Facebook / Фейсбук – 9

• 17 140
  • 428
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Скрит текст:
Благодаря за новата тема!

Стартирам с въпрос, който е по-скоро необичаен, но все пак си е по темата.

Забелязах преди няколко години, че като отворя фейсбук страницата на Netflix, виждам само стари публикации отпреди няколко години, включително корицата им е стара.
Скрит текст:

В същото това време, във фийда ми си излизат новите им публикации.
Скрит текст:
Някой има ли идея на какво се дължи тази шизофрения? Попитах една-две приятелки и при тях ситуацията е идентична с моята.
Дали няма настройка на страницата как да се показват публикациите?
Ако имаха някакви геогряфски ограничения, не би трябвало изобщо да ми излизат новите публикации във фийда. Поне така си мисля.

Но не виждам логика и да са сложили такова ограничение, предвид че нямаме страница Нетфликс България, която да се показва приоритетно на потребителите тук. Изключително странно ми е това положение. Излиза, че едва ли не рекламират новите си продукции на местните си абонати.
Отворих страницата на Нетфликс в "инкогнито" прозорец и тогава се виждат всички публикации, та явно рестрикция има.

# 16
Тъкмо влизам да кажа, че не ми работи търсачката в групите. Виждам, че не е само при мен. Пак бъг...

# 17
  • София
Къде във профила се виждаше кога си си направил профила?

# 18
Аглея, виж тези скрийншотове дали ще ти помогнат.
https://www.alphr.com/view-when-facebook-account-was-created/

# 19
  • София
Аглея, виж тези скрийншотове дали ще ти помогнат.
https://www.alphr.com/view-when-facebook-account-was-created/

Благодаря ти!

# 20
Blаck Cat , благодаря за насоките относно намирането на приятелствата.
Много добре обяснено, пробвах и видях колко много покани съм изтрила. Simple Smile

И аз благодаря! Heart
Виждат се всички изтрити покани, от лаптопа, на телефон не.

# 21
  • Сред мелниците
Имам стар профил във фейсбук, който не съм ползвала от 6 години.
Нужен ми е сега за да следвам една група, и евентуално за месинджър, който не искам да свързвам с телефона си
Не искам да ползвам истинското си име.
Как е по-добре да постъпя, да изтрия профила си, като създам после нов, но  възможно ли е изобщо?
Има ли друг начин?

# 22
Смени си името.

# 23
Имам стар профил във фейсбук, който не съм ползвала от 6 години.
Нужен ми е сега за да следвам една група, и евентуално за месинджър, който не искам да свързвам с телефона си
Не искам да ползвам истинското си име.
Как е по-добре да постъпя, да изтрия профила си, като създам после нов, но  възможно ли е изобщо?
Има ли друг начин?
Направете си още един профил -фейк .

# 24
Не може да не го свържеш с телефон. Дори да успееш да го направиш без телефон, в което се съмнявам, скоро ще ти го блокират от Мета.

# 25
  • Сред мелниците
Опитах със смяна на името, но продължава да излиза на търсачка със старото име.
Не може да не го свържеш с телефон. Дори да успееш да го направиш без телефон, в което се съмнявам, скоро ще ти го блокират от Мета.
кое не мога без телефон? Месинджър ли ? Профил става с мейл.

# 26
Иска потвърждение с телефон. Фейсбук обаче следят за фалшиви профили и има вероятност да го изтрият в един момент.

# 27
Ми и аз това и казвам, ама... нека пробва, да се увери сама.

# 28
Аз имам 2 профила /единият е с фалшиви снимки естествено/ ,от дооста години.Активни са ми и никой не ми е махнал фалшивия.

# 29
  • FMSTEREO
Днес влизам в фейсбук,пиша си с някой от моите контакти,и те ме питат какво е това име на профила ти ! някой ми е хакнал профила и ми е сменил името и настройките от БГ на английски ! до сега не ми се бе случвало ,но всяко нещо си има 1ви път са казали хората ! как мога да разбера кой е хакнал и влизал в профила ми ? май ще се местя на туитър ! аз дори си направих профил там.

Общи условия

Активация на акаунт