилия. Правят ужким някви сигнали, които мъжете не схващат, после мъжете били тъпи.
Аз лично не бих се тикала и слагала на мъж, защото ми е под нивото. Като ме харесва, ще дойде и ще го покаже. Аз пък ще му покажа, че ми е приятно в компанията му и така. С моя мъж аз направих първата крачка, но той ясно си показа интереса. И аз показах интерес и накрая и първата крачка направих. Останалото е история. 😁

# 164
Това са жените, които изгониха Елвира че била клюкарка, а тук са се събрали най-големите интригантки.

Общи условия

Активация на акаунт