Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 543
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте! Искам да си сверя часовника за евентуални нови процедури за стягане на кожата и намаляване на целулита. Прочетох цялата тема,но сте се фокусирали единствено върху лицето.
Има промоция в skinline на следните процедури - https://skinline.bg/bg/product/heat-and-tight/
Но ще се радвам ако споделите и други сполучливи.
Имам страшно много целулит,трупан с години Sad

# 196
Здравейте . Още от 18-19 годишна имам изразена гневна бръчка . Вече съм на 33 и е още по - изразена (разбираемо) . Може ли идеи и личен опит за решаване на този проблем , но без ботокс . Благодаря ви

# 197
Не виждам как без ботокс и защо не, но съфорумките да се изкажат Simple Smile

# 198
Освен Ботокс няма какво друго.

# 199
Здравейте! Искам да си сверя часовника за евентуални нови процедури за стягане на кожата и намаляване на целулита. Прочетох цялата тема,но сте се фокусирали единствено върху лицето.
Има промоция в skinline на следните процедури - https://skinline.bg/bg/product/heat-and-tight/
Има тема за целулите.

# 200
Аз слагам Радиес при Ванеска, тя го слага разреден, никакви обеми, само озаряване!

Аз ходя при нея, но Радиес не съм видяла да се предлага, а не съм и питала де. Слагах Хармоника при нея, перфектно!

Предлага и съм доволна как го поставя.

# 201

Опитай сама за себе си. Всеки организъм е различен. Аз съм правила доста апаратни процедури на бедрата (а и на цялото тяло) и не съм забелязала някакво голямо подобрение, по отношение на целулита. Е, има, но трябва да се вземе предвид, че свалих доста килограми последните години, храня се много изчистено (ям почти само месо и зеленчуци) и имам някакво умерено движение всеки ден. Мисля, че тези неща изиграха далеч по-голяма роля за намаляването на целулита, отколкото апаратните процедури. От тях цялостно не съм доволна, макар че продължавам да ги правя, като поддръжка. Simple Smile Ще разкажа подробно друг път. Моят целулит, мисля, е фиброзен. Ако и твоят е такъв, със сигурност трябва атаката да е комплексна - диета, спорт, добавки и чак накрая евентуално процедури.

# 202
Здравейте . Още от 18-19 годишна имам изразена гневна бръчка . Вече съм на 33 и е още по - изразена (разбираемо) . Може ли идеи и личен опит за решаване на този проблем , но без ботокс . Благодаря ви

Има начин за неинвазивно третиране на проблема, включва се рутина от масажи, пилинги, маски и средства от този род, като по правило се таргетира цялото лице. Недостатъците на тези методи, е че са времеотнемащи и че трябва да се правят постоянно, за да може добрият резултат да се задържи. Предимствата са, че при правилно и редовно изпълнение, резултатите са ефективни.

Иначе най-бързият и лесен начин, неизискващ никакви усилия, е ботокс в проблемната зона, като тогава рисковете са от неправилно инжектиране и последиците от него, за това е важно лекарят да е добър и да има опит

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 09:45 от emkaemka1

# 203
  • София
Момичета, имам записан час за Скулптра в дерма акт, като ще я слагаме с цел да запълним белези от акне на бузите. Единственото, което доста ме притеснява е да не се получи някакъв обем, тъй като съм на 25 години и все още нямам нужда от запълване на бръчки и фини линии и нямам хлътване/увисване. Ще се радвам да чуя вашия опит!
Прочети предните страници, точно това доста се обсъжда.
На мен Трендафилов ми каза, че ако задържам вода, този тип колагеностимулиращи не са подходящи. Аз обаче нямам идея дали задържам, но предвид какво чета от много време за нея, и че резултатите са строго индивидуални, по-скоро май засега ще спестя тия 1000 лв.
Иначе имаше промоция за нея точно до края на февруари. ще видим дали ще пуснат нова...
Goldeva, Аз започнах в скинлайн също по промоция с venus legacy ,но се оказа, понеже коментирахме тук, че не ги правят по протокол, и така и не ги довърших. Ако трябва сравнение, в Нирвана същите процедури са по-евтини и тук някой каза, че е бил доволен. Иначе в предната тема към края са коментарите. Сега стягам тазово дъно.

Аз все още се чудя за jalupro eye, има промоция в Hill clinic. Но все още ме ужасява възможността за синини.

# 204
Бихте ли ме ориентирали коя процедура за отпусната кожа на шията и долна част на лицето, било то инвазивна или не, дава най-добри резултати?

# 205
vani133 a защо точно Скулптра сте избрали за белези от акне? В смисъл - от клиниката лекар ви препоръча тази процедура, с оглед вашата възраст? Любопитно ми е, защото Скулптра, която е L-полимлечна киселина, полимер на млечната киселина, е предназначена  за комплексна корекция на бръчки, възстановяване на обема, корекция на овала на лицето, загуба на стегнатост на кожата... В този ред на мисли, има други препарати, като например Rejuran S https://dermafiller.shop/en/products/rejuran-s-lidocaine-1x-1-ml … 4.html?query_id=2 който е точно за третиране на белези от акне, който си е мезотерапия и е с най-висока концентрация на полинуклеотиди от другите инжекционни продукти oт Rejuran - точно за лекуване на белези, посредством насърчаване растежа на кожните клетки чрез стимулиране на фибробластите и създаване на колаген.  Този давам като пример, има и други с подобно предназначение, но са мезотерапии, а не дермални филъри.

# 206
Моя близка изглади много дълбока гневна бръчки с два филъра през 1 година  при д р Ванеска. Резултатът е траен за разлика от ботокс, но все пак е рисковано.

# 207
Много дълбока гневна бръчка може да се изглади с филър, да, но зоната е рискова точно за филър. Иначе имам позната, която казва, че бръчката ѝ е била "като кратер", сложила е филър веднъж и оттогава не се е появявала и не е имала проблеми, но късмет.

# 208
Няма никакъв шанс. То с ботокс не става, та без. Може с филър да, но преди това се поставя ботокс.

# 209
Няма никакъв шанс. То с ботокс не става, та без. Може с филър да, но преди това се поставя ботокс.

О, това е твърде обобщаващо. При някои типове кожи масажите дават чудесни резултати за разлика от други, където единствен вариант остава само ботокс / филър. Минусът е, че отнемат време и трябва да се правят ежедневно.

Общи условия

Активация на акаунт