Facebook / Фейсбук – 9

• 14 553
  • 375
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Хора, помагайте вие сега.
Приятелка ме тагва  на снимка, но никой от моите приятели не я вижда в историята . Ако влезе в моя профил, я вижда, но не и да излиза на Feed.
Сега и аз тагнах една приятелка на снимка, но на нейните приятели не им излиза като новина. Отбеляаала съм да е видима за моите и нейните приятели.
Забелязвам, че това се случва от известно време и то не с всички приятели. Някои качват и ме виждат всички мои приятели. Наскоро се наложи сама да си кача снимка за втори път ( на която бях тагната), за да я видят моите приятели.
Но пак повтарям не е от настройките - отбелязано е всички мои приятели да ме виждат.

Последна редакция: чт, 31 юли 2025, 17:23 от karie

# 241
Във Фесбук настана хаос! Всеки път трябва да търся сайтовете – не ще да ги запомни,преводачът ту изчезне,ту се появи и други такива бъгове... Дано е само временно. Може би правят профилактика...

# 242
Сигурно е нарочно за тези като мен,които ползват безплатната версия,искат да те принудят да минеш на платената.

# 243

При отваряне на фейсбук ми се появи това съобщение. Избрах опцията "Научи повече" и всичко изчезна и не можах да разбера какво се иска от мен Grinning На някой друг да му се е появило и да знае повече може ли да обясни?

# 244
И на мен  при отваряне на Фейсбук ми се появи същото съобщение тази сутрин.. и при отваряне на "Нещо повече" изчезна.. Нищо не отбелязах, да видим какво ще се окаже..

# 245
Аз съм забранила публични последователи.

# 246
И на мен  при отваряне на Фейсбук ми се появи същото съобщение тази сутрин.. и при отваряне на "Нещо повече" изчезна.. Нищо не отбелязах, да видим какво ще се окаже..
И,на мен ми се появи и аз избрах профилът ми да е личен ,а не професионален и последователите изчезнаха!

# 247
Имам въпрос за WhatsApp.
Преди година сигурно, сестра ми беше видяла фейк профил с телефона на майка ми в Телеграм, със снимка на азиатка. Аз тогава я обвиних, че ползва съмнителни канали за комуникация и са ѝ хакнали телефона.
Обаче преди малко виждам същото в WhatsApp?! Angry
Скрит текст:
Има само опция докладване, но никъде не мога да обясня, че този човек няма смартфон и незнайно как е създаден профил с този номер.
Аз не съм го ползвала от няколко години, държа го заради приятелка в чужбина. Не ми е проблем въобще да го деактивирам, но искам този профил да се закрие.

# 248
Не откривам как мога да направя публичните си публикации да бъдат коментирани и харесвани само от приятели, без последователи и други.. Има промяна и не мога да се ориентирам от къде..

# 249
Не откривам как мога да направя публичните си публикации да бъдат коментирани и харесвани само от приятели, без последователи и други.. Има промяна и не мога да се ориентирам от къде..
Трябва от настройките да изключите професионалния режим! Ще загубите последователите си,но публикациите ви ще бъдат коментирани и харесвани само от приятелите ви

# 250
Трябва от настройките да изключите професионалния режим! Ще загубите последователите си,но публикациите ви ще бъдат коментирани и харесвани само от приятелите ви

Сега намерих и изключих коментарите на публичните публикации без да изключвам професионалния режим, но за харесванията няма възможност за ограничаване и всеки може да ги харесва..

# 251

Сега намерих и изключих коментарите на публичните публикации без да изключвам професионалния режим, но за харесванията няма възможност за ограничаване и всеки може да ги харесва..
Единственият вариант е да изключите професионалния режим! Аз предпочетох личен профил който да е само за близките ми и приятелите ми! Какъв е смисълът от тези последователи! Нито ги познаваш,нито знаеш какви са!

# 252

Единственият вариант е да изключите професионалния режим! Аз предпочетох личен профил който да е само за близките ми и приятелите ми! Какъв е смисълът от тези последователи! Нито ги познаваш,нито знаеш какви са!

Не държа на последователи, но искам някой публикации да бъдат публични без възможност за лайкове, но е невъзможно към момента, може само коментарите да се изключат..

# 253

Това да виждаш последователите ,според мен е полезно,примерно вждаш че те следят от съдебен спор или НАП данъчните ( блокирваш ги ), и вече няма да могат да те следват,че и да ти пишат,а иначе може да ти досаждат какви ли не Simple Smile

# 254
  • Пловдив
Момичета, ако избера професионален режим, за да не си загубя последователите (пейзажен фотограф съм), това означава ли, че всички публикации в профила ми ще станат публични? И аз натиснах "научи повече", когато ми излезе съобщението, нещо се бъгна и се затвори страницата.

Общи условия

Активация на акаунт