Пъзели 69

• 26 349
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
С Озон е всичко изяснено. Пък и аз спрямо тях нямам никакви претенции. Спрямо мен са били винаги точни и коректни. Претенции имам спрямо Трефъл и на тях мисля да пиша с малко по-остър тон. 🙂

# 496
  • София
Ами стискам палци за положително развитие.
Аз редя ама не смогвам да качвам каквото съм наредила.
Пуснах снощи в групата разчистване на гаража Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 май 2025, 06:44 от евето

# 497
floren, интересен развой на случая. Simple Smile Сега да видим Трефл как ще ви компенсират.

Аз страдам за този пъзел.
https://www.ozone.bg/product/pazel-clementoni-ot-1000-chasti-osh … ata-na-chudesata/
Изпуснала съм го, когато е бил наличен в Озон и никъде другаде не го намирам. Ако някой го има и смята да се разделя с него, моля да ми пише, аз съм човека!

# 498
Vox, намирам го тук
https://www.emag.bg/kompakten-pyzel-clementoni-1000-chasti-wonde … 935/pd/DSZ4C73BM/

Наистина е страхотен, а изобщо не го бях забелязала в Озон. Аз не редя напоследък, все подхващам някоя книга през уикенда, но вече се затъжих за пъзелите и другата седмица ще се заема с някой.

Иначе ви следя какво качвате, много красиви неща сте наредили. Тази картина много ми хареса, ако я имаше на по-качествена марка, бих я редила:

# 499
Delta_12, благодаря ти! И аз уж гледах в Емаг, но не съм го видяла. Hug

Днес ми писа Jenaiassez и пъзела вече е поръчан, а даже не съм и го платила. Лично се ангажира и с международна доставка, изобщо страхотни момичета сте в темата!
Heart Eyes

# 500
  • София
Да се отчета от тази седмица Simple Smile Освен че разчистих малко пъзели и наредих също така Simple Smile

7 пъзела за седмица, доволна съм.

# 501
Ударник си, Еве! Аз 2 седмици се мотам с:

И това е последният Д-тойс, след 10 наредени, който пипвам .. евър. Иначе беше забавно с рибките, но сглобката ми разваля удоволствието и желанието, затова и толкова го бавих, освен липсата на време.

# 502

Irises by Claude Monet, 1000 части
Eurographics

Труден, но забавен по своя си начин. На няколко пъти бях сигурна, че има липсваща част, формата на която после се сформираше от няколко други парченца, заради това, че е с нестандартни части. За съжаление на снимката цветовете са бледи. Небето има много нюанси на синьо, но не мога да ги хвана. Ще трябва да ми се доверите, че е така! Grinning

# 503
  • София
От седмица съм отворила един castorland 1500 мини парчета, вярно че ни нямаше няколко дни, но бавно върви. А само като си помисля Eurographics какви са готини и ми се отщява да го довърша Joy
С дребната обаче откриваме нови начини за редене

# 504
От мен Cobble Hill  500 части,
Скрит текст:
      Bird Houses and Flowers.

# 505
Обичам тази серия! Обмислям да си ги запазя:)
Ravensburger, 500 части🧩

# 506
Две момичета, Август Маке 1000 D toys

Дори еднообразното изрязване на ушетата на марката не можа да ми отнеме удоволствието. Позитивът им е, че частите са разнообразни като форма, в противен случай щеше доста време за проба и грешка да отнеме.

# 507
Black Sea 500 части - Сладки изкушения

# 508
Ravensburger, 500 части🧩

# 509
  • София
Castorland, 1500 части, Убежище в планината

Общи условия

Активация на акаунт