Отговори
# 90
  • Дъблин
Хайде и аз да се наместя в темата  Simple Smile Терията си я взех още на 8.02, без нито 1 грешка. Учих се от помагалото на Труд, в часовете не съм ходила.
Ама това кормуване било много трудно! Аз съм минала вече 14 часа и все още не мога да се отпусна. На 12-тия час на кръстовище изгаснах 4 пъти, а инструктора ми само ми се подхилква до мен, докато се измъкнах сама  #Cussing out
Изпитът ми ще е в началото на май, но хич не ми е ясно как ще го взема  newsm01

# 91
  • София
Взе и мен да ме тресе треската. Смятам да се запиша тези дни на БЧК, че ако се чака 1 месец ще взема книжка юли. Не мога да ви разбера - взели книжка и не карат. И аз и мъжът ми чакаме само да взема книжка и да подкарам семейната Ладичка  Laughing Имам чувството, че колкото повече карам, толкова по-зле карам. Не знам защо така, но преди да тръгна на курсове карах доста по-добре /е вярно, че не съм карала по улиците, а на летището в Б-ще, но.../. Сега съм решила, че няма да се качвам да карам друга кола, защото е важно да се свикне с учебната кола. Моя инструктор последния път на курса почти не заспа. Обещал ми е да ме качи при някой курсист, който не може да кара добре, за да видя, че се справям. КОлко гадно звучи само  Confused САмо да попитам БЧК къде се кара? В кои дни от седмицата?

# 92
в сградата на БЧК ама не знам адреса знам че е малко преди паметника левски,в посока от сточна гара нагоре...ама как го обясних...отиваш и може да има и за деня часове а може и да ти кажат кога са следващите и да се запишеш аз като ги карах ги карах в самият ден
...аз имам книжка,но няма коя кола да карам и сега се надявам преди или лятото да получа подарък от мама кола и да си карам,та не винаги само желание трябва Tired,трябва и кола hahaha

# 93
Момичета на мен ми остават още 4часа и ще сьм на изпит Peace вече нямам тьрпение че почва леко да ми писва  Tired .Днес карах след седмица и половина прекьсване защото колата беше на ремонт и искам  да ви се похваля карах просто супер Mr. Green(ама сьм скромна а Wink)
Успех на всички и честито на тези дето са взели изпитите  bouquet

# 94
....Имам чувството, че колкото повече карам, толкова по-зле карам. Не знам защо така, но преди да тръгна на курсове карах доста по-добре /е вярно, че не съм карала по улиците, а на летището в Б-ще, но.../. ...

Значи вече караш по-добре. В началото и аз си мислех, че карам добре. След това колкото повече часове карах си мислех, че ставам все по-зле. Един ден се оплаквам на колежката колко зле карам и тя вика:"А, значи вече си добре с карането". Според нея с всеки изминал час осъзнаваш все повече ситуациите и виждаш грешките, които правиш и затова си мислиш, че караш по-зле. А пък първите часове едва ли не инструктура управлява колата, ти само държиш волана, да не говорим пък за преценка на дадена ситуация.
Та така. Няма страшно  bouquet

# 95

Значи вече караш по-добре. В началото и аз си мислех, че карам добре. След това колкото повече часове карах си мислех, че ставам все по-зле. Един ден се оплаквам на колежката колко зле карам и тя вика:"А, значи вече си добре с карането". Според нея с всеки изминал час осъзнаваш все повече ситуациите и виждаш грешките, които правиш и затова си мислиш, че караш по-зле. А пък първите часове едва ли не инструктора управлява колата, ти само държиш волана, да не говорим пък за преценка на дадена ситуация.
Та така. Няма страшно  bouquet

на същото мнение съм и аз първите часове не ние а инструкт. карат но това е в помощ на нашето самочувствие иначе...но не се притеснявайте толкова няма не научил се има не искал да се научи а и не е казал никой че като до сега не сте карали ще бъдете много зле на курса,аз даже мисля,че е по-добре преди това да не си карал кола

# 96
  • София
Не знам дали е добре или не, но моя инструктор като му се качих първият път на колата не е пипнал педал. А последния път не му слезе кракът от съединителя. Много ме притеснява това, че изключвам от скорост преди да съм спряла, а инструктора все ми повтаря спри първо пък после си изключвай от скорост. Вече и аз се чудя защо така правя, но може би от мъжът ми съм придобила някакъв навик. Гледам го внимателно какво прави и като седна зад волана правя като него  ooooh!

# 97
  • На погрешната планета
Аз също изключвам от скорост преди да съм спряла, инструктора така ме научи newsm78. А от мъжа ми знам, че така по-лесно спира колата и не се износва толкова бързо съединителя Rolling Eyes......

# 98
  • София
Моя инструктор ми каза, че е хубаво като съм на изпит ръцете да са максимално на волана. Изпитващите били много строги на тази тема, та заради това трябвало да изключвам от скорост като спра. Ама то вече да се чудиш на кой да вярваш. Момичета от София, вие къде крате? Аз около Централна гара ще изгния вече. Всички улици по 100 пъти ги минах, а съм курсист от скоро.

# 99
не се притеснявай,че все на едно място караш просто там ще ти е изпита и . иска да е сигурен,че знаеш къде не може и къде може да влизаш с колата,аз карах в западен парк и Люлин при тунела и в западен парк бях все в територия със забранени улици и беше ужасно докато ги науча ooooh!
иначе слушайте инструктора и на изпита ръцете на волана а после вие си преценявайте дали първо да спрете или първо да изкл. от скорост,аз до сега само мама съм виждала да изкл.от скорост др не съм но все пак на изпита по правилата се кара,който вие е показал инстуркт.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ  bouquet

# 100
  • Дъблин
Аз карам в района на Плиска, около Външно министерство, из Редута. В Редута е ужасТно  Shocked, който е карал там ще ме разбере.
Тесни улички и то двупосочни, стръмни спускания и изкачвания, остри завои, покачих се на бордюра при един десен  #2gunfire
Направо не се виждам с шофьорска книжка скоро  travel, имам да взимам само 10ч. а съм много зле.

# 101
Здравейте!Аз пък карам от  Красна поляна към Люлин или към центъра.Вчера карах в Зона Б-5 и направо ми се разказа играта.Тесни улички, където минаваш на разстояние между колите два пръста.Много завои много нещо беше вчера,ама се справих горе долу.

# 102
моля ви дайте ми някакъв телефон на това БЧК и кажете каква му е цената или трябва да питам инструктора

аз още дерзая - първия ми час е чаааааак на 11 април, но пък може да се окаже, че от 10-ти започвам работа и не знам изобщо какво ще правя- а книжка ми трябва!!

# 103
  • Дъблин
моля ви дайте ми някакъв телефон на това БЧК и кажете каква му е цената или трябва да питам инструктора

аз още дерзая - първия ми час е чаааааак на 11 април, но пък може да се окаже, че от 10-ти започвам работа и не знам изобщо какво ще правя- а книжка ми трябва!!
Ето за БЧК: бул.Дондуков 61(курс за първа долекарска помощ) : тел: (02) 843 10 47. Цената е мисля 24 лв.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт