Път без изход ли е това?

• 10 039
  • 158
  •   1
Отговори
# 135
При добър адвокат+доказани твърдения+възраст на детето няма почти никакъв шанс да Ви го вземат. Особено пък при положение, че работите и имате дом.
Наистина обаче е важно да се насочите към много добър адвокат, занимаващ се предимно със семейно право(с практика).

# 136
Точно, защото е лекар, няма да иска да се шуми около случая. Имай го предвид.
Останалото са оправдания, освен ако няма нещо което спестяваш.

# 137
  • София
Ахаа, ама вие живеете със свекърите!
Чудесно!

# 138
Едно от малкото неща, които човек може да направи срещу влиятелни и заможни хора които го тормозят е да събере доказателства, да ги направи обществено достояние и оттам нататък да разчита обществото да ги изолира.

Скрит текст:
Скоро ми попадна такъв случай - семейство с дребно куче и до тях живеят богати и известни съседи. Детето на съседите убива кучето, удушава го "на игра", стопаните завеждат дело, но съдът не отсъжда в тяхна полза и потулва случая, дори глоба няма, въпреки че има видео. И стопаните отиват в училището, показват видеото на директора, изгонват детето от училището, после по същия начин от още няколко, реално години наред ги преследват и разпространяват видеото, в крайна сметка мисля че се преместваха някъде далеч.

# 139
Да, по съдилищата известните ги галят с перце. За тях закони няма.

# 140
Николова, мъжът ти злоупотребява ли с алкохол. Освен че те ревнува, бие, заплашва, следи, и те кара да правиш извратени неща в леглото,

# 141
Според мен това, че има някакво положение в обществото изобщо не го бърка, както и дали ще се разчуе.

Не, не живеем със свекърите. Сами сме.

Зависи какво се разбира под злоупотреба с алкохол. Не, не пие всяка вечер. Не е нещо, без което не може. Позволява си в компания. Когато има компания и сме някъде се е случвало да се напива, но това е изключително рядко. Тогава става пълната противоположност и почва да ме обича и да се прави на най-загрижения съпруг и верен другар, което е отвратително.
Искал да прехвърля къщата, в която живеем на името на майка му, за да не мога да живея тук до навършване на 18г на детето 😆
Според мен този човек съвсем скоро ще превърти тотално.

# 142
Аз продължавам да не разбирам защо не се изнасяш от общото ви жилище с децата.

# 143
Нали щеше да ти вземе детето и има връзки? За какво му е да прехвърля къщата?

# 144
Защото явно не знае какво говори и прави вече.

# 145
А каква е причината да не знае какво говори и прави вече? Кое се е променило?

# 146
Тук нещата са сериозни. Психопатия пълна. Все пак си мисля че майка му му влияе. Че не е наред мъжа, не е, но и кобрата налива масло в огъня. Опасна комбинация. Оплети си кошницата добре и далече от тези. Да не те следи и тук като пишеш.

# 147
Държа да кажа, че близостта им е от около 1-2г. Преди това той изобщо не я понасяше и не се търсеха. Даже си спомням, че не си говориха половин година изобщо и не искаше да я кани на сватбата ☺ Та и тук не става въпрос за обич. Започнаха да общуват, когато свекър ми му “би” шута, виждайки го как се държи. Тогава мама се появи.
Две пълни куку-та. Много си приличат и си пасват.
Не го казвам с цел обида, но той особено има нужда да се прегледа и лекува.
Да, трябва да си оплета кошницата, преди да се махна. И най-вече да намеря наистина добър адвокат. Не мога да се доверя на всеки.

# 148
Защото явно не знае какво говори и прави вече.
Бъркаш, знае какво говори. Наясно е, че шансът му да ти вземе 2 г. дете клони към нула, затова иска да прехвърля къщата си на мама. Вече е бил при адвокат, наясно е, че ще го напуснеш.
Един прятелски съвет - много внимавай да не си изпускаш нервите, да не крещиш нито на него, нито на детето. Може да ти направи капан.
Ако те провокира, отиваш на гости при майка си.

# 149
Аз съм страшно търпелив човек и си изпускам нервите изключително рядко, особено пък към децата. Със сигурност имам някоя скрита камера в къщата, но ми е все тая.
Към него пък изобщо не си изпускам нервите и не викам, камоли да го ударя. То не си заслужава. На такива кухи лейки и да им говориш, и да им обясняваш, те са си със сценария в главата и това е.

Общи условия

Активация на акаунт