Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 657
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
Русева, радвам се, че
най-накрая го реши.Помня колко дебати водихме за твоите устни.
Не ги пипай въобще, нямаш нужда от филър поне засега.

Благодаря за подкрепата, най-вероятно ще изчакам да отида до Истанбул,там поне знам,че няма да сгреша. На снимки не си личи много,но със сигурност може да увелича малко обема, може би и просто толкова години с такива устни,увредено ми е разбирането вече.😁 Ще си дам още време да свикна с новата ми визия.

# 286
Без да те обиждам, но старата не беше добре, а истинската ти изглежда прекрасно.Не бързай.

# 287
За мен е лудост да слагате нещо в устата си.

# 288
Вие сте от малкото жени с прекрасни естествени устни. Жалко, че сте се окепазили и искате да продължавате. Мисля, че трябва да се спрете, а ако не можете, да потърсите помощ.

# 289
Няма да ни послуша със сигурност, колкото и да й повтаряме,че в момента устните са прекрасни и си имат доволно обем. Това е масов тренд и мъжете ги харесват така.

# 290
  • в 1001-та нощ
Преди корекциите са най-красиви, след това - сега. Категорично изобщо не е необходимо да се добавя филър и да се разваля отново хубавата работа. Всичко е в главата. Помислете какво Ви провокира да искате да слагате още и пак.

# 291
Страхотни устни преди слагане на филър и след неговото разграждане.

# 292
Повтарям мнението на другите - прекрасни устни “преди”, красиви “сега”. Не повтаряйте грешката си отново, в един момент ще се подхлъзнете и ще стигнете до същото положение от преди разграждането.

# 293
И аз така. Но, ако толкова държите, Таук консултира всеки месец във Варна. И не прави глупости.

# 294
Това са едни от най-красивите устни по моите критерии от снимката преди всякакъв филър. Ако имах такива устни, никога, никога не бих сложила нещо в тях. Сега след разграждането за моя вкус са една идея по-големички. Не бих ги бутнала повече, абсурд да добавя още 1 мл. Моят съвет, ако търсите - не ги пипайте повече. Хубави са така, оставете ги да си починат от всякакви манипулации

# 295
Престъпно поведение към самата вас! Такива хубави естествени устни е забранено да се пипат.
Дори след рзгрдажадеането за моят вкус са малко в повече обеми, а за слагане на още дума да не става. Дано успеете да се видите както ние ви виждаме и да овладеете порива да се орезилите пак. С фълъра устните ви са потрес. Най- доброто решение сте взела да махнете това недоразумение от лицето си.
Като бяхте така мъжът ви, близките не ви ли казваха че не е ок. Вие се харесвахте ли? Кон лекар ви направи така, кажете да се знае къде да НЕ се ходи.

# 296
  • Варна
Устните нямат нужда от нищо, но дамата няма да послуша, затова сложете 0,6 за хидратация преди лятото и спрете до там, аз препоръчвам доктор Савченко Estemed clinic за абсолютно естествен резултат.1 мл ще ви е много .

# 297
  • при Arctic Monkeys
Време е тая мода на уста тип маймунски г. да премине вече. Ходили сте в нормални държави, никъде няма такива гротески, изключение правят рускини и балкански моми. На испанки съм виждала гротески на възрастни жени, примерно 60+, където вече се чудят като за последно какво да cи турят.

Последна редакция: сб, 22 мар 2025, 19:00 от karmacoma

# 298
Тя модата вече премина. Много хора разграждат филъри.

# 299
  • при Arctic Monkeys
Разходете се из Варна например, то е страшно по улиците. Не зная и кой им ги прави такива и толкова ли за едните пари си струва, ама пациента като си иска…

Общи условия

Активация на акаунт