Отговори
# 75
Я да кажат мамите с нови книжки-карате ли ?Сами ли- ако да?
Аз след изпита още не съм се качвала на кола?А сама едва ли ще се престраша . Confused

# 76
мами какво е това с БЧК ? има ли телефон за записване, куде е като място и как минава - за колко време, има ли и там изпит изобщо кажете как е

# 77
БЧК е курс за първа доболнична помощ при ПТП.От скоро е въведен и е задължителен .Струва 25 лв.И при нас/Благоевград чакаш 1месец за дата/.
Курсове по ПДП за кандидат-шофьори
Бул. "Дондуков" 61 (02) 843 10 47   
http://www.redcross.bg/index.php?ladger=contacts

# 78
Момичета днес се обадих на БЧК и познайте за кога ми дадоха час 17 МАЙ  #Crazy направо като си помисля само и ми става зле Sick  като се има в предвед че почнах курса си на 30 Януари мой ще отиде чак да юни  Cry #2gunfire егати историческия кур 5 месеца #Cussing out

# 79
# 80
Здравейте!Аз също се ядосвам на това отвратително протакане на нещата.Както вървят при мен нещата май скоро няма да взема книжка .Няма свободни часове за кормуване,няма свободни дати за изпити,няма свободни дати за БЧК и .т.н.
Така като гледам дано поне до септември месец взема ,че мина всичко и се сдобия с книжка.

# 81

Embarassed Embarassed Embarassed ееее ама и вие  Laughingнякой пьт човек като бьрза и такива работи се случват ама поне се посмяхте Laughing Laughing

# 82
  • Страната на чудесата
Успях да се вредя по добрата воля на директорката за БЧК на 30.03-взех го. Сега остава само практиката. Имам още 12 часа и после дано взема от раз. Пожелавам на всички бързи и успешни курсове!

# 83
Kak върви кормуването дами?Никой нищо не пише!Как според вас се справяте?Колко часа ви остават още?
Аз ще отговоря първа.
Кормуването върви прекалено бавно,а аз мразя да чакам.Справям се сравнително добре. Вече  почти нямам проблем със скоростите и съединителя.Остава да стана малко по уверена и някога да си взема изпита.Аз половината часове си взех!

# 84
Момичета, вие на изпита по кормуване спокойни ли бяхте? Ако е било така - как успяхте да запазите спокойствие?

Аз вече си взех всички часове и в четвъртък съм на изпит, обаче такъв страх ме тресе, че правя егати глупавите грешки. Просто последните 5-6 часа карам като идиот и не защото не мога да карам, а защото се паникьосвам. Сядам с нагласата да не се питеснявам и да си карам добре - да ама не  #Cussing out

Просто ужас, ако е така и на изпита (в което съм 99% сигурна) ще ме скъсат  Sick

Оф май ще си купувам валидол  Whistling

# 85
Здравейте, момичета! И аз се присъединявам към вас - на 2 часа кормуване (извънградско) + 1 изпреварване  Joy Успех на всички!

# 86
Здравейте на всички,аз денс си взем листовките с 0 наказателни и много се радвам.Останаха ми само практическия изпит и БЧК. newsm78

# 87
аз искам да попитам- кога трябва да се извади медицинско и това БЧК - какво се прави с него- отнема ли време, че с тия бебоци моите всичко трябва да се планира предварително

# 88
Здравейте на всички,аз денс си взем листовките с 0 наказателни и много се радвам.Останаха ми само практическия изпит и БЧК. newsm78
браво успех с практиката  bouquet
цвети можеш още сега,на мен медицинското ми излезе преди курса а за бчк няма проблем кога ще ходиш дали сега или после след изпита

# 89
аз искам да попитам- кога трябва да се извади медицинско и това БЧК - какво се прави с него- отнема ли време, че с тия бебоци моите всичко трябва да се планира предварително
Ако не се лъжа медицинското има срок на годност .Ама то става за един ден -минаваш през личния лекар с бланката и си готова.По-важно е да се запишеш още от сега  на БЧК - датите се бавят а и за да пуснеш заявление за издаване на книжка ти трябва катрончето за завършил курс по ПДП.

Общи условия

Активация на акаунт