Отговори
# 360
Здравейте,
понеже и аз ще се опитам това лято да изкарам курсовете, можете ли да ми препоръчате свестен инструктор? Че аз не съм сядала зад волан засега...
Мерси предварително.

Аз съм при жена - много е печена, спокойна е, не се изнервя изобщо, а е и бъбрива, не ти е скучно...  Wink пиши на лични ако те интересува!

# 361
Моят инструктор е младеж на 25 години, много спокойно момче, доволна съм (засега). Работя в близост до ЦУМ, карам курса в обедната почивка в общи линии. Караме в района на... абе голям е района, но Т. Александров - Люлин - Обеля - Надежда - Ц. Гара - това, горе-долу, са границите на периметъра ни. И аз мога да дам инфо на лични.

# 362
  • София
И моя инструктор е голям пич. С голям кеф се срещам свеки път с него. МНого е спокоен и като му кажа, че нещо ми е трудно първо него ме кара да направя. Съобрзява се напълно с работното ми време и с желанията кога да карам.
Моя изпит е на 15.06. Направо не знам как ще ги реша тези листовки. Реве ми се от отчаяние, а имам толкова голямо желание да карам  Cry

# 363
Джуджанка, потресена съм  ooooh! (не от теб, разбира се   bouquet)
Като гледам, караш курсовете най-малко от 20 март  #Crazy #Crazy #Crazy
и на 15 юни си на изпит. Три месеца  Whistling Whistling Whistling
Момичета, започвам да се отчайвам. Ще се повторя, но аз започнах на 17 май, имам общо два пъти кормуване и два пъти теория, а в края на седмицата съм на изпит  Tired

# 364

Момичета, започвам да се отчайвам. Ще се повторя, но аз започнах на 17 май, имам общо два пъти кормуване и два пъти теория, а в края на седмицата съм на изпит  Tired

стига бе! Каква теория? Аз имам 3 пъти кормуване, ако сега трябваше да се явя на изпит, направо щях ад се гръмна, толкова съм зле. Днес съм на кормуване, както писах, първите 2 пъти беше супер, но 3ят - кошмар, реве ми се направо.
една, дано се справиш добре на изпита.

# 365

Една, настоявай за повече часове!!! Това ми изглежда като елементарен опит за печалби на дребно. Плати ли си като за нормален курс? Ако да, изисквай да минеш през всичките 24ч. Ако нещо се заяде, намери начин да се оплачеш, абе въобще, направи нещо. С два-три часа каране не можеш да станеш шофьор.

Мартеа, успешно каране, днес ще е по-добре, ще видиш:)

# 366
  • София
Ами аз се записах в момент, в който имаше голям наплив. Ти си ходила само 4 пъти на курс ли? Изпита само листовки ли ще е или и кормуване? ИМА такива фирми в които първо са листовките и след това е кормуването. Трябва да си ходила 12 пъти по 2 учебни часа или 24 пъти по 1 учебен час за да се явиш на практичен изпит.

# 367
Ами аз се записах в момент, в който имаше голям наплив. Ти си ходила само 4 пъти на курс ли? Изпита само листовки ли ще е или и кормуване? ИМА такива фирми в които първо са листовките и след това е кормуването. Трябва да си ходила 12 пъти по 2 учебни часа или 24 пъти по 1 учебен час за да се явиш на практичен изпит.
Ами теорията се състоеше в един час бъра-бъра, вторият път решавах  листовки  #Crazy #Crazy #Crazy
значи общо два часа приказки и общо два часа кормуване.
Изпитът - първо листовки и после кормуване - в един ден  Rolling Eyes  Tired
Курсът беше започнал, и аз се включих малко по-късно, като инструктурът ме увери, че ще наваксам всичко. Всички ще се явим на изпит, тоест не мога да се откажа или отложа, защото сме група. Абе луда работа.  Платих си за целия курс, редовно, легално, като единствената ми идея беше да се науча да управлявам автомобил.   Tired
Благодаря Ви  Hug

# 368
  • Шотландия

Една, настоявай за повече часове!!! Това ми изглежда като елементарен опит за печалби на дребно. Плати ли си като за нормален курс? Ако да, изисквай да минеш през всичките 24ч. Ако нещо се заяде, намери начин да се оплачеш, абе въобще, направи нещо. С два-три часа каране не можеш да станеш шофьор.

Мартеа, успешно каране, днес ще е по-добре, ще видиш:)Абе то и с 24 не може, ама пак...

# 369
Здравейте,
аз не съм от курсистите, но се надявам да стана скоро. Искам да ви питам нещо (извинете, че съм неподготвена, но нямах време и идея как да го проверя).  Въпросите ми касаят най-вече  Варна.  Трябва ли да имам медицинско за шофьорски курс и, ако ДА, кой го издава? Колко време продължава такъв курс? И колко струва средно?

Благодаря ви и стискам палци на всички, на които им предстои изпит.

# 370
  • Шотландия

Мартеа, успешно каране, днес ще е по-добре, ще видиш:)
Абе то и с 24 не може, ама пак...

# 371
Румена когато започнеш курса не ти  трябва медицинско курса е теория и практика като двата изпита са по различно време относно кормуването имаш задьлжителни 24ч.часа и после следва изпит преблизително около 3м. излиза целия курс  Peace
Медицинско ти трябва после като отидеш да си подадеш документите за шофьорска книжка Peace
Момичета днес след 2.30ч.висяне на опашката в КАТ успях да си пусна документите и живот и здраве след месец ще мога да се кача на колата и да отпраша кьм плажа примерно Wink Laughing

Успех на тези на които им предстои изпит  bouquet

# 372
Днес 7.30ч ми бе последния час - уговорих се допълнителни преди изпита във вторник.. И познайте. Ставам  в 6ч., 7.30 съм на Плиска, а се оказа, че интруктурката я няма  ooooh!  ooooh! ooooh!

Ще ме скъсат...
Не се чувствам уверена и имах нужда още малко да пошофирам  ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 373
  • В страната на бурите
Samantha само не се шашкай - най-важно е да си супер спокойна, въпреки че не знам как точно се постига. Пък и имаш време до вторник.

Ще стискам палци Simple Smile

# 374
  • София
И аз стискам палци,момичета.Не се притеснявайте!

Общи условия

Активация на акаунт