Американски колеж - тридесет и първа тема

• 53 691
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • софия
Има шанс за още поканени, но не мога да посоча до какъв  процент биха стигнали.

# 616
Здравейте, някой да е получавал договори за новата година? Ще пътуваме и ми се искаше да отметна това, ама…

Би трябвало да ги получите до края на работната седмица. Аз днес получих съобщение от Спиди. Междувременно се бях свързала и с администрацията на Колежа и те потвърдиха, че ще изпратят документите в рамките на седмицата.

Благодаря много! Получих!

Занятията започват на 9 септември.

# 617
Излезе съобщение на сайта: местата са запълнени към днешна дата.

Въпрос към по-запознатите с Колежа назад във времето. Има ли шанс за още поканени деца и дали биха стигнали до тези с резултати около 41 %

Последна редакция: пт, 18 юли 2025, 16:00 от ALADIA

# 618
А някой знае ли колко резерви са поканили?

# 619
Виж в любителската таблица на Данибон, до около 190 от момичетата и 167 от момчетата. По любителската таблица на Данибон..

# 620
Здравейте, вашите деца посещават ли редовно ателиетата? Аз отначало бях във възторг от броя и вида на ателиетата, но синът ми нещо ги изостави… не мога да разбера той ли нещо не го хареса или просто тези, които избра, не бяха уау…

# 621
А някой знае ли колко резерви са поканили?
Последната информация е, че последното поканено момиче е 153. Момчетата до около 140. Миналата година щяхме да сме вътре…

# 622
Успех на всички деца- дано всеки си е избрал неговото училище! А по повод договора- получен в петък - 18.07, снимки направени, личният лекар посетен в същия ден... Днес младежът пожела да го закарам в 08,30 да си върне подписания договор, че имал задачи...- да се чуди човек какви, ама нейсе. Неговата любимка - Т.А. с леден тон му е казала, че е подранил, но нашият въобще не се притеснил- тръснал папката и казал, че сега може... Нали ще бъде в 12 клас- хич не му дреме. Започват на 09.09 - за който родител не е разбрал. Сега можем  и да почиваме-и родители, и ученици, че поне нас ни чака интересна година - кандидатстване, матури- веселба! Хубаво лято!

# 623
  • софия
Напомням, че има годишниците са готови и могат да се купят от Библиотеката до края на месеца. След това - септември.

# 624
  • София
Дами, кола на лизинг декларира ли се в документите за намаляване на учебната такса?

# 625
  • Бургас
Сойка, според мен не! Тя не е собственост.

# 626
  • София
Обаче пише имущество в процес на придобиване и не знам дали лизинга не се води процес на придобиване.  Реално това е наем с опция за придобиване по юридическите теории, но ако някой е продавал,  моля да каже.

# 627
Обаче пише имущество в процес на придобиване и не знам дали лизинга не се води процес на придобиване.  Реално това е наем с опция за придобиване по юридическите теории, но ако някой е продавал,  моля да каже.

Не е в процес на придобиване, защото може и да не я придобиете- напр. да я върнете и да вземете по-нова кола.

# 628
  • София
Някой знае ли от колко часа работи учебен отдел и библиотеката?
Смятам да занеса договора и да мина за годишник

# 629
Библиотеката май не работи вече до края на август, но си проверете - да не ви заблудя.

Общи условия

Активация на акаунт