Отговори
# 105
От вчера и аз съм във вашия кюп.  Grinning 

# 106
аз съм на изпит на 10 април, минах всички часове. в един ден са теорията и практиката, на БЧК утре ще се запиша да видим за коя дата... за карането уж добре карам ама да видим...извънгадско нямах но се качих 3-4 пъти на цариградско и все ставаха ситуации, егати улицата, инструктора ми лудна там, той не си качва курсистите там  Mr. Green

иначе карам в Младост, Редута, Лозенец, Дианабат, Слатина, Плиска, Сточна гара, абе където ми каже...даже аз си избирах маршрутите  Mr. Green

Последна редакция: чт, 05 апр 2007, 16:27 от Anaise

# 107
  • София
Вие как определяте колк очаса ви остават. Аз всеки път карам по 2 учебни часа и си ги смятам всички като 12, а не като 24. До сега съм карала 4 пъти, значи 8 часа.
Днес се справих блестящо. Нито веднъж не ми се пипна педал, нито волан, нито скоростен лост. Много съм доволна. Минах и през едно кръгово,  там се ошашках особено на излизане от него, но другият път ще го накарам пак да минем от там. Днес си търсих валериан 2 часа в нас и не намерих. Толкова ме беше яд. Лапнах една дъвка и през целия път си мислех само да не правя балончета и бях супер спокойна. Другия път пак с дъвка!  Crazy

# 108
джуджанка и аз карам като теб,общо са 12 астрономически часа!

# 109
  • София
Аз всеки път карам по малко повече. Днес почти 2 астрономически карах. А вчера като обърках 2 пъти лентите и карах 20 мин повече. Вчера бях много притеснена, но днес беше супер. Общо взето до сега винаги  карам поече от определеното време. Wink

# 110
  • София
Момичета, да се похваля, взех си теоретичния. Една грешка. Ама нещо не мога да се зарадвам много.... само като си помисля а практическия и ме стяга под лъжичката... Имам още един път кормуване и после ще видя какви допълнителни ще взимам... Вие по колко допълнителни взехте?

# 111
момичета нещо не мога да ви разбера,как така днес са ви листовките а в друг ден ви препитват на кола Moneyне е ли всичко в един ден поне при мен така беше,сутринта на листовки и след резултата по колите и за един ден всичко минава newsm78
  bouquetбраво за изпита,аз лично не съм взимала допълнителни часове,всичко зависи от това как се чувстваш може и без допълнителни ако инструктора е доволен,поговори с него

# 112
  • Дъблин
момичета нещо не мога да ви разбера,как така днес са ви листовките а в друг ден ви препитват на кола Moneyне е ли всичко в един ден поне при мен така беше,сутринта на листовки и след резултата по колите и за един ден всичко минава newsm78
  bouquetбраво за изпита,аз лично не съм взимала допълнителни часове,всичко зависи от това как се чувстваш може и без допълнителни ако инструктора е доволен,поговори с него

Има някакви промени приети и сега двата изпита са разделени. Според мен така е по-добре, поне за себе си го казвам. Иначе докато съм на теорията само практиката ще ми е в главата и ще объркам нещо  hahaha Взех си я без грешки  Sunglasses
Браво на cvyrche за теорията  Simple Smile
Иначе и аз си смятам часовете така - едно кормуване ми е 2 ч., ходила съм 7 пъти, значи 14 часа. Ядосвам се малко на инструктора ми, всеки път си прави безкрайни почивки между двата часа и реално карам по-малко от 2х40 мин ама какво да правя  #Cussing out

# 113
хм ........ моя инструктор ни накара да си платим всичко заедно, така че ако те скъсат на теория изгърмяваш и с 60 лева на градско без да си карал. много тъпо ми се види и на тва са му намерили цаката да взимат пари. освен това непрекъснато пипа тоя волан по навик, държи си краката на съединителя абе   ужас...и колко пъти му викам да ги махне не и не...толкоз си пази колата а тя една трошка и най големия купон е че му я удариха както ме чакал и бил спрял за престой  Joy
та изпита ми е на 10 а в БЧК съм на 17  Shocked имаха и по ранни дати ама в белите брези някъде и аз отказах

# 114
  • Шотландия
Вземи един час при инструктор дето обяснява добре паркирането .Те обясняват така че няма как да не стане ако изпълняваш няколко стъпки.За младите шофьори,които нямат усет е много трудно да паркират.
Ето да потренирате
http://kat.bgpal.com/parking.php
1-вото паркиране е с предницата на пред
2-рото е на заден
3-то и 4-тото е успоредното
Може ли някой да даде действащ линк да тренираме онлайн паркирането? Този беше на Пежо, ама са сменили страницата и няма нищо такова там вече...  Tired

# 115
  • София
На мен инструктора ми каза, че сега пак ще направят и двата изпита в един ден. То иначе много тъпо с 1 месец разлика. А всички ли са ги карали да си плащат и двата изпита преди да са видяли дали сте взели листовките? А ако сте си платили и кормуването, а не сте взели листовките не си ли осава бележката за следващия път след като решиш листовките? Моя инструктор ми каза, че след репортажите на "Господари на ефира" никой не искал да става изпитващ. Имало 16 свободни места и никой не иска! Явно са се стреснали.

# 116
  • София
Ох, хора, четох сега другата тема, за последиците от катастрофите и някак си се стреснах.... Не че не съм гледала репортажи от катастрофи, но сега като съм на път и аз да стана шофьор и ми подейства по друг начин...  Sad

# 117
  • София
Най-важно е да караме спокойно и да си преценяваме реално възможностите. И мен ме е страх от катастрофи, но трябва да сме спокойни и да не изпадаме в паника. Имам една прителка, която един път вместо да натисне спирачка просто си закрила очила с ръцете. Добре, че колата изгаснала. Shocked

# 118
Аз да сепохваля - по-скоро да си споделя радостта - най- сетне  си взех практическия изпит. От третия път станах шофьор, а с мен имаше едно момче, което се явяваше за 6-сти път. #Crazy

# 119
  bouquet браво на взелите изпита
според мен е по-добре всичко да е в един ден,поне аз така бях и ми взеха парите преди изпита тогава беше 40 лв.,понеже ме скъсаха веднъж на листовки си платих втори път 40 лв.,но тъй като го карах при бащата на вуйна ми не мисля,че инструктура ви е прибрал парите просто всеки път изпита е толкова ако още на листовки са ви скъсали а ако на кормуване са ви скъсали не знам колко е предполагам,че тогава не се плаща часта за листовките

Общи условия

Активация на акаунт