Facebook / Фейсбук – 9

• 21 470
  • 506
  •   1
Отговори
# 480
  • Точно където трябва
Ами аз пробвах, излиза си цял текст, та даже и дълъг... Разглеждам и лични профили и страници и групи. При някои дълъг текст не го сгъва, при други едно изречение от 10- тина думи и се вижда само първата...Не разбирам от какво зависи...

# 481
Как се маха човек от Месинджъра? Има за Изтриване на историята само от моя страна, има Блокиране, а Изтриване няма

# 482
Това изтриване не е ли изтриване?
Скрит текст:

# 483
Здравейте! Сторитата ми са с определена аудитория от около 200 човека. Но всеки път като кача нещо, виждам, че някои хора лисват и отново ги чеквам. Защо така всеки път само си маха хора и Отказва да се запамети?

# 484
Това изтриване не е ли изтриване?
Скрит текст:
В компютърната версия няма.

# 485
Здравейте! Как мога да направя така,че да нямам снимки за разглеждане в профила ? Виждала съм на познати ,че като отворя профила няма снимки ! Как мога да ги заключа? Благодаря

# 486
Като ги заключиш да ги виждаш само ти.

# 487
Всички една по една ли? Няма ли начин да заключа цял албум

# 488
Ако са в албум, може и целия албум да заключиш, да.

# 489
Въпросът е ,че не знам как

# 490
  • Glasgow
Въпросът е ,че не знам как
Скрит текст:
За да скриете албум във Facebook, отидете в секцията
Снимки > Албуми в профила си, изберете албума, който искате да скриете, и променете неговата аудитория (audience selector) от иконата за поверителност (обикновено катинарче или земно кълбо) на „Само аз“, „Приятели“, „Приятели, с изключение на...“ или "Само аз", за да го виждате само вие. Може да се наложи да го направите за всеки албум поотделно, както и да прегледате „Настройки за поверителност“ за бъдещи публикации.
Стъпки за скриване на албум:

Отидете в профила си във Facebook.
    Кликнете на „Снимки“ (Photos) в менюто отляво или отгоре, след това на „Албуми“ (Albums).
    Намерете албума, който искате да скриете (например „Профилни снимки“, „Корични снимки“ или личен албум).
    Кликнете върху албума и след това върху иконата за аудитория (обикновено катинарче, земно кълбо или две фигури) в долния десен ъгъл.
    Изберете от падащото меню каква да бъде аудиторията – най-ограничаващият вариант е „Само аз“ (Only Me).

Допълнителни съвети за поверителност:

За бъдещи публикации: Отидете в Настройки на профила > Поверителност и променете кой може да вижда бъдещите ви публикации на „Приятели“ или „Само аз“.
    За стари публикации: Може да ограничите достъпа до всичките си стари публични публикации в секцията „Поверителност“, като изберете „Ограничаване на стари публикации“.

# 491

Ей това е най-новият бъг при мен от 4-5 дни. На всяко влизане показва, че имам покана за приятелство, а реално няма и като цъкна - изчезва и така до следващото влизане. Persevere

# 492
Разглеждах профил на потребител, не го следвам. От известно време вече не го намирам. Защото в профила му  в ИГ, който също не следвам и само разглеждам се вижда, че на сторитата му има реакции от ФБ, което значи че все още е активен, но за мен вече е някак невидим.  Изтрил си е профила или може да ме блокира?

# 493
Блок вероятно.

# 494
А от къде се вижда, че разглеждам профила му, който е публичен? И как ме блокира след като не съм му нито последовател, нито приятел?

Общи условия

Активация на акаунт