Пъзели 69

• 26 361
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Блу, много красив и интересен пъзел, ако някога се разделяш имай ме предвид.
Нека го наредя и тогава ще му мисля съдбата. Към момента се надявам да ми хареса до степен да го окача някъде.

# 466
Clementoni, 500 части🏔️

# 467
  • Варна
Започнат преди почти два месеца и най-после готов. 1000 части.

# 468
# 469
Соbblе Ніll от 1000части

Не бях редила пъзел на тази марка, имаше много прах и частици, но ми хареса. С моя скромен опит с пъзелите, този ми беше доста, доста труден. След нареждане на небето дойде зора поради липсата на ясен контур,
обаче крайният резултат е уникален. На живо е 10пъти по-красив

# 470
Не се сдържах аз и поръчах от озон. Днес дойдоха 😍
Напоследък не успявам да стигна до реденето и този стоеше доооста време, естествено с една липсваща, която детето скри някъде в къщи. Дано да излезе. Black sea 1000 части Grin

# 471
Game of Thrones 1000 Clementoni

# 472
Какво стана с пъзела на Флорен, май няма ъпдейти?

Sunday Lunch!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 473

След елените, този Trefl е доста разтоварващ.
Момичета, има ли разлика в сглобката на пъзелите на тази марка? Понякога ми се вижда по-стегната, като сега, а друг път хлабава. Може би това Premium Plus Quality e с по-здрава сглобка, или си внушавам

# 474
  • Варна
Какво стана с пъзела на Флорен, май няма ъпдейти?
...

Здравейте ! С удоволствие ще дам отчет.🙂

Насъбраха се няколко непредвидени
ангажименти и от събота не сме редили. Тогава при нас валеше, та седнахме и наредихме близнаците. Smiley Пренесох ги в другата стая и сега масата е свободна за следващите 3 000 части.Утре се надявам тях да започнем. ( освен ако отново не изникне нещо)." Близнаците" са без " липси" . Два пъзела по 1500 части. Благодарение на тях се замислих, че може би всеки един пъзел е уникален сам по себе си. Макар да намирахме съответните двойки парчета, то всяко парче си пасваше на неговия си пъзел. ( нюанс, линия, микрон повече или по- малко). Интересно е, забавно, нов вид предизвикателство. Реденето като удоволствие и въдворяването на ред в хаоса. Simple Smile

Едната торбичка е финиширана и съответно крайния резултат. 🙂
Скрит текст:

# 475
  • София
Флорен правилно казах да наредиш и ще видиш има ли липси, но това е нямам думи. Голям гаф за опаковането. Красив е пъзела. Успех с втория плик.

# 476
...В най- добрия случай мисля, че ще стигнем до почти втория етаж на къщата...

Едната торбичка е финиширана и съответно крайния резултат. 🙂
Скрит текст:

Значи, до тук нещата вървят по план. Simple Smile
Сега да видим, какво "зайче" ще изскочи от втория плик.

# 477
  • Варна
Флорен правилно казах да наредиш и ще видиш има ли липси, но това е нямам думи. Голям гаф за опаковането. Красив е пъзела. Успех с втория плик.

Благодаря! 🙂

vox, да,  случи се това, което предположихме. В един момент знаехме, какво ни очаква, така че липсваше елемента на изненадата.🙂

По-нататък ще пиша докъде сме стигнали,  само да си освободим малко време, че да заседнем отново на масата. 🫠👍

# 478
  • гр. София
Сега е любопитно в другия плик дали има още два такива пъзела или половината пъзел, както трябваше да бъде или нещо съвсем друго Simple Smile

# 479
Вчера попаднах на този пъзел. Взех го без да се замислям. Как ще го редя, не знам!

https://thejigstore.co.nz/products/joie-de-vivre-1000-piece-jigsaw-puzzle

В момента съм се предизвикала с Ирисите на Моне.

Наредила съм зелената част, почти. За останалото се ослушвам. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт