Термин Ноември 2025

• 27 200
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Ами ям предимно салати, плодове и леки храни.
На сила гледам да не се тъпча. Веднъж на ден ям както си му трябва, а другото е плодове,салати и снаксове. 😆

# 76
Аз проблеми с яденето нямам, ям си бая добре бих казала, чак се притеснявам. Като не ям и ми става лошо, та гледам да хапвам.

# 77
Здравейте дамии.
Включвам се плахо в темичката и аз. Това ще ми е трета бременност, и се надявам всичко да е наред. Първото ми бебче за жалост на 20 ден почина, а второто се наложи кюретаж по мед. причини. И сега отново съм бременна вчера си пуснах кръвен и прогестерон, утре ще пусна повторно и дано се удвоява и да е една нормална бременност. Чхг ми беше 99 а прогестерона 17.
С доста късна овулация съм, и също имам тромбофилия. Божеее отплеснах се съвсем. Желая успех на всички и един пухкав финал.

# 78
Успех!!! ❤

Здравейте дамии.
Включвам се плахо в темичката и аз. Това ще ми е трета бременност, и се надявам всичко да е наред. Първото ми бебче за жалост на 20 ден почина, а второто се наложи кюретаж по мед. причини. И сега отново съм бременна вчера си пуснах кръвен и прогестерон, утре ще пусна повторно и дано се удвоява и да е една нормална бременност. Чхг ми беше 99 а прогестерона 17.
С доста късна овулация съм, и също имам тромбофилия. Божеее отплеснах се съвсем. Желая успех на всички и един пухкав финал.

# 79
Момичета глътка въздух за мен - вече чухме и сърчицето днес и всичко според лекарката върви точно както трябва

# 80
Здравейте отново, мамии.
Днес бях повторно на чхг и резултата се удвоява. Остана да поизчакам малко за преглед, че сега още нищо няма да се види.

# 81
Момичета глътка въздух за мен - вече чухме и сърчицето днес и всичко според лекарката върви точно както трябва

В коя седмица 🥰

Нефи, на теб кой ден и колко беше чйг първия път и сега втория?

# 82
Според календара 7+1 , според ехографа 7+3

# 83
И аз вече официално в 7ма седмица,днес чухме и сърчице

# 84

В коя седмица 🥰

Нефи, на теб кой ден и колко беше чйг първия път и сега втория?
Look
1. Чхг-91,прогестерон 17 на 15.03
2. Чхг-198,прогестерон 19 на 17.03
Реално днес ми е 1 ден от закъснението

# 85
Здравейте, момичета. Да се представя и аз, в 6 г.с съм, видя се ембриона миналата седмица на преглед. За сега всичко върви добре, като изключа неразположенията в корема ниско долу понякога. Искате ли да си направим общ чат в Месинджър, мисля че ще е по-удобно да си пишем?

# 86
Аз съм за с две ръце:hugs:

# 87
Супер, как ще се включваме?

# 88
  • Ботевград
И аз съм ЗА🥰

# 89
Някой да направи група във Фейсбук и от там ще направи чат, на когото му се занимава ☺

Общи условия

Активация на акаунт