🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 383
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 240
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Защо не свършват, да не пуснаха и утрешния епизод? Вече трети ден в една серия дават. Rolling Eyes А церемония на розата още няма.
Даниела с тези плитки най-накрая ме подсети на кого ми прилича от самото начало и все не успявах да се сетя - на Ташунко Сапа. Joy

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 01:14 от Reinа

# 241
Ох, само мен ли тоалетите в този сезон ме вдъхновиха да си похарча бюджета за роклички? Joy Не визирам леопардовото на Ана-Мария, де... Grinning
Аз още чакам някоя добра душа да пусне линк за флоралната мини рокличка на Мартина от последната й среща и за зелената на Бранимира...
За тази ли става въпрос на Мартина? Някой друг я беше постнал по-рано
https://replica-moda.com/products/%D1%81%D0%B5%D1%82-mose

# 242
Интересно взе да става. Мартин е озлобен и ще си го върне на Айгюла, такива мъже са отмъстителни. Мартина чак е жалка от тъпотия, Ана-Мария за пръв път ми хареса. Бранка на моменти изглежда добре, на моменти - направо грозна и подута, Любомира ми се оформя като втори главен дразнител след Айгюла.

# 243
Много се радвам, че е дълъг епизодът.

# 244
  • София
Те наистина забравиха, че трябва да свърши.
Ивет ми е най-хубава май.

# 245
Това е роклята на Мартина , но свърши веднага след предаването .
House of cab са пуснали много сладурски неща , проверете сайта.🩷

# 246
Мартин прави ли се или е тъп? Мъж на 40 не може да прецени дали го разиграват? Че Даниела си му каза всичко директно.  И хич не е мъжко да поканиш жена на среща и да не спираш да мелиш за друга. Чак ми дожаля за АМ, която не харесвам.
Ако съм на Силвия и АМ директно отказвам розата. Въпреки, че при Силвия си е, като сделка между приятели - аз ти осигурявам безплатна почивка, ти ми снасяй информация и съвети за жените. Не мисля, че Силвия е имали илюзии да печели. При Ана-Мария си е живо унижение.

Добре им се получи на Виктор и Косара, хай дано разкара набурсучената.

# 247
Колко талант блика от екрана.

# 248
Ех, че Виктор не взе къдравата двойничка на Валерия 2.

# 249
Ахаха Елвиса с какъв финес ни позиционира марката на сакото  Joy

Последна редакция: пн, 03 мар 2025, 23:24 от me_for_president

# 250
Ахаха Елвиса с какъв финис ни позиционира марката на сакото  Joy
Явно не е негово, а на рекламодател, аз мислех че флексва досега с часовниците и дрехите, а то.... Сега кво - гадната Брана ще натопи Росица.. Чак не ми се гледа това.

# 251
Сега наистина и Росица ще го отнесе. Тя засега ми е симпатична.

# 252
  • here and now
На Ферай бива да ѝ клъцнат малко ефирното време. Толкова неприятно същество... Отишла за любов... с чичо си...
УжасТ

# 253
  • София
Любомира ми е все по-дразнеща.

# 254
  • София
Мартин прави ли се или е тъп?

Прави се, нарича се сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт