Отговори
# 240
Значи за 90 градусовото .. т.е. перпендикулярно на пътя ми казваше да погледна мъжду двете предни седалки и като видя стоп4ето на колата докоято паркирам да навивам ... огледала не ми даваше да гледам докъто не стане за изправяне да видиш дали няма да блъснеш другата кола. Мисля че за паркиране на огледала е само за категория "С" .

# 241
Смърфи....можеш да си гледаш назад спокойно, не съм чувала някоя някъде да изисква да се паркира само и единствено на огледала. Аз си гледах назад, да ви кажа на мен какво ми обясняваше инструктора като паркирах между две коли перпендикулярно.....лошото е обаче, че не всички коли имат на задното ляво странично стъкло малко триъгълно прозорче....Та той вика....даваш назад и като видиш стопа на колата, който е към теб в това прозорче спираш, навиваш десен и като усетиш, че наближаваш бордюра и изправяш.... ooooh!

Мила положението вкъщи е военно....обвинена съм в търсене на оправдания...щото колата, която ще карам аз няма каско, а аз предпочитам да си има за всеки случай.....та така...купиха ми стикер "Внимание", след неколкомесечно мрънкане, сега ще си чакам каското.... Joy накрая ще си го направя сама и излизам..... tantrum

# 242
Комикс, не че съм я докарала до там, ама къде ги продават тия стикери? И има ли по големшки? Laughing

# 243
  • В страната на бурите
Здравейте и от мен отново-

мен пък ме скъсаха в петък - но вече ми мина Simple Smile Всъщност изпитващият скъса абсолютно всички от групата, които се явяваха за първи път. Днес и колежката ми са я скъсали - и тя за първи път се пробва.

При мен изпитавщият непрекъснато си протягаше крака към педалите и ме стресираше допълнително - дори ми завъртя волана, защото някаква мацка пред нас не знаеше дали да паркира или ни и той тръгна да я изпреварва защото му писна да чака Twisted Evil
И другите се оплакаха, че им се месил непрекъснато. А моят инструктор никога не си го е позволявал - да ми върти рязко волана и натиска педалите самоинициативно Rolling Eyes

Иначе моята грешка е, че бях много притеснена - при все че не съм такъв човек - много странно. Направих и грешки, разбира се - не видях знак спирането и паркирането забранено. Той ми казва: Спри, където можеш. Аз се усетих и му отговарям: Тук не може да е спира, а той: Спри, където искаш. Аз спрях и той ми обясни, че не било правилно. Абе шантава работа.

# 244
Ето да потренирате
http://kat.bgpal.com/parking.php
1-вото паркиране е с предницата на пред
2-рото е на заден
3-то и 4-тото е успоредното

# 245
Момичета взех си изпита  и вече и аз мога да се напиша в редиците на шофьорите newsm01 newsm44

Изпита ми започна в 9ч.сутринта но докато стигне изпитващия до нашата кола стана 12ч.  ooooh!  а докато чакахме аз и още едно момиче което се явява за втори пьт инструктора ни вика "коя от двете иска да покара малко преди изпита?"и др.момиче така се беше притеснило че,не пожела но аз се качих и карах един час по-маршрута на този изпитващ Wink През това време моя инструктор не спря да ми прави забележки и аз  Shocked вече си викам край ще ме скьсат  ooooh! а даневи казвам какво движение какво чудо #2gunfire кошмар.
В 12ч.дойде изпитващия качи се и беше много мил и внимателен но,минахме през абсолютно различни улици и пресечки и точно пред моя блок на една пешеходна пьтека едни хора пресичат аз намалям и те спират аз трьгвам и те трьгват  ooooh! #Crazy та накрая заковах пред пешеходната пьт. и те минаха.
След 20мин. ми вика спри ей тука и без да ме кара да паркирам  newsm78 и ми вика браво колежке много добре имам само две забележки и ми написа "ДА"

Много сьм доволна и пожелавам успех и кьсмет на всички  bouquet

# 246
  • Дъблин
Михайлова, браво! Безаварийно шофиране от тук нататък! Както го описа ми прозвуча много спокойно  Simple Smile
Wonder woman, кофти че ти се е паднал такъв изпитващ  Sad Успех следващия път!
На останалите мерси за съветите за паркирането. Аз преди малко си взех уговорения допълнителен час. Като никога карах добре, направо все едно не бях аз  newsm78 Инструкторът даже ми благодари. А аз за първи път карам в "реални" условия, в натоварен трафик и т.н. Досега всичките 24 ч. ги карах или уикенди или на национални празници и почти нямаше коли по улиците.
Накарах го да паркираме перпендикулярно, че не ме беше учил, стори ми се лесно, пък да видим. Утре изпитът е от 10 ч., ще потегляме иззад зала "Фестивална", което не ме радва особено, щото като нищо ще ни боднат из Редута, а там е ужас. Но все пак ми стискайте палчета   bouquet

# 247
Smurfieta стикам палци и ти желая кьсмет и да си много спокойна докато караш Peace ще чакаме да се похвалиш после  bouquet

# 248
Честито на Михайлова!
Уондер Уомън, не се ядосвай, днес не му е бил ден... Другия път ще си по уверена и по опитна!
Смърфи, стискаме - не , ами направо ги смазаваме! Успех! Успех! Успех!

# 249
Смърфи, стискаме палци!!! Много, много силно, никакво шашкане!  Naughty Отиваш и му късаш шортите!

Уондър умън...да не е бил "Малката секира", много ми заприлича на първото говедо ( без извинение ), което ме скъса първия път?  #Cussing out

Дивна самчице има ги по магазините за автоаксесоари, моите май са от Козлодуй ( улицата де ), големи са, черен удивителен на жълт фон в рамка, доста забелязващ се...аз мисля и двата да ги лепна, но мъжо, рече ноу....вече почна да се тюхка, как щял да кара колата облепена със стикери за млад шофьор.... hahaha

# 250
Хм, Smurfieta - Шипченски е в ремонт!

ДНес там шофирах - едни задръствания са , повече от 2-ра едва ли ще използваш!

Успех!

# 251
  • Страната на чудесата
Здравейте! Скъсаха ме вчера на изпита Cry заради паркирането на задна. Нашата кола има теглич и като се е натоварила и опря бордюра този теглич, чу се едно хррр и изпитващия вика-колежке, ако не беше това ти бях писал да, но сега те оставям за поправка. Много гадно! А през другото време успях да пропусна ненадейно появили се на пътя деца, няколко пешеходеца, все леви завои ме кара, обратни на натоварени кръстовища-гадост. Подвежда ме и ме кара да завивам в затворени улици-абе голяма гадост и докрая се държах, а на последното се изложих. Още ме е яд. Но той май беше решил да къса, защото скъса всички колежки-от група десет човека взеха 3-ма, другите на поправка Shocked

# 252
Съжелявам, явно е станал с д-то нагоре!

# 253
  • Дъблин
Ето ме и мен, да се запиша в редиците на шофьорите  newsm01 Имах късмет да карам по познат маршрут. Изпитващия се опита лекичко да ме подведе на кръстовището на "Черковна" и "Ситняково" при 31 СОУ. Там има островче и знак на него, че може да се мине и отляво и отдясно, но когато минеш отляво после можеш да продължиш само напред, там няма ляв завой. И този ми казва "Тук наляво", ама аз си знам, че няма наляво и културно си се изнесох направо  Grinning После имаше леви и десни завои, май се справих. И накрая уличка с легнали полицаи. През първия профучах, а инструктора ми ме срита отзад по гърба. На следващите минах на 1-ва. И накрая ме накара да се напъхам в пространството пред стадион "Академик" и аз изстинах - "Ще ме накара да паркирам! Ужас!" Shocked Но ме накара да направя обратен и ми каза "Гаси, честито!"  newsm44
До затворения Шипченски проход не сме и припарвали, достатъчно беше задръстването по другите улички.
redhat, много гадно е постъпил този, мен ме беше страх точно от паркирането. Следващия път дано ти се случи някой по-свестен, а не да се чуди за какво да се заяжда  thumbsup

# 254
Смърф, честито! Леко и безаварийно!

Общи условия

Активация на акаунт