Отговори
# 225
  • Дъблин
WomanitKa, честито за изпита и безаварийно каране!  newsm01
migito, на полигона на СБА, за който са ти казали, има колчета и може да се тренира паркиране. Малко по-назад в темата бях пуснала карта къде точно се намира, можеш да погледнеш.
Аз утре ще си взема допълнителния час и в четвъртък съм на изпит. Отсега съм в паника, умирам от страх да не ме накарат да паркирам, много ми е трудно това, все изпускам момента, в който трябва вече да въртя обратно и после нямам място да изправя doh

# 226
Смърфиета Simple Smile Аз на паркирането беше успоредно много ме беше яд на инструкторката като кажеше 45 градуса ъгъл като стигнеш и почвай да навиваш наобратно Simple Smile. Един трик от мен Simple Smile Когато колата ти стигне наполовина т.е. предните врати са останали само навън почвай да изправяш Wink
А мен 90 градусовия ми е проблем ама не ме изпита за него ...

# 227
  • Дъблин
WomanitKa, мерси за съвета. На мен моя като ми каже - като влезе на 2/3 колата върти обратно...аз изобщо не мога да преценя отвътре дали е на 2/3, виж ако я гледам отгоре пак по-може  newsm78
А за перпендикулярно паркиране само съм чувала, никога не съм го правила. Утре дано се сетя да го накарам да ми покаже. А най-силно се надявам да не ме накарат да паркирам  Praynig

# 228
Моля дайте пак координатите на този полигон, че не открих нищо с търсачката Confused

За паркирането на мен така ми обясниха, когато започна да въртя в посоката на паркирането, веднага започвам да гледам в лявото  странично огледало. Ако видя в него тротоара или дясната гума на автомобила зад мен тр да се върти в обратна посока  #Crazy

# 229
Аз май нещо съм изпуснала,моят инструктор до сега не ми е показал нито веднъж как да паркирам! newsm78 Имам още 2 часа кормуване и си чакам изпита на 1 ви!
Ще се наложи май да си поприказваме с него хубавичко!Даже на задна не съм включвала още!А на правото вече карам добре!
Май се опитва да ме постави в положение, в което ще е неизбежно да не взема допълнителни часове.
Ще я видим таз работа!

# 230
Силвана, паркирането се води уж като задължителен елемент в изпита, обикновено по време на инструктажа изреждат всичко, което трябва да умеете....ДА НЕ СЕ ШАШНЕТЕ, ..инструктажа звучи само страшно, иначе не е чак толкова....за мен беше важно да усетя, че изпитващия е "човек".....

А иначе наистина говори с инструктора ти да потренирате малко паркиране.....аз мисля да ходя на паркинга на Метро 2, въпреки че няма колчета ( също не знам къде е полигона на СБА ). Преди да започна курса ходехме на Панчарево на нещо като полигон, но там просто си беше някаква площадка бивша за картинг, според мен....

Дивна самчице....не казвай не мога, щото сега да се говорим за психологии... Wink

Мъжо рече, че съм трябвало да мога да се паркирам за 1 минута.... #Crazy кой щял да ме чака........аз му отговорих, естествено, "който си иска"...

Смърфи, перпендикулярно, м/у две коли..да са ти ориентир..не е толкова сложно, но френското....да ви разкажа една смешка, още с учебната ще ме учи на успоредно...м/у едно такси и няква кола....таксиджията като ме видя, че се "гнездя" и изчезна...провали ми цялото паркиране  Joy

# 231
Полигон на СБА има при Хладилника. На пресечка на Черни връх е. Като гледам картата - явно е на Филип Кутев. ПОдминава се някаква пожарна и след нея. Последният път, като бях там, имаше колчета за паркиране. Не знам как стои въпросът с влизането - дали е свободно за всички, но честно казано, не мисля, че някой ще те спре.

# 232
  • Дъблин
Не знаех, че успоредното паркиране се нарича френско  Grinning
А полигона на Хладилника не го знам, ние ходим на един по пътя към Панчарево (или Самоков). Минаваме през Горубляне. След Околовръстното продължавате около 200 м и гледате вдясно. То има и табела, нещо от рода на учебен център по автомобилизъм май беше.
Има такса 2 лв. и колчета, наклони, завои, кръстовище.

# 233
Мерси за инфото!

А сега още един въпрос : имаше една игра за паркиране, някой има ли линка към нея (но не тази ота сайта на КАТ)?

Mr. Green

# 234
Womanitka честита ти книжка   bouquet лек и без авариен пьт  Peace

Момичета утре сутринта сьм на изпит и днес карах добре от доста време на сам  Peace дано и утре всичко да мине добре Praynig 
А относно паркирането е абсолютно задьлжително  Peace

Успех на всички   bouquet

# 235
 newsm10 Късмет Simple Smile Изпитващия ако предразположиш всичко минава лесно Simple Smile
Заставаме ние 13 4овека в кабинета по теория и чакаме да си каже каквото има Simple Smile и накрая той вика въпроси . И аз :
Може ли да си говорим докъто те4е изпита защото имам голям проблем с тишината Simple Smile Смях от всички и той : Че за какво ще си говорим ние не се познаваме или да се опознаваме искате ! Пак смях от всички в кабинета и се обажда моята приятелка вече Simple Smile която караше на същата кола и на изпита е след мен и е рускиня : Аз ще ви помоля само да не ми казвате направо защото още незнам добре Български а на руски направо кажеш ли значи надясно Simple Smile Пак смях и той й казва аз съм от старата генерация ние говорим и руски ще ти казвам Давай в период Simple Smile И му се оправи физиономията дойде намръщен тръгнахме с усмивки.

# 236
  • Шотландия

Мила, говорим си с моя човек, и той много добре ме познава, но нещо не може да се удържи...както аз на теория шофирам, така и той на теория в стресови ситуации е много мил и спокоен...като се замисля и аз не съм от търпеливите, но поне се старая да се самовъзпитам на търпение...

Ооох, знам за какво говориш отлично, от личен опит.  Hug Успех с търпението - и ако ти остане малко в повече - пращай насам!

WomanitKa - честито и поздравления! Дано повлечеш крак и всички от темичката след тебе да го взимат безпрепятствено този изпит!

bouquet Laughing

# 237
A какво стана с Wonder woman? Нейния изпит мина ли?

Някой има ли на 5 юни? Аз сум тогава #Crazy

# 238
  • Дъблин
Сетих се да ви питам нещо - като ви учеше да паркирате, инструктора ви даваше ли ви да гледате през рамо или само в огледалата? Щото моя ми каза задължително през рамо да гледам, а тук из офиса разправят, че им забранявали и само на огледала?  newsm78
И аз ще съм благодарна ако някой изнамери линка на игричката с паркирането   bouquet

# 239
Смърфиета, аз до сега един, единствен път съм паркирала - в началото ( то по точно той ме паркира, де), но ме пита, как ми е по удобно, аз казах да гледам назад и той -ОК!
Саманта, аз щях да съм на 5-и, но отказах. Ще ти стискаме палци!

Общи условия

Активация на акаунт