Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 272
  • 766
  •   1
Отговори
# 720
Аз съм поставяла при Георгиевски 2мл Волукс в т.нар. jaw line. Много груба грешка от моя страна - лицето изглеждаше тежко и обемно. Хич не ми прецени нито количеството, нито поставянето. Много време чаках да се разгради, защото е от най-твърдите филъри.
Към днешна дата може би бих поставила съвсем малко в самата брадичка за предна проекция, но нищо странично. Категорично не съм фен - от личен опит и наблюдения. Ако пък целта е да се "оправи" свличане на кожата в тази част, смятам, че е временна и неефективна мярка.
Към момента поставям единствено Радиес ветрилообразно в долната част на лицето веднъж годишно.

# 721
Аз имам и малко в самата брадичка. Изисква малко време за наместване, вярно е. Но и това минава, ако не е твоето, не повтаряш.

Много хубав резултат имах с Радиес аз.

# 722
Не знам какво има предвид”булдоци”.Те си се появяват заради смъкване на средна част на лицето.
Този Волукс е много плътен филър и размести ли се, няма връщане.
Спане по гръб само около седмица, никакъв натиск.

# 723
Да, Со2 освежава зоната.Не знам какво очаквате, обаче.Правен ми е, но не и на подвижния клепач, само на горния.Експресна промяна не видях Simple Smile

Да намали, освежи тези торбички под очите Simple Smile И ако може да е по-дълготраен резултатът.

# 724

Към момента поставям единствено Радиес ветрилообразно в долната част на лицето веднъж годишно.

При кого слагате Радиес?

# 725
  • София

При кого слагате Радиес?

Аз при Ванеска!

# 726
Благодаря. А на колко време се прави, колко мл. и еднократно ли или няколко пъти?

# 727
  • София
Благодаря. А на колко време се прави и колко процедури?

Добър въпрос! Аз слагах в началото на Декември - разреден Радиес на скули, с много освежаващ ефект и съм доволна много. Чудя се ако сложа пак след в края на Май 2025 ( след 6 месеца) дали ще е добре ?!? Ще им звънна да ги попитам!

# 728
  • София
Премахвал ли е някой бенки? Имам няколко, които са пораснали до такава степен че мисля че вече са твърде забележими. Но лесно ми остават белези и бих предпочела да ги премахна с лазер или нещо подобно. Иначе премахването им може да се окаже безсмислено, освен ако няма нещо нередно с тях. Може ли моля да препоръчате лекар или метод? ♥️
Аз премахвах не бенка, а нещо си друго- като петно с релеф,забравих му името. Направих го след консултация с дерматолог обаче, да няма нещо раково. С бенките още повече трябва да се внимава. Махнах го с лазер, но резултатът е, че сега вместо петно, имам белег...и то все същата работа. За мен за бенки специално си е най-добре да се махат при дерматолог в кабинет, не при естетични лекари. Сигурно има тема за тях.

Jaclin, пак те изпуснах. Винаги като качиш снимка, и я изпускам Simple Smile Много ми се иска да видя резултата от склуптрата- дали можеш да ми изпратиш на лично?

# 729
Канари, аз и да ти пратя и да ме видиш мен, това нищо няма да ти помогне. В смисъл че при мен е ок, но при приятелка която се инфлуенсна от моят ефект, никак не се получиха нещата. Тя има обемно лице с тежка мазна кожа и стана питка, има още повече обем сега след наколко Скулптри.
Та не гледай никой, само добър лекар работил дълго с продукта и видял на живо твоето лице може да каже дали за теб ще е ок.
Всяко нещо като излезе започват, като навити да го препоръчват всички, едва ли не универсално и няма кво да се обърка, а изобщо не е така.
Кой знае след 4-5 г какво ще се казва за Скулптра, като видим как се държи след години.
Моя приятелка по- малка от мен, но пристана към боцкане с каквото и кажат, сега писна от това свличане тип булдог, дали в от филъра в баричка, дали от ботикс в долна част, дали е от 7 те скулптури слагани в годините, не знам но го има и не знам това дали се оправя и как.
Даже едно като дупка, трапчинка се появила  а едната буза.
Някой идея как се оправя това отпускане? Аз не мога да дам акъл.
Обаче виждам резултата от това да започнеш да се “подържаш” на 30 с ботокс на всеки 6 м и всичко ново на пазара.
На живо и на светло още повече и личи и много я тревожи птозата

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 06:57 от bubanka

# 730
Ох, да, наистина се виждат булдоците и тази"тръпчинка", но защо 7 скулптри, при положение, че и е по-малка от теб. Това е ужасно много количество. Не знам според мен единствено лифтинг би оправил положението. Просто явно през годините е много "блъскана" с какво ли не тази кожа и е натежала и се свлича. Хубава жена и в желанието си да е вечно млада е пресолила.

# 731
Ами, този и още на две дами мои близки опит, ме е отказал от ранното започване и като цяло пълененето на лицето с което е на мода.
Само да кажа, че това момиче е пациент на дерма акт от дълги години, всичко е правено там…  е да кажеш в някой гараж.
Затова онзи ден казах че лекарят, ако уважава името си е този, който да сложи малко спирачки…
7 за 2-3 г е сложила тя. Така са преценили с лекарят и… резултата в на лице. Да тя бръчки няма, кожата като текстура, тен и прочее е супер, но провисна и то на 42 още, по натам какво правим?!
Тя за лифтинг ментално не е готова и едва ли ще бъде, търси как да оправи тези щети, за сега никой лекар не и е дал решение.

# 732
Страхотни устни има приятелката ти, Жаки.

Защо толкова много процедури е правила и къде?

# 733
Защо не пробва Морфеус? Или лифтинг конци, макар че с тях нямам опит? Знам, че Ванеска работи с такива.

# 734
Страхотни устни има приятелката ти, Жаки.

Защо толкова много процедури е правила и къде?

Тя започна рано около 30 те, за 12 години много неща се натрупват. Защо не знам, тя много иска да е млада и да се подържа, не жали средства, но ето че в дългосрочен план се оказва че не е ок.
До миналата година изглеждаше наистина чудесно, има много хубава кожа, сега за 1 г се случи това и не знае от кое от всичко е.
В годините е слагала филър в брадичка няколко пъти, джоулайн, ботокс и в долна част и в маестри, много много мезо и скинбустри .

Общи условия

Активация на акаунт