Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 332
  • 766
  •   2
Отговори
# 600
Малко не разбирам въпроса. Ринопластика, блефаропластика, мезо плюс вероятно апаратни процедури, обичайния тунинг екстеншъни и грим плюс фейс ап - ами то това е…

# 601
Коментирали сме я Йоанна, за мен има филъри в лицето или колагено- стимулатори Grinning

Между другото ми е вязла муха в главата да си сложа съвсем малко филър в устните, обаче ме е страх.
Много съм претенциозна, не искам да си личи, почти няма жена, която съм виждала на живо да ми хареса с правени устни.

# 602
Сложи си половинка, никой няма да разбере (може би и ти 😀 )

# 603
За Дерма акт постоянно коментираме лекари, но като цяло Трендафилова, Георгиевски и моята- Чилингирова.

# 604
Аз съм била веднъж или два пъти при доктор Георгиевски, когато работеше при Денкова. Въпреки че аз съм склонна да дам по-висока оценка като цяло, аз пък не съм доволна от него.

# 605
Здравейте, момичета. Може ли отзиви за Lenisna (Juveluk Volume)? Лицето ми е като цяло широко и нямам нужда от допълнителен обем, само от повдигане и стимулиране. Дерматологът ми казва, че протоколът е 3 процедури през месец, но аз съм привърженик на less is more. Не искам да прекалявам. Нямам дълбоки бръчки или някакво хлътване (преди година и 2 месеца сложих PLLA) еднократно.

# 606
Малко не разбирам въпроса. Ринопластика, блефаропластика, мезо плюс вероятно апаратни процедури, обичайния тунинг екстеншъни и грим плюс фейс ап - ами то това е…
Поне екстеншъни няма, това е сигурно Simple Smile Другите неща във времето са подобрили нещата до толкова, че да няма нищо общо с преди 10 години. Това което твърди, е че не прави нищо освен масажи и мезо, 1 път годишно.. Просто не ми се вярва. Та въпроса ми беше, как е възможно да се постига такъв ефект само с мезотерапия?

# 607
Не виждам голям проблем, а и снимката е с филтри Simple Smile.

# 608
Тя какво твърди, а какво прави, са различни неща.Аз я отследвах, защото ми идва в повече.Нищо
чудно да скрива истината, за да е интересна на аудиторията.

# 609
Йоана прави скулптура редовно ,мезо под очите,мезо на лицето (не с дермапен ,а с игли ,това май скин бустер се води ,а?)
Има рино,блефо,малко филър в устни.
Правила е и някакви лазери.
Няма ботокс и филър на лице .Не вярвам и филтър да има на снимката ,дъщеря ми се снима с нея в мола -изглежда още по -добре ...
П.С. Тя сама си  изброи  какво си е правила в едно видео.

# 610
Мезо се инжектира с игла, не с дермапен.

# 611
Ами то това са супер много неща, мен ако питате. От ботокс далеч не всеки има нужда, от филъри също, освен може би на устни.

# 612
Сложи си половинка, никой няма да разбере (може би и ти 😀 )
Аз имам половинка ситосиал.Много добре стана,филъра е мек.Най-вече не се получи чупката на горната устна,която съм виждала при други и не ми допада.Но,бързо се разгради.След 6 месеца вече няма нищо.Искам да си сложа пак,но ме е страх от болката,която беше първия път.Ще се консултирам с доктора,как да ме обезболи .
Относно Ленисна,сложих септември .Разгърна се след около 2 месеца.Това,което целях се получи-повдигане контура на лицето.Няма обем при мен,макар да съм с няколко излишни килограма.Останаха две бръчки над горната устна,които много ме дразнят.Сутрин са много дълбоки и изразителни.Половината от филъра за устни го сложи в назобиалните и очаквах ,че ще повлие и на тях,но уви не.Така че,търся препоръки .

# 613
Ами то това са супер много неща, мен ако питате. От ботокс далеч не всеки има нужда, от филъри също, освен може би на устни.
И аз си мисля че е бая ,освен това тя ако имаше нужда щеше да тича към клиниката за ботокса ,но няма и за това сега само спорт и храна Joy Йоана е готина ,но е малко ала -бала...
Мезо се инжектира с игла, не с дермапен.
Уф да беее....аз го обърках с микрониидълинга....

# 614
Аа, аз изобщо не я следвам и даже не разбирам защо хората си го причиняват това “може ли така (еди как си) само с блефо, лек фейстайт, рино и масажи” - обаче е много важно, че няма филър примерно.

Общи условия

Активация на акаунт