Пъзели 69

• 26 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
И аз от 1месец съм се замъчила с един Париж. Небето е кошмарно.

# 481
  • София
Трефл,1000. Само калинката ми беше лесна Joy

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 20:37 от sali

# 482
Shadows
Ravensburger, 1000

Благодаря, Веси, че го сподели. Relaxed
Беше истинско удоволствие за редене.

# 483
  • София
Ravensburger - Природният свят

# 484
Trefl, 1000 части🧩
Обичам такова небе да редя:)

Clementoni, 500 части🌕

# 485
Cherry Pazzi 500 части - Октопод

Прекрасен е! Наредих го март месец, но съм пропуснала да го споделя с вас Simple Smile

И един Gibsons, който ми дадоха без кутия и с 5 липси. Собственичката му не си го иска, така че се подарява. Ако някой го иска, да ми пише

# 486
  • гр. София

Пъзелът "Китайска радост" е готов Simple Smile
Картинката много ми харесва и не се отказах да го подредя, въпреки тънките парченца. Буквите помогнаха. Разделих го на сектори, а вече при някои трябваше да гледам дали отзад си съвпада.

# 487
  • София
Малко разчистване.  Вие си знаете 😉

# 488
  • София
Schmidt, 1000 части, Дом на колела

# 489
  • Варна
Едно мече в Лондон. 500ч. Castorland

# 490
  • Варна
Здравейте. Тук съм, редя си бавно-бавно...
Наредих великденските ичица, Аделка, благодаря, много ми хареса този вид картинка, дори си купих един подобен. Сега го редя, ще го покажа, когато е готов.

И тези розови птици фламинго са готови. Благодаря, Високоскоростна, за бартера.

# 491
Аз продължавам да редя моите пъзели картини. Дойде ред и на този, доста време го побутвах, защото ми се струваше непосилен и хич не ми се искаше да започвам нещо , което ще отнеме повече от един , два дена. Но взех, че се изненадах, наистина не беше лесен, но все имаше за нещо, за което да се захванеш и сортирах чак за последните 200 части.

Tree of life 1500 Educa

Яйчицата минаха и през мен. Много приятен, благодаря, Аделка.

# 492
Castorland 500 части - Време за чай

# 493
  • Варна
Здравейте, явявам се с отчета / ъпдейта.  🙂🍀

Пъзелът е вече нареден. Всъщност са два ( или няколко) различни пъзела, защото единият е с милиметър по- малък от другия, което се вижда при горната рамка. Трудно стана свързването там, което е необяснимо,т.к. частите надолу без проблем съвпадат. Мисля, че цялата горна част е от два различни пъзела . Дефакто ни липсва лявата долна половина. 1500 липси.  Тази " лудост" е някакъв сбирщайн от различни пъзели. Първите ни 6000 части и то какви. Ще ги запомним. (😄) Остава да пишем на Трефъл и да видим , какво ще ни отговорят.

Мисля, че 1,2,3 липси вече няма да ми правят впечатление . Друго е усещането да кажеш, че си редил пъзел с 1500 такива. 😄

Качвам малко снимки. 🙂

Скрит текст:

Това е липсващата част.🙂
Скрит текст:

# 494
  • София
Ако е купен от Озон им пиши първо на тях със снимките. Трефл са така, режат с различни матрици, и като ги съединиш се разминават.

Общи условия

Активация на акаунт