Отговори
# 255
Смьрфи честито   bouquet  bouquet  bouquet лек и безавариен пьт ти желая  Hug

Момичета да ви питам за медицинското какви кабинети искат и ако някой знае за Варна очния преглед имали значение кьде е правен newsm78 че,чух нещо че,трябвало задьлжително в Транспортна болница когато е за шоф.книжка newsm78

Redhat не се тревожи ще го вземеш следващия пьт  Peace  стискам ти палци и ти желая кьсмет  bouquet

# 256
 Peace Записвам се в темата  Mr. Green
От 1 юли започвам курсовете. Днес ми беше прощръпулника с мъжо. ЕЕЕЕх, що не е станал инструктор  Hug
За новобранец май се справих добре  Flutter успях да запаля, да тръгна, да включа първа и после в движение  Joy Joy Joy втора. Това беше опознаване с бъдещия ми автомобил  bowuu и съм неописуемо въодушевена.
На кандидат-шофьорките желая успех, а на новоизпечените такива - безаварийно и безконфликтно шофиране  Peace

# 257
Кифле, успех утре изпита! Много късмет Ти желая и да се похвалиш после!

# 258
На Кифличка - стискаме якооооо!
Една, накрая ще останем сами тука, май! Ама ти от раз почна да превключваш, леле! Май ще си я закривам сама....

# 259
  • Paris
една, и аз сега само  мъжа ме учим, а по-нататък курсове.

# 260
Кифле, успех утре изпита! Много късмет Ти желая и да се похвалиш после!
На Кифличка - стискаме якооооо!
Една, накрая ще останем сами тука, май! Ама ти от раз почна да превключваш, леле! Май ще си я закривам сама....
  Мерси за стискането момичета, ама не би  Rolling Eyes. Листовките ги опапках за нула време, но ме скъсаха на кормуването (не ме е яд, с толкова малко каране за всяко нещо могат да те скъсат) официалната причина изтъкната от  изпитващия от ДАИ е, че не съм спряла на знак СТОП, аз смятам, че спрях, инструкторът ми  смята, че вярно съм спряла, ама не съм задържала достатъчно дълго колата в покой. Всъщност пътя с предимство беше абсолютно безлюден и след като спрях и се огледах (не съм пропуснала знака) си се изнесох на платното, истината е, че можеше да бъда скъсана, можеше и да не бъда скъсана за тази ситуация. Малката подробност е, че на предното кръстовище загаснах (голяма тъпотия, точно на изпита  Crazy) и това май доста ми свали и гарда и шансовете. Поспорих с изпитващия дали съм спряла или не  Embarassed, не можах да се въздържа, поне за спорта дет се вика, той на края викаше да ама и този завой го взе много широко и тн. Истината е, че след гасненето на кръстовището съвсем не бях в кондиция и ако беше ме оставил да покарам още 5 минути щях да осера пейзажа без съмнение, човекът не трябваше да избързва  Mr. Green. Кракът ми се разтрепера на съединителя още на тръгване, хич и не бях в кондиция и не преживявам особено късането, не ми беше днеска денят за шофьорската книжка  Laughing
  Пуснах си вече заявление за следваща дата, може и да случа на ден, то е ясно, че после си ми трябва каране  Grinning

# 261
Смърф, честито! newsm10

Кифле и Редхат....при добро желание е можело и да не ви късат....но следващия път, стискам палци да се справите блестящо! smile3521

# 262
Кифличке , нищо -другия път! Не се впрягай толкова! Ти най добре си знаеш дали си спряла или не! Този просто си е търсел повод.

# 263
  • Дъблин
Мерси, момичета   bouquet
На всички, които са случили на кофти ДАИ-яджия - успех на следващата дата. Аз се записах за курса в БЧК. Ама голям ужас там, има свободни дати чак за след повече от седмица напред, аз си записах първата възможна - 20.05.

# 264
  • София
Моля някой да ми каже като си приготвиш всички документи за книжката къде в КАТ се ходи /на кое гише/ и има ли много висене по опашки, че нямам никакво време и само отлагам да се занеса дотам. А има ли и някакви такси? Мерси предварително

# 265
Smurfieta за какво чакане говориш бе че,то това е нищо аз се обадих в БЧК-гр.Варна на 30.Март и пьрвата вьзможна дата беше за 17.Май  #2gunfire #Crazy тьй че,даже имаш кьсмет Peace че,толкова рано ти е датата Wink
Момичета да ви питем някой знаели колко се плаща за книжка и за колко време излиза и евентуално експресната порьчка колко е newsm78 мерси предварително  bouquet

# 266
Момичета да ви питем някой знаели колко се плаща за книжка и за колко време излиза и евентуално експресната порьчка колко е newsm78 мерси предварително  bouquet

21,40лв за 10 работни дни
40,80 лв за 3 работни дни

# 267
Относно БЧК. Мъжът ми ме записа от петък за в сряда. Никакви проблеми. Само че в Бели брези. МОже би за там няма такъв голям наплив. Иначе и аз знаех, че се чака много време.
Да споделя, имаше тук-там по нещичко полезно, но можеше да се сбие в максимум половин час. 4-те часа си бяха доооостааа време  Confused

# 268
  • Варна
Михайлова, за Варна знам че межеш да ходиш сутрин и ако не са дошли всички от списъка за деня - влизаш. Много мои познати са правели така, без да чакат датата си. И ако не на първия, на втория ден обикновено успяват. Успех!!!

# 269
Да се запиша и аз тук, най-накрая.
Днес в 12:30 ми е първият час.
Много дълго отлагам, и сега като на шега се записах. Дано само като на шега не ме изпокъсат 15 пъти накрая Praynig

Търсих в началото на темата, но не открих - моля, дайте линк към актуални и верни листовки в нета. Сигурно хиляда пъти сте го повтаряли,  за което много се извинявам, някъде в предишните страници видях, че някой предлага и на пдф да изпрати - мога ли да помоля за тази услуга?

Предваритлно много, много благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт