🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #4: понеделник и вторник, 20:00

• 86 527
  • 1 309
  •   1
Отговори
# 465
Охх Викторее...за какъв дявол ти трябваше да се хващаш на това хоро...

# 466
Виктор се напи,целият е зачервен и леко фъфли.

# 467
Изпреварили сте ме с коментарите за злобарката Клаудия. Освен това е и простачка. Как блъсна бутилката в ледарката на плажа, просташкото “Ми чеее я изведИ сИга”. Още от първите кадри не я харесах и сега ми се затвърждава мнението.

# 468
Явно предния са го монтирали дълъг, защото на церемонията ще има сеир. Люба е покъртителна. Кои мацки имат екстеншъни, знам че някои засичат веднага.

# 469
Най-накрая Цикатридина! 😁

# 470
Люба диша ли в тоя корсет? Satisfied

# 471
Най-накрая Цикатридина! 😁

И аз скокнах, като я видях, бях се притеснила, че вече няма да има

# 472
  • София /Абсурдистан
Много ще съм благодарна на продукцията ако тази вечер изхвърчи Бранка.

# 473
А Диана какво мекотело е. На синхрон вика, че Ана-Мария е казала на Мартин тайната, а пред нея мълчи 😂

# 474
Адриана прави хубаво впечатление. Поне си казва в прав текст, по нормален начин.

# 475
Мартина точно да направи добро впечатление и после пак започна с чалгаджийското поведение да разваля цялата работа. Ще ми е интересно да видя Мартин без Мартина и Даниела да са постоянно наоколо.

# 476
Адриана прави хубаво впечатление. Поне си казва в прав текст, по нормален начин.

Страхотна! Много възпитано му го каза.

# 477
10 минути се чудя коя е таз, а тя била Ана-Мария 🤣 много е различна

# 478
  • somewhere over the rainbow
 На Даниела прелестите, без сутиен, са до кръста. Тази рокля не ѝ прави добра услуга.
Защо Мартин е по анцуг?

# 479

едно от стойностните момичета в настоящия сезон. Жалко, че Мартин тотално я е отсвирил..

Общи условия

Активация на акаунт