Отговори
# 285
Автомобилен път. 90 км/ч - максимална. Мисля, че мин. е 50, като на магистрала. Поради което на него не се допускат мотопеди и т.н. с ниска скорост.
Благодаря ти. А щом е просто "автомобилен път",  как названието му се отличава от път, който е с по едно платно във всяка посока?

Автомобилния път е с по две ленти за движение във всяка посока и задължително има лента за принудително спиране. По него важат същите правила за движение като при автомагистрала с изключение на скороста мах-а е 90 км/ч за категория "В" Simple Smile

# 286
300лв за курса + 50лв за листовки явяване + 50лв за първо явяване на кормуване+30 лв за допълнителен час+110 лв за второ явяване/ защото на първото ме скъсаха/ +24лв за БЧК+ 21,40лв за шофьорска книжка ... май е това Simple Smile

300 за курса / теория и практика 24 часа / + 50 за двата изпита + 24 за БЧК + 4 медицинско + 4 снимки + 40 книжка = 422 лв. Учебниците бяха три за сметка на фирмата т.е. след края на теорията се връщат Simple SmileУчебник където по разбираемо е описан закона , закона и шофирането отначало ... Листовки не даваха Simple Smile Казаха че който си прочете учебника и ходи на теорията няма да има проблеми с листовките и наистина беше така.

# 287
Закона Онлайн Simple Smile

Много лесно и удобно за четене докъто си разглеждаш форума   Heart Eyes

# 288
  • Дъблин
320 лв. ми струваше на мен "удоволствието" + 30 лв. за теория + 40 лв. за практически изпит = 390 лв. Учебник ми даде инструктора, после му го върнах.
Отделно 24 лв. за курса в БЧК, а издаването на самата книжка мисля да е "бързо", което е май 41 лв.
Това е още преди да се качим на колите, представяте ли си! Дано няма разходи за ремонти след това  Wink

# 289
Малко инфо за бъдещи промени:

http://dnes.dir.bg/2007/05/16/news1682049.html

# 290
"Възможностите за корупция ще се намаляват, като по време на практическия изпит в колата ще има поне по трима кандидати за книжка."
Да бе! Направо ще я занулим корупцията! Ох, че глупости, ох, че чудо!
Инструктора може да те задължи да вземеш още часове....Отиде, та се невиде! Е, са вече напълниха гушите яко!
Изпита се държи докато се вземе... Леле мале! До живот ще си се явявам! 60+60+60 - до безкрай!
Ми, хубо- са решили 2 изпита, ама така ще увелчат корупцията....а не обратното!

# 291
  • Дъблин
"Възможностите за корупция ще се намаляват, като по време на практическия изпит в колата ще има поне по трима кандидати за книжка."....
Ей това как са го изчислили не знам  Laughing Нали в колата трябва да се качат и изпитващия и инструктора на кандидат-шофьорите. Значи максимума кандидати е 3-ма - един на волана и 2-ма отзад. А "поне" 3-ма незнам къде ще ги поберат  hahaha

Последна редакция: ср, 16 май 2007, 12:20 от Smurfieta

# 292
Само се чудят какви глупости да измислят!Няма да има корупция друг път,начини винаги има!

# 293
За двата вътрешни при мен ги имаше ... Вътрешен изпит пред автошколата ако го издържиш се явяваш пред КАТ и вътрешен по кормуване ... Доло горе като пробните матури са  Mr. Green и спястяват някой друг лев Simple Smile Щото за вътрешния изпит не плащаш ама пред КАТ си кихаш по 25 лева .

# 294
Момичета и аз скоро ще започвам курса за шофьор.Купих си кола и това ме стимулира най-накрая да се реша и аз.Малко ми е спечено,как ще се справя изведнъж като ме цапнат по оживените софийски улици...дано се справя.

# 295
От колата, която чака в гаража, по-хубав стимул да се научиш да караш няма!  Peace Излизай от спека, помисли си само колко независима ще бъдеш, ако можеш да караш!  Sunglasses

Оживените софийски улици не са страшни, стига да внимаваш и да слушаш какво те учи инструктора. А, и да се забавляваш, докато караш!  Hug

# 296
Е, това за забвлението... не знам дали ще стане, ама наистина си е стимул! Дерзай, Ани!

# 297
Момичета, при мен нещата се развиват с шеметна скорост  #Crazy Вчера се записах, и днес ми се обади инструктурът че ме чака  Whistling . Като отидох, той беше изкарал колата и вика:Скачай  #Crazy а аз питам: къде да скачам  Whistling
И ме фърли на шофьорската седалка и така - два часа каране  #Crazy #Crazy #Crazy
Без да си имам и идея кво е тва управление на автомобил.
Ми справих се  bowuu
В неделя съм на теория  newsm78 но нещо ми се струва че е нарушена хронологията Thinking
Да кажат старите пушки  Mr. Green

Учебният автомобил е Лада, а мъжът ми ме е обзавел с Ауди-80.
Баси, докато уцеля скоростите инструктурът замалко да се пресели във Вечните ловни полета от страх Joy Joy Joy

# 298
Момичета, при мен нещата се развиват с шеметна скорост  #Crazy Вчера се записах, и днес ми се обади инструктурът че ме чака  Whistling . Като отидох, той беше изкарал колата и вика:Скачай  #Crazy а аз питам: къде да скачам  Whistling
И ме фърли на шофьорската седалка и така - два часа каране  #Crazy #Crazy #Crazy
Без да си имам и идея кво е тва управление на автомобил.
Ми справих се  bowuu
В неделя съм на теория  newsm78 но нещо ми се струва че е нарушена хронологията Thinking
Да кажат старите пушки  Mr. Green

Учебният автомобил е Лада, а мъжът ми ме е обзавел с Ауди-80.
Баси, докато уцеля скоростите инструктурът замалко да се пресели във Вечните ловни полета от страх Joy Joy Joy

Добре си е хронологията. Колкото по-рано си прочетеш правилника и си вземеш теорията, толкова повече часове кормуване ще имаш да я прилагаш на практика.  Peace

А и какъв е смисълът да изкараш всички часове и малко преди края да те скъсат на теорията (което не ти пожелавам) и да се налага да чакаш за нови дати и т.н.

# 299
Добре си е хронологията. Колкото по-рано си прочетеш правилника и си вземеш теорията, толкова повече часове кормуване ще имаш да я прилагаш на практика.  Peace

А и какъв е смисълът да изкараш всички часове и малко преди края да те скъсат на теорията (което не ти пожелавам) и да се налага да чакаш за нови дати и т.н.
  newsm78 Значи първо практиката, после теорията  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт