Пъзели 69

• 26 363
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
Я бързо да си признае кой измъкна изпод носа ми тази красота? Smile Докато се разберем с внучката кои книжки да й купя и той свърши.
https://www.ozone.bg/product/eurographics-60000965-pazel-eurogra … e-old-lighthouse/
Има го и на други места, но в Озон ми хареса и цената.

Последна редакция: пт, 09 май 2025, 07:12 от FloridaM

# 451
  • София
Лисичката и Сали я има вкъщи, чака някой ден да се видим и да й я дам, дано не се разпадне до тогава Joy

# 452
Сега се замислих за цифрата на Весето, аз съм май наполовина на нейните пъзели тази година Flushed И преди не можех да я стигна, но този път съвсем съм изостанала. Може би ми оказва влияние и това, че редя само загадки, сигурно съм по-бавна от обикновено.

Trouble Brewing!
1000 части
Jumbo

Нареден в скрит текст
Скрит текст:

# 453
  • Варна
Флорен, ако ви се занимава редете да видите какво ще стане и тогава им пишете да видите какво ще кажат. Аз така на Клементони имах много липси, но беше спрян от производство и ми пратиха съвсем различен.

Видях, че отново е наличен в Озон.Да  взема, да им пиша, но ако ми изпратят същия пъзел и започна отново да го редя вероятно ще се самообеся.  Иначе бавно, но славно слагаме по някое парче на нашите близнаци. (😄) Загриза ни любопитството, какво ли има в другата торбичка, за целта първо трябва да освободим масата, което едва ли ще стане скоро. Като на охлюв на валериан ни се случват нещата. Понякога има желание за редене, друг път няма. Единият близнак е с малко по- различен принт ( шарка), постоянно му се търси другарчето и съответно се намества на подходящото му място.  Та, така. Лудост е, но някак забавна. 🫠🍀

Скрит текст:

Близнак 1:
Скрит текст:

Близнак 2:
Скрит текст:

p.s. Съжалявам за качеството на снимките. Трябваше да поорежа настройките, преди да снимам, за да отговоря на изискванията на сайта.

# 454
Изглежда като дефект-ефект😁 Знам, че е изнервящо, но някакъв нов вид пъзел - близнаци в един плик😊

Аз редя един забавен градинарски.

# 455
floren, пълна шизофрения е този пъзел с две еднакви долни части и липси в горната част. Все съм виждала дефектни пъзели, но такъв случай за първи път виждам. Радвам ви се на ентусиазма  да го редите и така. Аз със сигурност бих го върнала.

# 456
  • Варна
floren, пълна шизофрения е този пъзел с две еднакви долни части и липси в горната част. Все съм виждала дефектни пъзели, но такъв случай за първи път виждам. Радвам ви се на ентусиазма  да го редите и така. Аз със сигурност бих го върнала.

vox, то няма горна част в тази торбичка. В най- добрия случай мисля, че ще стигнем до почти втория етаж на къщата. Още като го сортирах усетих, че нещо не е наред, но си казах " късно е , спи ти се, уморена си, утре на свежа глава ще го мислиш и доизкусоряваш детайлите ". На следващия ден вече трябваше да приема случващо се. Пъзел макар и по- различен. Докато ни омръзне ще се позабавляваме с него. 🫠

# 457
  • Русе
А,дали има вариант в другия плик да има две горни части?

# 458
  • Варна
А,дали има вариант в другия плик да има две горни части?

Не, няма такъв вариант.
Пъзела еТрефъл 6000 части. В кутията са 2 торбички по 3000 части. Дефакто лява и дясна половина на пъзела. Едната торбичка трябва да съдържа цялата една част на пъзела. ( отгоре до долу). Горна, долна, странична рамка и отвътре. Другата странична рамка липсва, там завършва с уши и вдлъбнатини, за да се свържат 2-те половини на пъзела. Като се нареди в нашия случай дясната половина, започваме лявата и като са готови двете половини по 3000 части, то ги съединяваме по средата.

С цветната линия съм очертала горе- долу средата. Там трябва да направим свързването на двете половини на пъзела. Ние в момента редим от дясно, но нямаме небе, дърво, керемиди, горна рамка. То и това което редим е под въпрос дали ще бъде всичко налично. Важното е, че се реди, пък к'вот излезе (😄)

Скрит текст:

# 459
  • София
Флорен мен ако питаш пиши на Озон със снимките да видиш какво ще ти кажат.

# 460
Това е много любопитен случай, честно казано се радвам, че се хванахте да го редите, интересно ми е какво ще излезе Smiley

# 461
Trefl, 1000 части🧩

# 462
Този пъзел получих днес. В кутията има голям постер с картинката, 1:1 с реалния размер на пъзела, отделно че елементите са означени в 4 секции - А, B, C, D или поне това очаквам да означават буквите на гърба им, т.е глася се за лесно редене, само към момента не знам кога ще имам време да седна и редя.

# 463
Блу, много красив и интересен пъзел, ако някога се разделяш имай ме предвид.

Не знам кога успявам с реденето, но някак ми е станало навик, почти няма ден без да редя поне малко, разбира се има периоди, в които не слагам и парче за седмица.

Ето един много красив Ван Гог
Жените от Арл 1000 Bluebird

# 464
Легенда за Цар Самуил - Black sea 1000

Значи, ако Neita /Благодаря ти!/ не го беше разделила на две, още на третото парче щях да се откажа и повече не искам да погледна немски Блек Сий до края на пъзелореденето ми. Направо са ми китка Едука и Арт пред този кошмар. Още ме държи от вълка тогава и как успях пак да се нахакам на тези, ама който не гледа от къде е, а само по картинка ... Улавям се, че ставам все по-капризна.
Въздържам се от промоцията засега, имам си достатъчен запас - 42 броя, да видим дали ще устоя.

Общи условия

Активация на акаунт