Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 223
  • 766
  •   1
Отговори
# 735
Ама идва момент, в който просто остаряваме и нещата се променят.И аз виждам как ми се образуваха марионетни и булдоческите са по-видими.

# 736
Е, ти си на 48 и изгледаш повече от ок, тя едва захвана 42…

# 737
Дами, имам час за фейстайт на шия и долна една трета. Стискайте палци!

# 738
Е, ти си на 48 и изгледаш повече от ок, тя едва захвана 42…
Еми не всички остаряваме еднакво.Аз затова вече внимавам какви ги върша с лицето и по-скоро се подготвям за идеята за лифтинг.

# 739
JACKLIN, тя пак е млада и хубава. Натрупало се е нещо, което е слагала според мен.
Щом е от година това, което я дразни, не е ли резултат от скулптра?
Някой тук беше писал, че е имал месец оток след нея, а след оток може да се очаква птоза. Ти имаше ли оток след Скулптра?
При теб даде лифтинг ефект, нали?
Може ли скулптра да пооправи лека птоза и лека загуба на обем?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:00 от marigold_

# 740
Апаратни процедури няма ли да стопят филърите малко и да стегнат кожата ?

# 741
При мен даде да, но аз нямам нищо в лицето, имам тънка кожа и слабо лице.
При нея има наслагване на продукти, не знам всички, много я обичам и ѝ се карам като се боде, така че вероятно ми е спестила доста неща, които е правила, във времето в което ме е нямало в България.
Не знам дали е само от Скулптрите, тя си мисли ще от разграждането изцяло на устните миналата година е започнало провисването, но на мен не ми е много логично от устните да се образуват тези неща.
По скоро лицето е натежало.
Много ми е мъчно и не знам какво да я посъветвам, тя уж за грижа е правила всичко, а то какво стана…
Аз според нея започнах много късно, но имаме различни виждания. Аз си нося бръчките на назо и на чело, имам ги, нормално е. Гледам да повдигам мускулите чрез фейс йога и да стимулирам колген с ежедневни масажи, затова се и реших на Скулптра.
Но не знам ако след 1-2 г сложа пак какво ще стане.
Ето сега свалих някое кило в тяло станах много добре изчистих, обаче веднага ми се отрази в лицето, най вече гадните назо, които не знам как да оправям, филър не ща.

Правила е лазери, но се бои че ако стопи мазнини и филър ще се свлече още повече кожата

# 742
Възможно е разграждането  да е повлияло, сега ме замисли и мен за марионетните, макар че като си дръпна лицето към ушите и веднага се скриват всички несъвършенства.

# 743
Дами, имам час за фейстайт на шия и долна една трета. Стискайте палци!
при кого ще го правите? Задължително да разкажете повече, моля. Гледах клипове на фейстайт на шия и това ръчкане с шилото ме ужаси и ме спира.

# 744
Здравейте, момичета! Питах в един лазер център ( не знам дали е разрешено да се споделят имена) дали предлагат свиване на пори. Отговориха ми, че имат такава процедура, тя струва 1000 лв и трябва да направя минимум 2 процедури. Казаха, че процедурата можела и за бръчки също. Но това някак си не ми вдъхва доверие - може и за пори и за бръчки и за много неща. От малка имам много широки пори на бузите и си мислех, че с лазер ги свиват, не ми се иска да се изгладят бръчките (ако изобщо има действие), а порите да си останат. Казаха, че се прави се по всяко време на годината, дори и след сериозно облъчване на слънце. Не питах как се казва и сега като гледам ценоразписа - процедурите, които са по 1000 лв са 1. Микронидлинг с Potenza и 2. Фракционен лазер COOLLASER. Има ли някои от вас, които са ползвали такива неща и ако действат и за пори и за бръчки - още по-добре, но някак звучи твърде хубаво. Какво ще ми препоръчате?

# 745
Моите пори не се махнаха след С02, който е доста силен , та не знам какво да Ви посъветвам.Правила съм два.

# 746
  • София
Канари, аз и да ти пратя и да ме видиш мен, това нищо няма да ти помогне. В смисъл че при мен е ок, но при приятелка която се инфлуенсна от моят ефект, никак не се получиха нещата. Тя има обемно лице с тежка мазна кожа и стана питка, има още повече обем сега след наколко Скулптри.
Та не гледай никой, само добър лекар работил дълго с продукта и видял на живо твоето лице може да каже дали за теб ще е ок.
Жаки, да, с теб сме си говорили, а и тук съм писала, че вече няколко лекаря ми казват скулптра. Много изчетох и ти много си писала, може би ще се реша. Моето лице също е крайно изпито и с много тънка кожа. реално е само кожа- лекарите само ме подръпват да ми показват и напоследък даже разбирам какво имат предвид, зашото аз си го харесвам изпито, обаче като не наведа и виждам как провисва само кожа и как нямаше да е така, ако малко имах мазнинка. Последният лекар ми препоръча 2 скулптри наведнъж, демек 2 мл. Но аз не мисля да се изсилвам, когато реша да слагам.

# 747
Аз си нося бръчките на назо и на чело, имам ги, нормално е. Гледам да повдигам мускулите чрез фейс йога и да стимулирам колген с ежедневни масажи, затова се и реших на Скулптра.
Но не знам ако след 1-2 г сложа пак какво ще стане.
Ето сега свалих някое кило в тяло станах много добре изчистих, обаче веднага ми се отрази в лицето, най вече гадните назо, които не знам как да оправям, филър не ща.

А защо не се спря на Radiesse, той има този „филър” ефект, въпреки че пак стимулира производството на колаген?

# 748
Момичета,дали в България някой поставя ботокса Daxxify?За него четох,че е нов вид,които издържа доста по-дълго.

# 749
Ами аз имам много активни мимики, правя и упражнения, мисля че ако сложа филър в назо ще мигрира на 100% и ще иде един Бог знае къде, затова ме е страх.
Ще питам Георгиевски, че имам час скоро за ботикс. Какво ще каже за назолабиланите.

Общи условия

Активация на акаунт