Facebook / Фейсбук – 9

• 14 185
  • 366
  •   1
Отговори
# 300
Как да направя така че ,абсолютно никой нито от приятелите ми контакти,нито от в групите които членувам ,да не вижда какви снимки слагам на моята стена или какво съм написал  ? благодаря .

# 301
Заключваш го в момента на оформянето на публикацията да е видимо само за теб.

# 302
Не е ли възможно вече да те следват без акаунта да е в професионелен режим?

# 303
Не е ли възможно вече да те следват без акаунта да е в професионелен режим?
Не!

# 304
Моля някой запознат да каже,как да блокирам кратките ленти ,неща да ги виждам обаче колкото и да блокирам,идват отново и отново... мерси.

# 305
има моднати версии уж без реклами ( тези видеа са точно спонсорирани за да ви излизат - аз уж блокирам едно, а продължава да излиза друго). преди време ползвах такава версия и бях доволен

# 306
Мога ли да добавя работно място в профила си, без това да излиза като информация или статус за приятелите ми? Или поне има ли предварителна настройка за коя аудитория да бъде предназначено? С мобилното приложение съм.
Самоцитирам се, ако някой има същото питане. Първо настроих видимостта да е само за мен превантивно, както показа DiaMia. След като всичко е готово, излиза един прозорец с въпрос дали искам информацията да се покаже във фийда и ако да, да споделя обновения статус. Аз натиснах х-чето, така че явно има избор дали да бъде видяно от всички, или просто да редактираш основната информация в профила си.🙂 По някое време ще направя видимостта на инфото публично, исках просто да избегна харесвания, коментари и най-вече - повечето да разберат къде работя (как ли пък не!). Ако профилът ми се посети лично, не ми е проблем.

# 307
Аз искам да питам ,има ли някаква опция както ТОПИК по разни сайтове,примерно да пиша някакво важно съобщение от рода на ,няма да мога да влизам във фесйбук или друго такова,и да е видимо от всички мои контакти които ми гледат профила ,че даже и от такива които не са ми приятели във фейсбук ? благодаря .

# 308
Появяват ми се постове "кой е починал днес "от съвсем различни хора ,които не са ми в приятели и не следвам . Моля ,как да огранича това?

# 309
Предполагам че ако се мине на платения вариант на фейсбук,но и тогава не е сигурно ,какво им пречи да ни взимат парите,и пак да ни спамят с разни реклами и тем подобни.На мен ми дойде профила на руския президент в хора които може би познавате,моментата ми рекация бе да го блокирам,иначе трябваше да му поздравя родата до 10то коляно както заслужават.

# 310
Как и откъде да задам въпрос на админите на Фейсбук?

# 311
  • Стара Загора
Извинявам се за въпроса, но напоследък ми прави впечатление, че всеки си прави профила digital creator. Какви са ползите от това нещо и всеки ли може да си направи профила по този начин?

# 312
То май става автоматично.

# 313
  • София
Моят профил автоматично стана такъв.

# 314
Забелязах, че сторитата когато са гледани от хора които не са ни в приятели се вижда вече профила който го е гледал, не е анонимно както беше до скоро..

Общи условия

Активация на акаунт