Американски колеж - тридесет и първа тема

• 54 145
  • 770
  •   1
Отговори
# 765
Благодаря на всички за отговорите. Ние сме в държавно училище и по тази причина започнахме от по-рано с математиката. Ще изчакам тогава за есето. Въпросът му е по скоро за изпита за АК математиката или БЕ са с по-голяма тежест, тоест къде да се концентрираме повече. И в двете ще е малко трудно. БЕ ще я готвя за НВО формата.

# 766
  • София
Благодаря на всички за отговорите. Ние сме в държавно училище и по тази причина започнахме от по-рано с математиката. Ще изчакам тогава за есето. Въпросът му е по скоро за изпита за АК математиката или БЕ са с по-голяма тежест, тоест къде да се концентрираме повече. И в двете ще е малко трудно. БЕ ще я готвя за НВО формата.
Технически погледнато, математиката е с по-голяма тежест, а и през последните две години резултатите са надолу - т.е. дават по-трудни задачи, но с есето също много трябва да се внимава, защото то може да даде решаващите точки за прием. Кратък отговор: нищо не трябва да се подценява при подготовката Simple Smile

# 767
  • софия
Време е за нова тема. Ще затворят тази.
Някой ще го направи ли?

# 768
Няма ли някой доброволец с дете от по-горните класове, за да може евентуално да бъде полезен с опит и информация?

# 769
Може ли мнение за Емилия Чивиева от Лого 3?
Синът ми беше при нея - ако искате, пишете ми на лично.

# 770
  • Бургас
Време е за нова тема. Ще затворят тази.
Някой ще го направи ли?

Пуснах НОВАТА ТЕМА току-що.

zvanche, благодаря на теб и другите момичета, които сте давали полезни съвети на всички, търсещи информация тук. На мен лично много ми помогнахте, когато трябваше да вземем решение за нашето момче.
Тази година вече живее извън общежитието и за момента се справя отлично. Дано спокойният живот, без мрънкащи родители през седмицата, не го накарат да се отпусне с ученето.

По-късно ще пробвам да допълня началото на темата с информация за деца, които не са от София, за общежитието и за приема след 8ми клас.

Общи условия

Активация на акаунт