Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 323
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
И мен ми е малко в повече какво казва, и какво всъщност показва след това..Но това е друга тема.
Факт, че това което прави на лицето и се отразява страхотно на кожата, предвид, че е на прага на 40-те.
Обича да се хвали, че където и да пътува все получава цялото мъжко внимание и едва ли не и предлагат брак, всеки път.
Явно, като не си обременен от работа, задачи, грижи, лицето излъчва женственост и привлича внимание.
Сигурна съм, че и стрес няма почти.
Иначе за мен филъра е най-притеснителното, като процедура, заради това, че не знам как ще се отрази на организма.

# 616
Те повечето мислят, че RRS е скинбустер. Да така е, но в него има и филър. Така, че кой какво има си знае само той и съответния доктор.
Така, че аз лично не вярвам, че от мезо и здравословен живот се постига такава промяна.

# 617
Тя какво твърди, а какво прави, са различни неща.Аз я отследвах, защото ми идва в повече.Нищо
чудно да скрива истината, за да е интересна на аудиторията.

И аз така, трудно започнах да я понасям.
 Със сигурност тези скули не нарастват така от една Скулптра. Преди си е била направо суха в лицето, сега си има видим обем. Да си говори глупостите на който иска, и който иска да й вярва. Редовен пациент е на д-р Трендафилова в Дерма акт. Има поставени по половин мл филър във всяка скула за "подложка" и върху нея поставя Скулптра. Филър в устните също има на 100%
Мен ме дразни цялото това биохакване, видиш ли от здравословното хранене съм така младолика, ми не не е от това (само). Всякакви помощници - филърче малко тук, скулптра, мезо си е част от правенето на нещо и не се води "естествена" поддръжка. Не виждам и защо трябва така да се крие, все едно е нещо много грешно и да се тръби, че само от правилното хранене и редовни тренировки, изглежда така.

Другото такова Ку Ку е Силвена Роу, която преди много харесвах, сега също трудно понасям Simple Smile

# 618
Тази Йоана със сигурност има филър в устните, това го е споделяла. Даже разгражда несполучливо поставен стар филър и слага наново в Дерма акт. Отделно две операции на носа - първата несполучлива в Белгия, втората в Турция, блефаропластика.. Оттам насетне - не знам. Скулптрата си е пак вид филър, нищо че не е хиалуронов.
А, и зъбите си оправи, носеше брекети неотдавна.

# 619
Тя какво твърди, а какво прави, са различни неща.Аз я отследвах, защото ми идва в повече.Нищо
чудно да скрива истината, за да е интересна на аудиторията.
Скрит текст:
И аз така, трудно започнах да я понасям.
 Със сигурност тези скули не нарастват така от една Скулптра. Преди си е била направо суха в лицето, сега си има видим обем. Да си говори глупостите на който иска, и който иска да й вярва. Редовен пациент е на д-р Трендафилова в Дерма акт. Има поставени по половин мл филър във всяка скула за "подложка" и върху нея поставя Скулптра. Филър в устните също има на 100%
Мен ме дразни цялото това биохакване, видиш ли от здравословното хранене съм така младолика, ми не не е от това (само). Всякакви помощници - филърче малко тук, скулптра, мезо си е част от правенето на нещо и не се води "естествена" поддръжка. Не виждам и защо трябва така да се крие, все едно е нещо много грешно и да се тръби, че само от правилното хранене и редовни тренировки, изглежда така.
Тук вече прочетох доста по-разумно обяснение, какво има реално.. Това питах. И на мен ми направи впечатление, че преди е имала изпито и сухо лице, няма как от салати и плодове да плъмпне...Има си вероятно филър, но тя или не знае какво са и сложили или, лъже. Много пъти се изказвала, че е против филъри и ботокс.
Аз си виждам моето лице, преди 10 години имах изразени скули, и повечко обем, сега с възраста - ми няма ги, затова искам да си върна точно тази сочност. Тя изтъква, че е от здравословно хранене и живот..
Има наистина 5 % жени, които имат такива личица и след 40, ама те са супер, супер рядкост, според мен.

Другото такова Ку Ку е Силвена Роу, която преди много харесвах, сега също трудно понасям Simple Smile

# 620
  • София
Малко не разбирам въпроса. Ринопластика, блефаропластика, мезо плюс вероятно апаратни процедури, обичайния тунинг екстеншъни и грим плюс фейс ап - ами то това е…
Поне екстеншъни няма, това е сигурно Simple Smile Другите неща във времето са подобрили нещата до толкова, че да няма нищо общо с преди 10 години. Това което твърди, е че не прави нищо освен масажи и мезо, 1 път годишно.. Просто не ми се вярва. Та въпроса ми беше, как е възможно да се постига такъв ефект само с мезотерапия?
Jоana, снимката е с филтри- докато гледаш един човек на снимки, и то явно някакъв по-известен (аз не я знам), и докато не си я видяла на живо, не можеш никакви изводи да си правиш Wink аз постоянно това набивам в главите на дъщерите ми. Значи аз до 39 не слагах абсолютно нищо, не съм ползвала слънцезащита(не и редовно и не повече от 30 фактор), имах лека гневна...после всичко изведнъж се срина. Не че изглеждам зле, не че другите го виждат толкова, н оаз определено видях силна промяна в кожата ми, особено след последното раждане- бръчки, сухота, назолбиални, леко свличане(само аз си го виждам), реално ми дават 30 г. Т.е. ако я видя на живо и изглежда добре, а прави и мезо и тн, които може и да помагат, просто има добър ген. Обаче за ботокса е недоказуемо и може да си лъже както иска. А устните са видими. Няма устни, на които да не личи, че са правени.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 15:16 от Kanari

# 621
Здравейте,
Може ли да споделите какъв е ефекта от Скин бустерите и какъв е протокола? Колко бустера трябва да се направят за да има ефект? Като цяло съм с плътна, тежка кожа и нямам проблем с бръчки, но пък виждам едно увисване и загуба на лек обем в бузите. Не искам да слагам филъри, искам поддръжка до колкото е възможно с бустери.

# 622
Аз също не знам какво е това вглеждане ,факт е ,че изглежда добре.  Аз не разбирам и масовия страх от ботокс,  ох мен ме пуска вече леко и нямам търпение да слагам пак.

# 623
Момичета, при Трендафилова някоя слагала ли е ботокс в долната част на лицето за лифтиране? Анелия Димитрова от форума спомена инжектиране в платизмата по линията на челюстта.

Изобщо специалист, който прави успешно това лифтиране в София. Ако е в комбинация с филър, още по-добре.

# 624
Да, в "Хил клиник" съм слагала в долната част на лицето, става много добре, никакви проблеми, никакви реакции. Вижте д-р Кожухарова.

# 625
Тази Йоана е направена от - до. Носът, устните и зъбите са нещата, които най-много променят лицето, а при нея всичко това е правено. И аз съм гледала преди нейни видеа, в които се изтъква колко добре изглежда без филъри и ботокс. И да, има значение, когато човек влага абсолютно цялото си време в тренировки и здравословно хранене, но за съжаление, когато работиш е офис и си семеен е трудно да последваш този блестящ пример.

# 626
Аз се включвам с малко по-различна история, по-скоро оплакване, но не си сдържах нервите.

Някой ползвал ли е услугите на DermaPlus Пловдив?
Хванаха ми окото първо, че са от Пловдив, че имат не лоши постижения по снимките във FB страницата, а и цените ме подтикнаха наистина да попитам за инфо при тях Simple Smile https://www.facebook.com/dermaplusbg/#

Но една изключително не учтива служителка уби всичкото ми желание! Мразя такова отношение с клиенти!
(яд ме е, че не пазя чата за скрийншот, защото се ядосах и го изтрих )

Първо писах на 17и, въпросът ми беше видян, но никой не ми отговори. Днес сутринта реших да опитам пак, Попитах дали смятат да ми отговорят все пак, цена на първи преглед, инфо за другото което бях попитала.

Жената реши да се включи и отговори първичен преглед 100лв. Интересно, Отговорих й, че трябва да си сменят/поправят цените, защото в сайтът им пише 60лв за първичен преглед. https://dermaplus.bg/tsenorazpis/

Тя ми се обясни на бързо нещо от сорта:
Ми това увеличение е от май, лекарката няма свободни часове до май. Затова направо Ви казвам новата сума.
Уголемяваме си клиниката и затова било така.
Казах им да си сменят цените, казах им да сложат ясен надпис/предупреждение във FB страницата цени от МАЙ 100лв (и други каквито там ще променят) за да знаят хората, май е след 10дена по дяволите! Тя просто написа едно "Ще..." .. Едно Извинете за неудобството не ми каза, едно извинявам се за забавянето не ми каза. Защо аз трябва да ги уча как да си "подреждат/грижат" за страниците, сайтовете си? Ако наистина си разширяват тая клиника няма ли да се похвалят с един голям пост с картинка от МАЙ ОТВАРЯМЕ ново голямо нещо Heart Exl

Аз мисля, че така бих направила. Или са много прости, или ме лъже. И на края след като и казах Изгубихте ме като клиент, хубав ден, ми написа:

Мисля, че бяхме много коректни. Откриването на новата клиника е утре! Така че, всички ще бъдат уведомени!

Съжелявам, но трябваше да си излея някъде нервите и все пак ми е интересно някой ползвал ли ги е, и стават ли за нещо, като професионалисти имам в предвид?

# 627
Жалко, че си изтрила чата, спокойни можеше да се адресираш към управител/собственик на клиниката.

# 628
Добра идея, одеве се опитах да проверя за някакъв вид кош, но в архива излизат само други от преди години. Беше останало само последният цитат, след като я бях изтрила вече и ми отговори с него ...
*Все още няма никакво инфо за промените по сайтът и фб-то но да се оправят ... няма аз да ги уча ....

Само това ми излиза на тела от последния чат за съжеление, всичко друго е изтрито

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 17:26 от AniNe

# 629
  • София
Пак не пречи да се оплачеш. Аз бих. Например в сайта на Каляшева пише гневна -250, а взимат 300. После видях… пропуснала съм, сигурно са казали.

Общи условия

Активация на акаунт