Пъзели 69

• 26 336
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
Поздравления на всички участвали и класирали се за финал момичета!
Браво, момичета!
Успех на финала и дано пъзелите тогава да са по-приятни за редене.

От мен един скромничък (252 части) двулицев пъзел:

Пъзелът е в кутия като луксозно издание на книгата. Второто "лице" е страница от глава, но толкова отдавна съм чела книгата, че изобщо не мога да кажа дали е ключова глава от книгата.

Чака ме един гръцки остров от 500 части и току-що получих автоматичен имейл от магазин за един пъзел, че вече е наличен. Не помня кога съм харесала и избрала опцията да ме информират, красив е (Равенс, 1000), но ще пасувам.

# 241
Да се включа и аз с един шукаритетен Enjoy.
На живо е още по-цветен.

# 242
Успех на финала!!!
Включвам се с един летен пъзел на Castorland:

Щях да се включа и по-рано, но едни сръчни ръчички събориха вече нареден пъзел и нямах желание да го редя на ново 😀

# 243
Двата Фалкона, с липси и двата Anguished
Вторият с бонус част, кой знай откъде

Старички са милите, но много красиви.

# 244
Castorland, 1000🦉
Нищо намалено нямам в Любими.

# 245
И от моите любими няма намалени. Чакам медузите от състезанието и еднорога. Не ,че ще си ги сложа на стената,малко са ми шаренки ама искам да си ги имам☺️ Засега са пуснали само пеперудата и заека 😥

# 246
  • София
И аз нямам нищо намалено в любими, но пък започнаха да качват нови Чери и Шмит
Бухти, само тези за сега Wink

# 247
  • София
Не те ли е срам Simple Smile Хич не съм гледала в Озон.

# 248
Въх, тия новите ми харесват!!! И нови Черита има!
Има и на Nova puzzle няколко, които са изключително мои като картинка, но не съм редила тази марка. Някой може ли да сподели впечатления за качеството, ако е редил?

# 249
Бухти, само тези за сега Wink
Оо, благодаря, тя агентката ни беше подшушнала в групата днес и ги видях, надявам се да има и още Smiley
Въпреки че съм вдигнала мерника на всичко вкъщи и определено не е момента да купувам, а да се отърва от нещо Joy

# 250
  • Варна
Оооо, тези четирите ги искам и аз!

# 251
  • Варна
Нашите нови пъзели пристигнаха. Тъкмо навреме, че утре сме на път. Сега остава да предвидим време и за голямото редене.  Хареса ми голямата торба на Равенс, ще се заринем в части. 😄

Отивам да разгледам новите Чери- та. Благодаря, че информирате когато има ново зареждане!🙂🍀

# 252
  • София
Тамън изпратиха днес и кодовете за отстъпка за участието на соломанията, може да комбинираме Wink ама да качат и още Joy да не се минем

Тцтц floren сега видях цифрите пред трите нули . Адмирации

# 253
  • Варна
Момичета, да знаете, че получих двата пъзела, онзи с тотемите и онзи с виното и сиренето. Много ви благодаря, чудни са! Такава въртележка е при мен, че само ги гледам и им се каня ама не знам кога ще ги налазя Simple Smile

# 254
  • Тополовград

Eugrographice 1000 части.

Общи условия

Активация на акаунт