Термин Ноември 2025

• 29 646
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
И аз знам, че категорично е забранена лазерната, аз също щях да отида март, но отмених часовете. По-добре да не се рискува и после да се чудим всичко окей ли е Simple Smile

# 361
Здравейте! Да и аз така зная, също не се препоръчват - майкроблейдинги и всякакви други такива процедури, при които има вкарване на игли или пигменти в тялото. Преди 4 г. си направих първия майкроблейдинг, но след като синът ми се роди, дори тогава жената ме попита дали кърмя (аз не съм кърмила), защото отново е противопоказно:) Но според мен можем да си правим гел лакове и да се боядисваме, не че съм тръгнала, но все пак не мисля, че е опасно:)

# 362
Колко често ходите на преглед, аз направо искам всяка седмица, едвам издържам

# 363
Колко често ходите на преглед, аз направо искам всяка седмица, едвам издържам
На 3 седмици

# 364
Аз ходя на 2 седмици, но и аз се чувствам в някаква безтегловност в седмицата, в която не съм на преглед и едвам издържам времето между прегледите да мине.

# 365
Ох момичета, при нас в Англия има само 3 ултразвука - на 12та седмица, на 28ма мисля, че беше, и един последен към края съвсем. Междувременно имаме около 3-4 кръвни и урини в болницата, в която ще раждаме и това е..Може разбира се да си ходиш на частни сканове разбира се, но са си скъпи:(( ние с мъжа ми ще направим един частен в края на Април, за да можем със сигурност да кажем на родители и приятели преди да отидем в България за малко. И аз едвам ги дочаквах и с 1вата и сега с тази ми бременност Sad(

# 366
Аз за първи път по здравна каса ще ходя на 24.04. Там, доколкото видях, ми се полагат 3 или 4 ехографа по принцип, а понеже съм над 35 - още два. Прегледите тази седмица и следващата ги правя на частно още. Ще си направя трите фетални морфологии също на частно, като някаква част от сумата, но не цялата, ще мога да си възстановя през допълнителното здравно.
Това ще ми даде 10ина ехографа за цялата бременност, като мога да отида на още някой частен и да си го платя, ако нещо ме притесни, но ми се струват достатъчно. Сега повече в началото, защото всичко е адски несигурно, а по-натам, особено като почна да го усещам, по-спокойно ще мога да си ги изчаквам Blush

# 367
Синди, при мен също има много светло кафяво зацапване. Първоначално в 4г.с и няколко дни, след това в 5г.с за няколко дни и сега в 7г.с пак имам от няколко дни. Леко е, но все пак го има по няколко пъти на ден. От 3 дни приемам утрогестан орално, 2 таблетки вечер и честно казано не виждам кой знае каква разлика, но може би има нужда от натрупване в организма. Аз съм от притеснителните, но и при двата прегледа 5+3 и 6+3 нямаше отлепване, всичко беше наред. Докторката ми ме успокои, че е напълно нормално това да се случва до към 13-14 седмица, но на мен пак ми е доста кофти и направо не знам как ще издържа до следващия преглед, който е чак след 2 седмици. 😤 Последно прогестеронът ми беше 58 и ми каза, че няма нужда да го изследвам.

Виктория, относно лазерната епилация, мненията са различни. В салона, в който ходя ми казаха, че не е “хубаво” , не заради друго, а заради това, че хормоните се разбъркват по време на бременност и едва ли не няма смисъл от процедурите. Честно казано аз няма да ходя, за да съм спокойна. По принцип не съм окосмена и излизат бавно, но от както забременях….е интересно! 😂

# 368
И аз бях в 6та седмица, сега в 8ма и лекарят ме вика в 10та, след това мисля, че ще е за БХС и после на 4 седмици.. Много ми е притеснено и на мен дали всичко е наред, така бях и с първата бременност, докато не започнах да усещам ритничетата на баткото, тогава пък беше друг филм - дали е ритал достатъчно, ей такива.. 😅😅😅

# 369
Момичета какви витамини Ви изписаха вашите АГ? Понеже на мен само фолиева и дуфастон ми изписаха а при миналата ми бременност Огестан и още няколко витамини ми изписаха и сега очаквах ама докторката ми каза каквито си избереш такива си вземи 😔

# 370
Supplemaman ми изписа на мен,но аз си пия като предния път - Премама Дуо 🤗

# 371
Синди, при мен също има много светло кафяво зацапване. Първоначално в 4г.с и няколко дни, след това в 5г.с за няколко дни и сега в 7г.с пак имам от няколко дни. Леко е, но все пак го има по няколко пъти на ден. От 3 дни приемам утрогестан орално, 2 таблетки вечер и честно казано не виждам кой знае каква разлика, но може би има нужда от натрупване в организма. Аз съм от притеснителните, но и при двата прегледа 5+3 и 6+3 нямаше отлепване, всичко беше наред. Докторката ми ме успокои, че е напълно нормално това да се случва до към 13-14 седмица, но на мен пак ми е доста кофти и направо не знам как ще издържа до следващия преглед, който е чак след 2 седмици. 😤 Последно прогестеронът ми беше 58 и ми каза, че няма нужда да го изследвам.

Виктория, относно лазерната епилация, мненията са различни. В салона, в който ходя ми казаха, че не е “хубаво” , не заради друго, а заради това, че хормоните се разбъркват по време на бременност и едва ли не няма смисъл от процедурите. Честно казано аз няма да ходя, за да съм спокойна. По принцип не съм окосмена и излизат бавно, но от както забременях….е интересно! 😂

При мен след 5тия ден усетих страничните ефекти почна да ми става лошо избиха ми страшно много пъпки по лицето а ппц нямам страшна работа .. а трябва да го пия още 2 седмици ми казаха не знам как ще е

# 372
И на мен ми е много лошо след него и пъпки ми излязоха, значи най-вероятно и моите ще са от това. Абе, каквото такова, стига да има желания ефект, ще изтърпим ❤

Хоупче, като слушам май все си намираме нещо, за което да се притесняваме 😂😂😂 сега едно, после друго..

При мен след 5тия ден усетих страничните ефекти почна да ми става лошо избиха ми страшно много пъпки по лицето а ппц нямам страшна работа .. а трябва да го пия още 2 седмици ми казаха не знам как ще е

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 01:08 от LadyK3

# 373
Аз пак да питам, може да сме си събрали повече. Тези с деца, които ходят на градина/ясла, мислите ли да ги спирате?
Моята ходи сега ама се притеснявам че ще донесе някой вирус, а аз винаги го лепвам.
Иначе мисля на есен да не я запиша септември на градина  и да я пусна евентуално лятото, ще е на 3 и половина тогава . Обаче осъзнавам че това ще я ощети.... Но тази зима беше страшно, бяхме нон стоп болни, не си го представям това с новородено.
Иначе моя преглед е в петък, нямам търпение

# 374
И аз се чудя за градината какво да правим - трябва сега да кандидатстваме, после за втора група догодина не мисля, че ще има места.. иначе и аз се страхувам от болестите в градината - в първа група ще е страшно 😅 Септември като тръгват, ще сме и бременни още, пък и ще се боледува..

Общи условия

Активация на акаунт