Отговори
# 60
redhat Поздравления!Пожелавам ти и практическия да го вземеш така!

# 61
Момичета, аз уча по диска на Зелена вълна. Сега ме притеснихте и сигурно ще ходя да си купя и хартиени. Моят теоретичен е на 06.04. Има ли и някой друг на тази дата?
На мен ми остават още 4 пъти курмуване и свършвам, но нямам дата за практическия. Като чета за преживяванията ви на изпита и не знам как ще се престраша да отида, защото имам навика като не се почувствам достатъчно уверена, да не се явявам  Embarassed
И аз учих от същите-моите бяха 2006 г.-лошо няма /и разминавания не видях много с тези на хартия/ама ако има от кой да ги вземеш прегледай ги  и на хартия .Е така само да са ти познати картинките. Peace

Последна редакция: вт, 27 мар 2007, 19:45 от tammy®

# 62
redhat честито за листовките   bouquet

# 63
  • София
Отново има забавяне в датите за практическия изпит.Колко време чакахте?

# 64
Аз и двата пъти по един месец чаках за дата .Но май си зависи и от инструктура- кога ще ти внесе документите.

# 65
  • София
Здравейте и от мен. Аз изкарах книжка преди 1 година, но тъй като тогава нямаше кола и сега с мъжът ми се учиме. Имам голям напредък. Вчера нашият излиза с колата и не я паркира в гаража. Аз днес реших да я вкарам. Успях да я вкарам, ама преди това я чукнах лекинко /счупен фар, счупен решетка, огънат номер и леко огънат капак/ в портата. Тя и портата сега се затваря тегаво. Абе общо взето свърших ги едни... Embarassed. Ама дето му се вика то по-добре в портата, отколкото в някоя кола. В началото ми беше смешно, но сега ми е много гадно Sad.

# 66
  • Berlin
включ:) и аз карам курсове Simple Smile всъщност утре ми е практическия изпит (2ри). наистина има много забавяния,аз започнах курсовете ноември 2006, а сега чаках 1 месец за нова дата за изпит.
отност литовките - прочетете правилника задължително и си вземете една книжка, на изд. Труд мисля, че беше.вътре всичко е разделено на теми с тестови въпроси след всяка тема, ако ги решите - взимате листовките от раз Simple Smile аз листовка не бях решавала до изпита и ги взех без проблем.

# 67
Здравейте,
надявам се, че ще можете да ми раzясните малко как протичат шофьорските курсове. Приятелят ми иска да си иzвади книжка в БГ, а живеем в Германия. Нямаме въzможност да се прибираме zа дълго, zатова ме интересува как най-експресно може да се иzкара тоzи курс. Научих, че трябва да има 24 часа кормуване. Но има ли някакви ограничения zа колко време да се вzемат теzи часове? Ако кара 4 дни по 6 часа например, би било супер, но малко се съмнявам да е поzволено. От инструктора ли zависи? В събота и неделя може ли също да се кара?

Другият въпрос е как, кога и от кого се определят датите на иzпитите? Може ли да са например 2 или 3 месеца след кормуването? Или съвсем веднага след него?

Накратко: има ли шанс така да се наредят нещата, че да сме в БГ само 15-16 дни и въпреки това той да си направи книжка?

# 68
винаги има ...с пари !!!
по правилата курса трябва да протече за мин.3 седмици
нямаш право да вземаш повече от 2уч на ден, което реално прави 12 дни
да не забравяме БЧК ...отнема 4-5 часа
и датата трябва да се заяви още на първия ден с надеждата че ще излезе за след месец
и не на последно място ТРЯБВА да взима всичко от раз!
...това важи за София
Успех!

# 69
Цитат
и датата трябва да се заяви още на първия ден с надеждата че ще излезе за след месец

Това е за теорията. След теорията се насрочва практиката. Peace

# 70
Цитат

Това е за теорията. След теорията се насрочва практиката. Peace
НЕ .. зависи от фирмата Wink ... при нас вече може и в един ден / поне така разбрах /

# 71
  • София
tammy, последвах съвета ти и днес решавах хартиени листовки. Все още права на някои по 1 грешка.  Sad Знам, че не е фатално ако така се справя и на изпита, но аз си се дразня, просто съм такъв човек....

# 72
cvyrche важното е, че си ги видяла.Да не ти е непознато-като седнеш на листята, че на компа цък цък -бързо става и много бързо се забравя. Simple Smile

# 73
Отново има забавяне в датите за практическия изпит.Колко време чакахте?
на 3 март казах че искам на изпит/ практика/ и имах дата за 21 март
всичко зависи от инструктора и от желанието му да ходи на изпит повече от 1 път месечно
някои събират ........ докато си направят сами група от 7 или 12-14 души, моя ни взема по 2 и се явява на изпит и през ден ако се налага Wink ...зависи и от нашето време
аз исках да се явя през февруари , но от фирмата където работя ми отказаха отпуск и при първия шанс му казах за коя седмица ще си взема свободен ден и .. станах шАфьор Simple Smile

# 74
  • Страната на чудесата
Благодаря на всички за честитките! В петък-06.05 съм на изпит БЧК. Стискайте ми палци! На всички с предстоящи изпити стискам палци и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт