Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 316
  • 766
  •   1
Отговори
# 750
Ще кажа, че са ти супер.Те са си нормални.

# 751
Ами аз имам много активни мимики, правя и упражнения, мисля че ако сложа филър в назо ще мигрира на 100% и ще иде един Бог знае къде, затова ме е страх.
Ще питам Георгиевски, че имам час скоро за ботикс. Какво ще каже за назолабиланите.
В момента си мисля същото.. Аз не смея да се реша на филъри за назото, а ме побъркват. Но имам точно както споделяш ужасно много активни мимики на цялото лице, дори сега се гледах на едно видео и аз не спирам да  правя.. В този ред на мисли, някой по-запознат, ако помоля да сложим минимално количество, за да се види каква ще е реакцията, те ще се съгласят ли?
И също така при евентуална миграция, ако количеството е по-малко, видимата миграция по-малка ли ще бъде?
Поне ботокса би спрял малко тези на веждата, която непрекъснато повдигам.

# 752
Миграцията на филъра не е толкова често явление… не знам защо се притеснявате чак толкова.

# 753
Йоана, преди години Алена беше писала, че не е добра идея да се слагат филъри в назолабиланите, защото в дългосрочен план допълнително натежават, увисва контура и тн. Практикувало се поставяне в скулите за по-добър ефект.
Бях си запазила поста, но сега не го намирам. Проучи и този вариант.

# 754
1 мл., разделен на двете, не е голяма драма.

# 755
1 мл., разделен на двете, не е голяма драма и дългосрочно нищо фатално няма да стане.Въпросът е да не се пълни лицето постоянно.
Радиес също е подходящ
продукт за зоната.

# 756
И аз смятам, че по половин мл на страна не е проблем.

# 757
Здравейте, преди време бях писала за една алергична реакция, която получих след колагенова терапия. Всичко се оправи след 3-дневно пиене на хапчета и по съвет на дерматоложката, направих и една мезотерапия с хиалурон, а след 20 дни ми постави 2 филтъра, един в скулите и един по-лек в назолабиалните.  При мен се получи много хубав ефект, понеже доста години не си бях правила никакви инжекционни процедури, лицето ми се освежи, получи лек обем, което при мен беше желан ефект. Т.е аз съм доволна. Моята най-голяма болка е загубата на обем, и дълбока назолабиална бръчка от дясната страна, една фина линия стига почти до долната част на брадичката, спя много на тази страна, и това допълнително задълбочава проблема. Аз нямах много колебания за филърите, защото при мен ножа опря до кокала, въпросната бръчка се пообра и поизглади, въпреки че все още се вижда, но не ме дразни толкова. Следващата препоръчана стъпка, беше 1 скинбустер май-юни и това да е за лятото. А на есен пак курс мезотерапии. Мисля да се придържам към този план и да пробвам да си взема лепенките, които бяха дискутирани по-рано, да пробвам да спя с тях, за да запазя ефекта възможно най-дълго.

Относно филъри в назолабиалните бръчки, досега не ми ги бяха препоръчвали, но явно при мен проблема вече не може да се оправи само с повдигане на скулите. Честно казано, аз нямам притеснения, че ще мигрират, засега всичко е нормално. Слагала съм си филъри в скулите преди години, почти никаква видима разлика нямаше при мен, пък камо ли да мигрира нещо. Но това е моя опит, не бих искала никого да подведа, за такива сериозни процедури... Само за инфо, ставам на 42 скоро.

# 758
Йоана, преди години Алена беше писала, че не е добра идея да се слагат филъри в назолабиланите, защото в дългосрочен план допълнително натежават, увисва контура и тн. Практикувало се поставяне в скулите за по-добър ефект.
Бях си запазила поста, но сега не го намирам. Проучи и този вариант.
Точно това имам предвид, директно в назото не искам да поставям.
1 мл., разделен на двете, не е голяма драма и дългосрочно нищо фатално няма да стане.Въпросът е да не се пълни лицето постоянно.
Радиес също е подходящ
продукт за зоната.
Радиес е това, на което след вашите съвети също мисля, че е подходящо Simple Smile
А аз определено няма да правя постоянно, предвид какво шубе съм.
Притеснението ми идва от там, че имам определени алергии, неочаквани доста често..Имам и хипофункция.
Например - правя страхотен отток на клепачите, след като се храня в Хепи, например, заради солта или глутаматите.
Получих тежка алергия от поставяне на мигли преди години и бях 1 месец на антибиотици. Имам и други странни случай, та един филър ми звучи сериозна причина да си докарам нещо подобно.

# 759
И аз имах страшна алергия към лепилото за мигли . Според мен се консултира с лекар филър или радиес.

# 760
При сериозни алергии не бих слагала нищо.

# 761
Радиес при кой препоръчвате .

# 762
Дерма акт струва ми се не работят с Радиес...

# 763
Дерма акт струва ми се не работят с Радиес...
Чета за Радиеса и затова ви питам,сякаш е подходящо и за мен .Да,не открих да има радиес в Дерма акт,но не ми пречи да пробвам на друго място.Тук ми препоръчахте и на 07.05 имам записан час при Трендаилова за пакет ботокс иСкинбустер Juvederm Volite® ,като по телефона поисках ,ако може и час за консултация за изготвяне на протокол,да видим какво ще препоръча и ще ви споделя,защото в септември Георгиевски нещо много бързо боцна,някак си претупано....

# 764
Жаки, какви упражнения правиш за лице? Не открих отделна тема.
За моето увисване след оток ми препоръчаха йога за лице и радиочестотен лифтинг. Имам час за 7.05. Това ще ви е първа процедура евър.

Общи условия

Активация на акаунт