Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 288
  • 766
  •   1
Отговори
# 705
Дрийм, тенът ми е естествен, не ползвам автобронзанти, фон дьо тенът е май 1 тон по тъмен, но аз редовно имам разлика тяло глава, гледам се у нас уж ок, като изляза на светлина оле мале, все не нацелвам😂🫣
Третиноин ползвам аз, мисля че се отразява много добре на кожата ми, заличи някои петна и ми изчисти дребни пъпчици. Но иска специално въвеждане, много активно мазане на слънцезащитен и пазене от слънце.
И йогата за лице ли е всеки ден, да подържам мускулите на лицето в тонус.
Затова ботокс съм решила 1 път в годината само, з да не ми атрофират мускулите след годнини, сега 6 месеца съм много добре, после си ходя с бръчки на челото. Ма не ми дреме особено🙃

# 706
Жаки, с късата коса изглеждаш още по- млада. От кога е тази промяна?

# 707
На мен ми харесаха устните ти Жаки. Доколкото си спомням нямаш филър там?
А изглеждат плъмпнати и хидратирани с лек обем.

Смятам да се боцна там, но не с повече от 0,5 мл. Надъхала съм се, ще видим дали ще ми мине.

# 708
Нямам, веднъж сложих преди години и аз като жабата дет видяла коня, мигрира ми ужасно, защото аз исках само контур, стана на мустак, ужасно беше. Та го разградих, но все си мисля че остана нещо в горната устна. Повече не съм посмяла. Аз с моливи в 2-3 цвята си правя обем и с гланца.

Мари, от 2-3 месеца съм с къса коса. Харесвам се и ММ ме харесва много така. Само дъщеря ми не малката, тя си иска съм с дълга коса:)

# 709
Страхотна си, Жаки.
Късата коса много ти отива!
Като цяло съм забелязала, че този тип прическа много подмладява една жена, ако е и в правилен цвят, де, Joy

# 710
Да, това имам предвид. При мигриране могат да бъдат разградени с хиалуронидаза от лекар.
Биорегенериращите не мигрират и се разграждат от организма, но пък не могат да бъдат разградени с хиалуронидаза или друго, ако се наложи.

Аз лично съм слагала филъри с хк преди години и понеже не се харесах, поисках лекарката да ги разгради. Тя каза, че като започне разграждането не е ясно докъде ще спре и какъв ще е резултата. Затова се отказах от разграждане. След този случай не съм слагала повече филъри с хк.
Слагала съм Радиес преди две години и бях доволна. Сега търся лекар, на който да се доверя за поставяне , жалко че в Дерма Акт вече не работят с него.

Oiuss, много ти благодаря за тази информация за ХК филърите. Относно миграцията им, имаш предвид това че биха могли да се изместят в някаква непредвидена посока ли? А, биорегенериращите филъри разграждат ли се и имали същата опасност от миграция при тях?

ДХЗ, изглеждаш перфектно, не знам точната ти възраст, но ако искаш може да я споделиш. Наистина си много свежа и за това би ми било интересно да разкажеш как се поддържаш и какво слагаш, от какво си най-доволна и в кои зони. Това само, ако нямаш против разбира се!

Благодаря Ви момичета!
Flowers Hibiscus

# 711
Дами,
Сигурно е обсъждано, но някой има ли опит със CO2 лазер? (като чуя лазер и настръхвам) споменаха ми за идея за околоочната зона, но след преглед разбира се. А хората в момента са със промоция безплатна консултация, тъй че защо не.

В Google пише това, но все пак, някой с личен опит?

" Фракционният СО2 лазер е и най-добрият лазер за третиране на околоочен контур. С него се постига уплътняване на тъканта, стягане и леко повдигане на клепачите. Този тип лазер има най-добър обновяващ ефект и отлични клинично изразени резултати. След него кожата около очите е не само освежена, но и експресно подмладена."

# 712
https://

Здравейте! Може ли актуална информация и опит ако сте си правили ЛИПОФИЛИНГ НА ЛИЦЕ? Много отдавна обмислям да го направя, защото не искам да си поставям филъри, пластични хирурзи по света са на мнение, че това е по-добрия вариант. В Бг обаче не се практикува много и не знам при кого да се насоча. Всяко мнение ще ми е от полза. Благодаря!

# 713
Да, Со2 освежава зоната.Не знам какво очаквате, обаче.Правен ми е, но не и на подвижния клепач, само на горния.Експресна промяна не видях Simple Smile

# 714
Липофилингът е много нетраен, при най малките вариации в тегло всичко заминава. А в самото начало има неравности и като цяло не стои ок, не бих си направила лично аз. Имам преки наблюдения

# 715
Премахвал ли е някой бенки? Имам няколко, които са пораснали до такава степен че мисля че вече са твърде забележими. Но лесно ми остават белези и бих предпочела да ги премахна с лазер или нещо подобно. Иначе премахването им може да се окаже безсмислено, освен ако няма нещо нередно с тях. Може ли моля да препоръчате лекар или метод? ♥️

# 716
Липофилингът е много нетраен, при най малките вариации в тегло всичко заминава. А в самото начало има неравности и като цяло не стои ок, не бих си направила лично аз. Имам преки наблюдения
Ако е направен както трябва не бива да е нетраен, нито да е на бабуни... по света правят чудеса с него и заменят филарите.

# 717
Искам да похваля доктор Денкова и Juvederm Volux за брадичка. Малко да слегнат нещата и ще пусна снимка.

# 718
И моята брадичка с Волукс стана страхотна.Преди време слагах.Внимавай да не го разместиш.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 14:19 от ДХ3

# 719
Как се размества? Спане по очи, или
Планувам и това да поставя, но при д-р Георгиевски.
И да попитам тези, които сте слагали, вярно ли е, че след време натежава филъра в брадичката и стават тип "булдоци". Моя позната каза, че в началото като си е сложила е стояло супер и след година-две е увиснало и сега наистина има булдоци. Тя обаче не си е поставяла филъра в клиника, при лекар, а при нейна позната, която някъде се била обучавала.. Доста несериозно.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 14:31 от *Hellena*

Общи условия

Активация на акаунт