Пъзели 69

• 25 851
  • 740
  •   1
Отговори
# 165

Много трудно начало, но пък красив край.
Нестандартни части, рисувана картина и брокат.

# 166
  • София
На този пъзел картината много ми хареса. Васил Горанов ми е от любимците. Обаче толкова тегаво го наредих. Една седмица ми отне, ако не беше негов щеше да е първия пъзел, от който се отказвам.

Сватба, автор Васил Горанов, Black Sea Premium, 1000 части

# 167
Много красив пъзел. Как се казва.
I love you a brunch

# 168
  • Sofia
Здравейте, момичета и момчета (ако има такива тук)! Simple Smile

Трябва да закупя пъзел за подарък на възрастен човек, който обича да се занимава с това хоби. Знам, че предпочита да реди градове и пейзажи.

Решила съм да взема пъзела от Ozone.bg, тъй като все още имам останали немалко точки от Лоялната програма, т.е. ще го купя направо с ваучер от IncentivAI и ще доплатя каквато сума остава.

#BGMлоялнапрограма

Интересува ме, има ли някакъв тренд в това, кои пъзели се водят интересни и актуални към момента, или да не си правя експерименти и да заложа направо на нещо сигурно, демек – някой красив залез? Simple Smile

Честно казано, в детските си години обожавах да редя пъзели (изцяло на Ravensburger), но отдавна не съм практикувала това хоби.

# 169
  • София
Разгледайте Равенсбургер, Шмид, Блек сий, Чери пази много ми допадат като качество и зависи каква картинка ще си харесате или знаете че допада на получателя, както и размер дали 1000 части или харесва и реди и повече части.

# 170
Едни сладурски жабки от мен. Изключително приятен  за редене.
Cobble hill, 1000, Frog Business

И да питам - някой има ли от папките за подреждане на наредени пъзели? Мога ли вътре да си ги складирам без обаче да ги лепя? Иска ми се хем да мога да си гледам наредени пъзели, хем по някое време пак да мога да си ги редя...

# 171
Да се отчета с пореден нареден Enjoy:

Малко без настроение го започнах, струваше ми се скучен и все едно съм го редила преди (това усещане идва от там, че съм купувала доста пъзели на тази художничка Олга Дарчук). Обаче ми хареса още от самото начало, вървеше доста бързо, даже и горната част с листата не ме затрудно, явно вече доста съм им свикнала на Enjoy-те.

Със закъснение да дам и аз с коментар за Schmidt - те не само са занижили качеството, но са променили сякаш цялостната си концепция, все едно и машините за рязане са сменили. Аз хванах само два хубави техни пъзела - в началото на 2023-та. След това се почна - нащърбена рамка, хлабава сглобка...единственото хубаво е, че картонът поне са си го оставили хубав, здрав и с добра дебелина. Все пак, продължавам да си ги купувам, много ми харесват картинките им. Тази седмица си рамкирах един техен:

А този на Evencee съм го редила и според мен и самата картина е малко неприятна. Много е тъмна, въпреки че като е нареден целият не си личи, но гледан парче по парче идва наистина много мрачен
Breakfast with a View - Schmidt 1000

Хубавото е, че от новите на Нова почти нищо не харесах, но метнах все пак някакви в любими, обаче вероятно ще ги махна щом са гланцирани. Лошото е, че Шмид са занижили качеството и с този нещо не се харесахме. Свободен е.

# 172
  • Варна
Alipson 1000 - Градината на гномчетата. Назаем от Флорида ❤️
Въпреки хлабавата сглобка картинката е толкова приятна, че не усетих как се нареди за две вечери. Даже треволяците не ме подразниха.

# 173
Най-сетне и един Йеронимус Бош от мен

И Sunsout, изключително любима марка.

Честит празник Благовещение!

# 174
Записвам се в темата с едно Бягство в страната на виното Grin

Готова съм и с пътуващия пъзел и потвърждавам всеобщото мнение, че е много приятен и лесен. Благодаря, Vese. Blush

# 175
  • София
Няколко вечери го редих, но е много приятен

# 176
  • София
Ето и от мен от вчера. Този ми е за спомен от Люксембург и хубавите емоции покрай състезанията.

# 177
Happy, този също ми е в Любими:)

От мен 2:
Ravensburger, 500 части

Black sea, 1000 части, изглеждаше ми доста по-лесен, а само зайчето стана бързо

# 178
  • София
За разлика от предишния, този се нареди за отрицателно време. Но при Черитата, просто като видиш частите и ушичките знаеш, от кое място са.

Разкош от грозде, Cherry Pazzi, 1000 части

# 179
  • София
Да се върнем на селскостопанската тема Grinning
Какъв е този лукс? Шампанско, догове-аристократи, зайци с китки и морски къщички?
Вие села нямате ли? Нещо доматки да боднете, морковчета, туй-онуй?  Мързели Joy
Евето и тя с йорки ще се занимава, кокона Joy Те това са песове Grinning
Gibsons,1000

Общи условия

Активация на акаунт