Термин Ноември 2025

• 29 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • Ботевград
Аз от днес съм със зверско повръщане... Гаденето остана в миналото.. Сега този кошмар, ще ме съсипе.. 🤮

# 316
Мама, дано да е нещо кратковременно и да отмине бързо Hug

DimB, с двете дечица ще се справите, изобщо няма какво да го мислите. За лекарствата не мога да помогна, предполагам сте опитвали с капки на Бах и подобни натурални успокоителни. За нещо друго наистина коментирайте по-добре с лекар.

# 317
  • София
Гадене нямам точно, но много ми се вие свят. Днес си измерих кръвното и се оказа,че е ниско. Запек поне нямам.😁

# 318
Здравейте мили момичета,аз от три дни съм с някакъв вирус,температура до 39 гр,запушен нос и кашлица,пия само парацетямол,вчера обаче си позволих и половинка аналгин,тъй като темп не спадаше и се притеснявам да не се отрази на плода,аз съм вече 9та седмица,капки за нос също слагам ,защото бабините рецепти не помагат....направо така се тръшнах.Пазете се,че явно върлува лош вирус

# 319
Мама, дано да е нещо кратковременно и да отмине бързо Hug

DimB, с двете дечица ще се справите, изобщо няма какво да го мислите. За лекарствата не мога да помогна, предполагам сте опитвали с капки на Бах и подобни натурални успокоителни. За нещо друго наистина коментирайте по-добре с лекар.

Здравейте, много благодаря за отговора! Да, пробвах с капките на Бах, но няма много ефект от тях, знаете.. но ще го мисля:) благодаря:)

# 320
Да се похваля и аз, днес бяхме на доктор
5 седмица видя се сакче със жлътно мехурче, 6мм и на 14ти април сме отново да чуем сърчице❤️❤️❤️

# 321
Здравейте, в 5+ 4 г с съм и от вчера имам едно течение като вода което ме притеснява според вас нормално ли е и също така следобед съм страшно уморена и нямам сили за нищо след 2 дни съм на преглед ама ще се побъркам до тогава…

# 322
Здравей, ти точно 5та седмица ли си?
Аз ходих на преглед в 5+3 заради зацапване и се видя плоден сак, но за жлъчното мехурче доктора не беше сигурен....

5 седмица видя се сакче със жлътно мехурче, 6мм и на 14ти април сме отново да чуем сърчице❤️❤️❤️

# 323
Здравей, ти точно 5та седмица ли си?
Аз ходих на преглед в 5+3 заради зацапване и се видя плоден сак, но за жлъчното мехурче доктора не беше сигурен....

В 5+5 съм , не съм се уточнила
С предната ми бременност так бях с много късна овулация и на първия преглед видяхме само плоден сак без нищо вътре, даже моята докторка почти нямаше надежда , но след една седмица видяхме ембрион с пулсаций, така че изчакай и не се притеснявай излишно!
А за зацапването какво ти казаха?

# 324
Не се разбра от къде е , уж няма кървене. То е бежаво, светло, не било кръв.
Изписаха ми утрогестан и спря на следващия ден за щастие .

# 325
Здравейте и от мен 🤗
Записвам се и аз с първа бременност в 8+2 с термин на 8.11

Бях на два прегледа досега и на последния на 27.03 се чу и сърчице Simple Smile) предстои ми пренатест другата седмица като все още се колебая между Cell Genetics (Niptify) и Vision+ като ми се иска да е на cellgen, но ме спира това, че ги изпращат в Естония 🤷‍♀️

Изчетох цялата тема, но никъде не видях въпроси свързани със секса през първия триместър 🫣 та, как са при вас нещата - имате ли желание, правите ли или по-скоро не?

Пожелавам лека бременност на всички бъдещи мами на скорпиончета и стрелци 🫶

# 326
Желание имам за трима Joy правих само веднъж, откакто разбрах, че съм бременна, но това е само по стечение на обстоятелствата, не поради липса на желание Grinning

Стига да няма някакви проблеми, смятам да си правя секс Sweat Smile

Пренатест мисля да правя на Вижън.

# 327
Миналата седмица бяхме на преглед 6+3 , видяхме и чухме сърчицето, уникално чувство ❤. Слава Богу, за сега всичко е наред, но тъй като съм разстроена 🙄 и получавам зацапване, в следствие на това, от вчера съм на утрогестан по 2 таблетки вечер. Не ми влияе особено добре, вие ми се свят моментално след приема, но е страничен ефект. Grin За разстройството приемам отново от снощи смекта и ентерол и сякаш се повлиявам.
Другият месец отново съм на преглед и ще обсъждаме изследванията, които трябва да ми се направят, както и пренаталния тест.
Относно половия контакт, докторката ми ме
посъветва до 12г.с да се въздържаме.

Последна редакция: вт, 15 апр 2025, 17:01 от LadyK3

# 328
Миналата седмица бяхме на преглед 6+3 , видяхме и чухме сърчицето, уникално чувство ❤. Слава Богу, за сега всичко е наред, но тъй като съм разстроена 🙄 и получавам зацапване, в следствие на това, от вчера съм на утрогестан по 2 таблетки вечер. Не ми влияе особено добре, вие ми се свят моментално след приема, но е страничен ефект. Grin За разстройството приемам отново от снощи смекта и ентерол и сякаш се повлиявам.
Другият месец отново съм на преглед и ще обсъждаме изследванията, които трябва да ми се направят, както и пренаталният тест.
Относно половият контакт, докторката ми ме
Посъветва до 12г.с да се въздържаме.

Може би заради зацапването е казала да се пазите до 12гс🌸 дано всичко мине леко и безпроблемно до другия преглед.

# 329
Напълно възможно. Благодаря ти! 🤗
Другият месец отново съм на преглед и ще обсъждаме изследванията, които трябва да ми се направят, както и пренаталният тест.
Относно половият контакт, докторката ми ме
Посъветва до 12г.с да се въздържаме.

Може би заради зацапването е казала да се пазите до 12гс🌸 дано всичко мине леко и безпроблемно до другия преглед.

Общи условия

Активация на акаунт