Пъзели 69

• 25 843
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Това Чери с виното ми е в Любими, вече със сигурност ще го взема. Нареден изглежда прекрасно. Гурголина, предполагам, че няма да го продаваш?

# 181
  • София
HighSpeed, всичко продавам, освен ако не го поискат децата, този определено не е тяхното, щом няма динозавър или герой на Дисни Joy

# 182
  • Варна
Е, ако някой не го е заявил, аз го искам Simple Smile

# 183
  • София
Добре, за теб е.

ПП Получих имейл:

Безплатна OLX доставка със Speedy

На 26 март 2025 потребителите на платформата ще могат да се възползват от безплатна доставка на пратки, които са подготвени с куриерска фирма Speedy през панела за доставка на OLX.

Условия на кампанията:

●  Кампанията важи за периода от 00:01ч на 26 март 2025 до 23:59 на 26 март 2025

●  Безплатната доставка важи единствено за пратки от офис до офис, до 20 кг

●  Всеки потребител има право да подготви до 30 пратки с безплатна куриерска услуга. След достигането на тази бройка потребителят ще следва да заплати куриерската услуга според тарифата нa Спиди и предоставената отстъпка за потребители на OLX

●  Безплатната доставка важи само за стойността на куриерската услуга

●  Всички пратки, създадени по време на промоционалния период, трябва да бъдат изпратени до 29 март 2025 вкл.

# 184
  • Банско
Най-новите ни попълнения. Тези ярки цветове са перфектно открояващи се на черната ни стена.

# 185
  • София
Има нови зареждания на Шмит в озон.
Имам спомен, че някой търсеше този
https://www.ozone.bg/product/pazel-schmidt-ot-1000-chasti-1000-whispered-dream/

# 186
Най-сетне и един Йеронимус Бош от мен

И Sunsout, изключително любима марка.

Честит празник Благовещение!
Ако се разделяш с този на сънсаут, аз съм човека Hug
П.С Какви красотички сте наредили само пу-пу, от хубав по-хубав.  Heart Eyes

# 187
  • Тополовград
Gibson 1000части.

# 188
  • Варна
Втора седмица отново не стигам до пъзелите. Толкова големи красоти сте показали. Ако имаше как бих ги наредила всичките.
За съжаление дори почнатия си стои наникъде.

# 189
Има нови зареждания на Шмит в озон.
Супер, отидох да гледам с надежда, но май са основно презаредени стари. Не че и от тях нямаше някои, които чакам, но се надявах и на нови, дано да качат още.

А иначе аз тъкмо днес завърших един Шмид от по-новите им и нямам никакви оплаквания, нито забелязвам занижаване на качеството. Съвсем същия си е както ги помня. Само до снимките не знам кога ще стигна Disappointed

# 190
България в 4 сезона, Black sea 1000 части

Според вас подходящ ли е за класната стая? Чудя се дали да го лепя.

# 191
  • Варна
Лично на мен всичките моми на Black Sea са ъпгрейднати и изглеждат изкуствени. Не мисля, че са подходящи за класна стая с деца, които сега се учат да ценят естествената красота.

# 192
Grace in Motion - Cherry Pazzi 1000

# 193
No name, обещан е вече Sunsout.

Аз редя едни ретро Фалкони с картини. Открих, че първият от 500 части  е с 3 липси, сега да видим 1000та. Disappointed

# 194
Добро утро Blush Много се губя, но на работа е кошмар и не ми остава време за нищо. След работа не искам да виждам компютър, а и то всяка вечер се търчи нанякъде.
Но все пак дойде време за Пъзелмания соло и най-сетне почти се развълнувах тази сутрин Joy Вчера вечерта даже успях да си взема пъзела, че не беше много сигурна работата Joy Сега ми е любопитно какво ще се падне.
Та не съм особено в час, копирам списъка на Мимок, добавих Налси, която е писала тук, има ли още някой?
Знам, че Butterfly:3 спечели билет за участие, но така и не стигнах да я попитам за кой ден и час се е записала.
Би ми било интересно да гледам и да коментирам днес, но не знам дали ще се добера изобщо, имам около хиляда неща за вършене Rolling Eyes
Лайв стрийм по всяка вероятност ще намерите на страницата на озон - https://www.facebook.com/Ozone.bg
Или Puzzles Bulgaria - https://www.facebook.com/PuzzlesBulgaria
Дано някоя добра душа сподели линкове.

Пожелавам успех на всички и се надявам всички да сме на финал Hug

Събота сутрин (10-12) - Happy eyes, NalSi;
Събота следобед (13-15) - евето;
Неделя сутрин (10-12) - Бухтичка;
Неделя следобед (13-15) - mimok;

Настрана от това аз ще редя в инстаграм двойния Трефл днес от 12 във фийда на Емилия.

Общи условия

Активация на акаунт